wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.956
Όχι πάλι...Αλλα ψαξτε το λιγο αυτο το θεμα με τα καλωδια .Και αν διαβαζουν και καποιοι τεχνικοι ας μας διαφωτισουν.
Όχι πάλι...Αλλα ψαξτε το λιγο αυτο το θεμα με τα καλωδια .Και αν διαβαζουν και καποιοι τεχνικοι ας μας διαφωτισουν.
Δεν τελούν υπό καμία απαγόρευση .Αυτό δεν ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον υπάρχουν επιλογές με μηδέν μόλυβδο, ενώ όσες έχουν, τελούν υπό απαγόρευση.
Tα Technics SL 1200 **** δεν ειναι επαγγελματικα πικαπ (οπως πολλοι νομιζουν) απλα αρκετοι επαγγελματιες ειδαν τις αρετες του και το χρησιμοποιησαν, ακομα; και τα SL 1000 **** που ειναι απειρως ακριβωτερα ειναι για οικιακη χρηση (των οποιων το μοτερ ειναι τοσο δυνατο που αν ειναι σταματημενο και βαλεις ολη σου την δυναμη για να μην αφησεις το πλατω να περιστραφει θα σου πεταξει το χερι......
Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής, και ο λόγος που ανοίγω το θέμα είναι πως ο διακαής πόθος μου είναι ένα πικαπ τύπου Technics mk2 ή κάτι αντίστοιχο όπως το PLX1000 της Pioneer. Μου αρέσει δηλαδή πιο πολύ η αισθητική του επαγγελματικού μηχανήματος , το start-stop και η δυνατότητα να αλλάζω σε 33-45 στροφές με ένα κουμπί αλλά δεν ξέρω στην πραγματικότητα τι σημαίνει αυτό σε σχεση με τον ήχο. θα χάσω? θα κερδίσω? Είναι το ίδιο αν υποθέσουμε πώς η κεφαλοβελονα μένει ίδια? Δεν έχω ιδέα βασικά σε σχέση με τον ήχο τη διαφορά πέρα από το πρακτικό και το αισθητικό του θέματος. Ο λόγος που δεν πήγα εξαρχής εκεί είναι πως ήταν διπλα λεφτά αφενός και 2ον πως στο κατάστημα ήταν απόλυτοι …αν δεν το θες για djing ξεχνα το direct drive.