Digital Vision Μαρτίου 2005

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Εκτός από τη Super ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ (γουάου, american type) διαφήμιση του site μας, θέλω να σας ενημέρωσω λίγο παραπάνω

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, εργάζομαι σε γνωστό αδελφό περιοδικό του χώρου, όπως και άλλα πολύ σημαίνοντα μέλη του forum.

Θα ήθελα να σταθώ όμως στην έκπληξη που μου προκάλεσε το παρόν τεύχος του DV που το αγόρασα για πρώτη φορά, για να μη κρύβομαι, λόγω της παρουσίασης του scaler που εισάγω
.
Πριν δεχτώ την αντιπροσώπευση και την εισαγωγή του παρόντος πολλαπλασιαστή, και μπω στο κύκλο της εμπορίας, είχα διαβάσει πάρα πολλά reviews για το συγκεκριμένο μηχάνημα, που άλλοτε έγραφαν αοριστίες και άλλοτε απλά συν και πλην, δίχως να μπαίνουν ελάχιστα και στο βάθος.

Εύλογα για λόγους δεοντολογίας, το μηχάνημα δεν θα περάσει τη πόρτα του εργαστηρίου του περιοδικού «Ήχος & Εικόνα»

Σε 5 μέρες, δεν θυμάμαι καν αν ήταν τόσες, ο Μανώλης Καστρουνής ξεψάχνισε το μηχάνημα, το άνοιξε, κοίταξε τα ενδότερα του, κατάλαβε ότι δεν κρύβει μέσα του μια απλή ολοκληρωμένη πλακέτα αλλά είναι κατά βάση ένα HTPC με CPU και με κάρτα τύπου Holograph.

Εδώ ο Μανώλης είμαι σίγουρος ότι είναι και ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που το γράφει αυτό.

Στο τέλος φυσικά του πέταξε τα μάτια έξω γράφοντας όλα τα θετικά και αρνητικά και δήλωσε ότι δεν πρόλαβε να το εξερευνήσει και όλες τις δυνατότητες του.

Θυμάμαι όταν μάλιστα του το παρέδωσα για το Review μου είπε "Βαγγέλη θα γράψω ότι βλέπω" δίνοντας μου να καταλάβω ότι δεν θα χαϊδέψει αυτιά λόγω φιλίας. "Άλλο δουλειά και άλλο φιλία".

Πιστεύω να το έκανε. Γιατί αυτά που γράφει πραγματικά με κάνουν να χαίρομαι.

Περίμενα πολύ λιγότερα Μανώλη και έκανες ΠΟΛΥ περισσότερα

Στο είπα τηλεφωνικώς. Στο δηλώνω και δημόσια να το διαβάσουν όλοι.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και σε ευχαριστώ.

Συγχαρητήρια και στον Διευθυντή του DV, που με συνεργασία πάλι με τον Μανώλη ανακάλυψαν το 3τσιπο τέρας Infocus 777.

Καταπληκτικό τεύχος. Μην το χάσετε

Reaction score
0
Ναι όντως το τεύχος αυτό είναι από τα καλύτερα!
Μπράβο στα παιδιά!
Πάντα τέτοια!

Μια παράκληση μόνο: αν γίνεται αλλάξτε το font (γραμματοσειρά) γιατί δεν διαβάζεται εύκολα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Πήγα σήμερα σε πρίπτερο να ζητήσω το καινούριο τεύχος και μου έδωσε του Ιανουαρίου!!! Έψαξα παντού και όλοι είχαν το ίδιο!!!

Δυστυχώς απ' ότι κατάλαβα η διανομή του περιοδικού πρέπει να γίνετε κανονικά σε Αθήνα και Θεσ/νίκη και στην επαρχία στέλνουν τις επιστροφές που μαζεύουν από τα περίπτερα με δύο μήνες καθυστέρηση...

Δεν νομίζω ότι με τέτοιες πολιτικές θα μπορέσει να επιβιώσει ένα έντυπο. Ποιος θα αγοράσει 2 μηνών παλιό τεύχος???

Reaction score
0
Μια μικρή διόρθωση: τo τεύχος είναι του Φεβρουαρίου κι όχι του Μαρτίου

Reaction score
51
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Πήγα σήμερα σε πρίπτερο να ζητήσω το καινούριο τεύχος και μου έδωσε του Ιανουαρίου!!! Έψαξα παντού και όλοι είχαν το ίδιο!!!

Δυστυχώς απ' ότι κατάλαβα η διανομή του περιοδικού πρέπει να γίνετε κανονικά σε Αθήνα και Θεσ/νίκη και στην επαρχία στέλνουν τις επιστροφές που μαζεύουν από τα περίπτερα με δύο μήνες καθυστέρηση...

Δεν νομίζω ότι με τέτοιες πολιτικές θα μπορέσει να επιβιώσει ένα έντυπο. Ποιος θα αγοράσει 2 μηνών παλιό τεύχος???
Η κουταμάρα μου είναι ότι ΔΕΝ το πρόσεξα και το αγόρασα...........
Γκρρρρ.................
Θα κοιτάξω μπας και το βρω σήμερα...... :roll:
Βαρέθηκα να το ψάχνω!

Reaction score
51
Στο περίπτερο που ψωνίζω έρχονται άπειρα περιοδικά.......
Το συγκεκριμένο όμως ΔΕΝ το είδα ποτέ.
Δυστυχώς.

(το παλιό-του Ιανουαρίου- το πήρα από........Μεγαλόπολη :shock: αφού το 3ήμερο ήμουν Καρύταινα.........)

Reaction score
0
Παιδιά μήπως να σας το στείλουμε με το ταχυδρομείο (αν υπάρχει στα περίπτερα εδώ);
Ενδιαφέρεστε; (Σπύρο & Γιάννη εννοώ)

Reaction score
51
stergios said:
Παιδιά μήπως να σας το στείλουμε με το ταχυδρομείο (αν υπάρχει στα περίπτερα εδώ);
Ενδιαφέρεστε; (Σπύρο & Γιάννη εννοώ)
Στέργιε, ευχαριστώ για την ωραία σου πρόταση.
Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια μέχρι Παρασκευή και ενημερώνω.
Σε άλλο κατάστημα, μόνο με περιοδικά, είδα (και στην Πάτρα) το τεύχος.....Ιανουαρίου πάλι :shock: .

Τελικά το τεύχος που ψάχνουμε είναι Φλεβάρη ή Μάρτη? :roll: :(

Reaction score
51
Αααα......
και κάτι ακόμα.
Τοο εξώφυλλο πως είναι?
Τι DVD έχει δώρο? (για να το "σταμπάρω" ευκολότερα........ :roll: :wink: )

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Φεβρουαρίου αλλά όπως κατάλαβα στην επαρχία πάει με καθυστέρηση ενός και πλέον μήνα. Άρα αφού το
φεβρουαρίου ακόμα κυκλοφορεί μάλλον δεν θα το βρούμε Γιάννη...

Reaction score
51
Πρακτορεία τύπου.......... :evil: :evil:

Πάνω από όλα.....σεβασμός στον αναγνώστη.
Θα διαβάζουμε τις "αποκλειστικές" παρουσιάσεις του Μαρτίου.......τον Ιούλιο (και βάλε...... :( :( )

Ελλάδα, 2005.
Γκρρρρρ...........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn