- Reaction score
- 62
...και voila και το δικό μου, αν και άργησα! Προτάσεις και ενστάσεις εννοείται δεκτές!!

Στενη πολυθρονα... Παρτακιας εισαι; ή σου αρεσει να στριμωχνεσαι; :roll:...και voila και το δικό μου, αν και άργησα! Προτάσεις και ενστάσεις εννοείται δεκτές!!
Διστυχώς λόγω χώρου τον καναπέ (που είναι και κρεβάτι) δεν μπορώ να τον αλλάξω. Όσο για το κεντρικό, επειδή το έχω δοκιμάσει, μου ακούγεται πιό "φυσικά" κάτω, παρά επάνω. Έτσι κι αλλιώς το έπιπλο έχει ροδάκια, επομένως μετακινείται στο λεπτό!Στενη πολυθρονα... Παρτακιας εισαι; ή σου αρεσει να στριμωχνεσαι; :roll:...και voila και το δικό μου, αν και άργησα! Προτάσεις και ενστάσεις εννοείται δεκτές!!
Γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις το κεντρικο επανω απο το πανι, να δεις πως ακουγεται, ακι αν ειναι οκ, να το αφησεις εκει για να μην ειναι μεσα στη μεση;
Ναι...δική μου πατέντα. Λέω να την κατοχυρώσω και να το πουλάω το σετάκι ως βάση τοίχου!!!Δε φαινοντουσαν τα ροδακια.
Επισης πολυ εξυπνη η βαση του προβολεα. 2 σε 1 !!
Καράτε!!Tα μεταλια απο πιο αθλημα ειναι? :mrgreen:
Δεν εισαι παρατηρητικος....HomeCinema-Maniac said:Tα μεταλια απο πιο αθλημα ειναι? :mrgreen:
Αλλα τα ματια του τρελου, άλλα της κουκουβαγιας....HomeCinema-Maniac said:EEE,,, ειπαμε...
Εχεις ματια κουκουβαγιας εσυ :shock: :shock: :shock:
Ναι είμαι ευχαριστημένος. Είχα γράψει σχόλια, θα ψάξω να τα βρώ και θα κάνω post το linkΓιωργος Ανδρεαδης said:Αλλα τα ματια του τρελου, άλλα της κουκουβαγιας....HomeCinema-Maniac said:EEE,,, ειπαμε...
Εχεις ματια κουκουβαγιας εσυ :shock: :shock: :shock:
Dedicated!!! Πιάνεις ένα δωμάτιο, αλλά αφήνεις το WAF, απ' έξω!!!!:happy_9:Dedicated?
Μπραβο βρε Δημητρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:respect:
Βλέπουμε με το κεφάλι κάτω!!!:happy_9:Βρε εσυ......Αναποδα εβαλες τον προβολεα....... :cool_11:
Τωρα θα πρεπει να γυρισεις και το πανι....:crazy_3: