Digidesign Pro Tools 8

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534
Τρεις νέες εκδόσεις:

Pro Tools|HD
Pro Tools LE
Pro Tools M-Powered

What's New?

- Stunning New Look
Sporting a sleek new look and enhanced functionality and interactivity, Pro Tools 8 is easier to use than ever, faster to work with, and offers more customizability to satisfy your needs.

- A Well-Stocked Studio
Pro Tools 8 comes fully packed with over 70 groundbreaking virtual instruments, effects, and utility plug-ins, and over 8 GB of audio loops to jump-start your creativity.

- More Tracks Than Ever in Pro Tools LE and Pro Tools M-Powered
Pro Tools LE and Pro Tools M-Powered users now get 3x (!) more audio tracks (up to 48 simultaneous stereo or mono tracks) than previously to create larger, more complex mixes.

- Score Your Music
The new Score Editor lets you view, edit, arrange, and print MIDI data as music notation, allowing you to compose music using the notation tools or transcribe MIDI data in real time.

- Complete MIDI Sequencing and Production
The all-new MIDI Editor window in Pro Tools 8 takes sequencing with Pro Tools to a whole new level, boasting a comprehensive array of new MIDI editing features, tools, and functionality that make it easier than ever to compose with virtual instruments and sound modules.

- Stretch Your Pitch
Effortlessly transpose a region to a different key or fix its pitch in real time with the new Elastic Pitch, the perfect complement to Elastic Time.

- Comp Tracks to Perfection
Capturing a flawless performance in a single take is often a rarity; with the new track compositing workflows, you can craft the perfect performance from multiple takes faster and easier than ever.

- Extended Hardware Control
Pro Tools 8 deepens its ICON console, Digidesign control surface, and M-Audio peripheral integration, letting you map plug-ins directly to your controller and more.

- Expanded Pro Tools|HD Workflows
Pro Tools HD 8 expands the capabilities of Pro Tools|HD audio hardware with new options that allow you to sync with HD/SD video playback systems or even multiple Pro Tools|HD systems.

Reaction score
8
Φιλε x-Fader

Και τα τρια ειναι παλιες εκδοσεις. Οταν λεμε παλιες εννοουμε '07. Και φυσικα για mac, εκτως απο την m-powered η οποια δουλευει και σε pc και η οποια ειναι και η ποιο προσφατη.

Reaction score
8
Και μερικες απο το Nuendo 4 της Steinberg.

Ειναι φανταστικο. Τι να κανω τωρα. Του εχω ιδιαιτερη αδυναμια.:105:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534
Απάντηση: Re: Digidesign Pro Tools 8

Φιλε x-Fader

Και τα τρια ειναι παλιες εκδοσεις. Οταν λεμε παλιες εννοουμε '07. Και φυσικα για mac, εκτως απο την m-powered η οποια δουλευει και σε pc και η οποια ειναι και η ποιο προσφατη.
Εγώ φταίω που δε το διευκρίνισα καλύτερα, πέραν του αρχικού τιτλου. :120:
Τα πακέτα πράγματι είναι "παλιά".
Το Software αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534

Και μερικες απο το Nuendo 4 της Steinberg.
Ειναι φανταστικο. Τι να κανω τωρα. Του εχω ιδιαιτερη αδυναμια.:105:
Κι εγώ (ο ηχολήπτης μου δηλαδή, εγώ απλώς "διατάζω":138:) με Nuendo δουλεύω στο studio και δεν το αλλάζω με τίποτα, περισσότερο επειδή δεν έχω πια διάθεση και υπομονή για να μαθαίνω νέα interfaces.
Κι ας έχει τις ιδιοτροπίες του...
Στην Αμερική, στα studio που πηγαίνω, έχουν όλα Pro Tools και νοιώθω λίγο άσχετος.

Reaction score
8
Λοιπον Το Nuendo 4 απο τον Νακα κοστιζει 1.600 ευροπουλιδια.

Τα Pro Tools m-powered κοστιζουν 220 ευρα αλλα η προυποθεση ειναι οτι χρησιμοποιεις καρτα m-audio.

Για τα υποδελοιπα δεν ξερω διοτι ποτε δεν με ενδιεφεραν. Τα βλεπω να δουλευουν σε φιλους και παιρνω δρομο. Αν και ομολογουμενως η apple εχει καλυτερο λειτουργικο απο τη MS.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Digidesign Pro Tools 8

Κι εγώ (ο ηχολήπτης μου δηλαδή, εγώ απλώς "διατάζω":138:) με Nuendo δουλεύω στο studio και δεν το αλλάζω με τίποτα, περισσότερο επειδή δεν έχω πια διάθεση και υπομονή για να μαθαίνω νέα interfaces.
Κι ας έχει τις ιδιοτροπίες του...
Στην Αμερική, στα studio που πηγαίνω, έχουν όλα Pro Tools και νοιώθω λίγο άσχετος.

Ισως σε λιγο καιρο να εχουν Νuendo 4. Ηδη η MGM εξοπλιστηκε με αυτο τα μαραφετι το οποιο κανει παπαδες, διακους, ψηνει καφεδακια,κ.λ.π, κ.λ.π......

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534

Reaction score
8
Βρε συ,

Τι τιμες του δειχνεις του ανθρωπου, να τον πιασει τιποτα θες ??? 99 ετων ανθρωπος ειναι ...:107:

Αυτες οι τιμες ειναι με το hardware μαζι Kε Κογια. :126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Digidesign Pro Tools 8

Ισως σε λιγο καιρο να εχουν Νuendo 4. Ηδη η MGM εξοπλιστηκε με αυτο τα μαραφετι το οποιο κανει παπαδες, διακους, ψηνει καφεδακια,κ.λ.π, κ.λ.π......
Μπααα... δεν το βλέπω!
Ίσα-ίσα που τα Pro Tools όλο και κερδίζουν έδαφος.
Έχουν στραφεί σε αυτά αρκετοί γνωστοί παραγωγοί και σε συνδυασμό με το πολύ καλό marketing ανεβάζουν συνεχώς τις μετοχές τους.

Είναι όπως και στα laptops.
Πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεις κάποιον που δεν έχει MacBook. :144:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534

Βρε συ,

Τι τιμες του δειχνεις του ανθρωπου, να τον πιασει τιποτα θες ??? 99 ετων ανθρωπος ειναι ...:107:
Για να του κοπεί το χαμόγελο της ερώτησης! :142:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Digidesign Pro Tools 8

Μπααα... δεν το βλέπω!
Ίσα-ίσα που τα Pro Tools όλο και κερδίζουν έδαφος.
Έχουν στραφεί σε αυτά αρκετοί γνωστοί παραγωγοί και σε συνδυασμό με το πολύ καλό marketing ανεβάζουν συνεχώς τις μετοχές τους.
Η αληθεια ειναι οτι σαν λειτουργικο η Apple, εχει πολυ καλυτερο απο την MS, οπως ειπα και σε αλλο post. Σιγουρα ομως, το περιβαλον εργασιας, τα γραφικα, τα automations τα sync και διαφορα αλλα μικρομπλιμπλικια της Steinberg ειναι πολυ πιο μπροστα απο τα ProTools.

Ασε δε που ολα τα software της Steinberg ειναι full configurized, ενω της Apple με ενα μονο κλικ στο ποντικι και ολα τα αλλα στο πληκτρολογιο. Αντε τωρα να δουλεψει καποιος που εχει συνηθισει, αριστερο - δεξι κλικ

Είναι όπως και στα laptops.
Πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεις κάποιον που δεν έχει MacBook. :144:
Για που μιλας. Διοτι στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που εχουν MacBook

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.534
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Digidesign Pro Tools 8

Για που μιλας. Διοτι στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που εχουν MacBook
Πάλι την Αμερική εννοούσα.
Εδώ παρασύρθηκα κι εγώ, ο φανατικός Microsoft-άς και αγόρασα MacBook για να είμαι μέσα στα πράγματα...:138:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Digidesign Pro Tools 8

Πάλι την Αμερική εννοούσα.
Εδώ παρασύρθηκα κι εγώ, ο φανατικός Microsoft-άς και αγόρασα MacBook για να είμαι μέσα στα πράγματα...:138:
Καλα να περασεις, καλη διασκεδαση....:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7