Τι συσκευές έχεις για το streaming και σου ακούγεται ψυχρό σε σχέση με το cd;Οκ, τώρα θα πλατειάσω την κουβέντα και δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα σ' αυτό το thread.
Το βινίλιο έχει γίνει μόδα. Οκ το ακούω αυτό αλλά πάμε να το αναλύσουμε. Εγώ για παράδειγμα ήμουν γενιά CD. Είμαι σαραντάρης. Έχω στο σπίτι μου τουλάχιστον 1500 CD. Την τελευταία δεκαετία έχουν σταματήσει να βγαίνουν. Οπότε, ο μοναδικός τρόπος να ακούσω μουσική πέρα από τα παλιά μου cd είναι με streaming το οποίο είναι αρκετά ψυχρό για αυτό που έχω συνηθίσει. Αντιθέτως, αυτή τη στιγμή μπορώ να βρω βινίλια σε νέες εκδόσεις σε λογικές τιμές και να τα πάρω για να τα απολαύσω με τον ίδιο τρόπο που είχα μάθει να το κάνω με τα CD και μαθαινοντασ το βινύλιο μπορώ να πω και ένα βήμα παραπέρα. Οπότε δεν υπάρχει θέμα μόδας με την κακή έννοια. Είναι η ευκαιρία να συνεχισω μια αγαπημένη συνήθεια.
επιστρεφοντας στο θέμα του thread αυτο ακριβώς προσπαθώ να κάνω. Να παρω αυτό που μου αρέσει περισσότερο απλά ψάχνω πως θα το κάνω πιο σωστά . Γιατί αυτό το στυλ πικαπ το απέκλεισα αρχικά για λάθος λόγους όπως καταλαβαίνω
ολες οι πληροφορίες μπαίνουν στο μπλέντερ και στο τέλος προκύπτει η δική μας εμπειρία. Έτσι είναι
Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025