Digital Video Essentials: HD Basics (Blu-ray)

Reaction score
1
Μου ήρθε κι εμένα το HD Basics σε HD-DVD από τη παραγγελία που είχα κάνει τον περασμένο Νοέμβριο!!! :111:

Του έριξα μια ματιά στα γρήγορα προχτές. Οι αλλαγές από το DVE HD-DVD είναι πολλές και αφορούν κυρίως τα μενού. Στα θετικά σημεία του Basics, η ταχύτητα αλλαγής και ανταπόκρισης στην επιλογή των διαφόρων μενού, αλλά και στο κάθε πατερνάκι ξεχωριστά. Τα αρνητικά σημεία τώρα, είναι ότι έχουν αφαιρεθεί κάποια σημαντικά πατερνάκια από αυτά που υπήρχαν στο DVE HD-DVD. :141:

Η γενική εντύπωση είναι ότι το Basics απευθύνεται κυρίως στον αρχάριο έως και μέσο χρήστη, μια και περιλαμβάνει αναλυτικό οδηγό step by step για το πώς ακριβώς χρησιμοποιούνται τα πατερνάκια ρύθμισης. :126:

Θα σας ετοιμάσω παρουσίαση μόλις βγω από τη «κινηματογραφική νιρβάνα» που βρίσκομαι το τελευταίο τετραήμερο, που έχω μπει στον «μαγικό κόσμο» του downloading!!! Έχω χαζέψει κυριολεκτικά, η γραμμή ADSL έχει πάρει φωτιά από το κατέβασμα! Επιτέλους απολαμβάνω το setup μου στο φουλ, και για πρώτη φορά νιώθω ότι τα χρήματα που έχω δώσει πιάνουν τόπο. :123: :119:

Νίκο (Nix) και Αντρέα (Cinemusic), να σας ευχαριστήσω και δημόσια για την «υποστήριξη», μόνος μου δεν θα έβγαζα άκρη ποτέ!!! :137:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Digital Video Essentials: HD Basics (Blu-ray)

Γι`αυτο ειναι οι φιλοι.

Αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που βοηθησες εσυ.
Τα πρωτα μου HD τα ειδα απο εσενα οταν σου ειχα ζητησει να μου στειλεις μερικα δισκακια με ταινιες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut