Directx Redist February 2007

HV

Reaction score
0
http://www.microsoft.com/downloads/...0C-5E44-4864-93CD-464EF59DA050&displaylang=en

Μιας και δεν εχουμε ειδικη θεματολογια για προγραμματα υπολογιστων το βαζω εδω.
ΤΟ λοιπον η τελευταια εκδοση του DX για ολα τα Windows πλυν των Vista, φυσικα στην FULL εκδοση των 44mb

ENJOY :)

Και χωρις Validation ;)

HV

Reaction score
0
Η HTPC ειναι για οσους εχουν HTPC οχι γενικα για Software....
Αλλαξτε την κατηγορια σε PC RELATED και οκ θα συμφωνησω.
Παντα υπαρχουν μικροδιαφορες σε καθε εκδοση του DX κυριως απο πλευρας συμβατοτητας των συσκευων σε ενα PC.

Reaction score
0
Η HTPC ειναι για οσους εχουν HTPC οχι γενικα για Software....
Αλλαξτε την κατηγορια σε PC RELATED και οκ θα συμφωνησω.
Παντα υπαρχουν μικροδιαφορες σε καθε εκδοση του DX κυριως απο πλευρας συμβατοτητας των συσκευων σε ενα PC.
Το DX παίζει σπουδαίο ρόλο σε αναπαραγωγή media. Είναι σωστό ένα HTPC να έχει πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις

HV

Reaction score
0
Τωρα παιζουμε με τις λεξεις....
οταν λεμε Htpc θεματολογια ειναι για οσους ΕΧΟΥΝ Htpc..Εγω πχ ΔΕΝ ΕΧΩ Htpc, εχω ενα Gaming Pc οπως και πολλοι εξαλλου απο εδω μεσα..Οποτε πως η Htpc τους καλυπτει ολους αυτους ?
Προτεινα να ανοιξουμε θεματολογια γενικα για H/y αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση.

GTX

Reaction score
39
HV σε αυτή την κατηγορία γράφουμε για υπολογιστές με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε για αυτοκίνητα στην car audio. Αν το κάνουμε οπως λες θα γεμίσουμε άλλες 10 υποκατηγορίες κάτω από τις ήδη υπάρχουσες. Εσύ μου φαίνεται παίζεις με τις λέξεις και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Θα συμφωνήσω με τον GTX.
Τι διαφορά έχει ένα HTPC από ένα GamingPC ( δεν λέω BusinessPC) σήμερα;
Μιλάω και για hardware αλλά και για πολλά κομμάτια από το software.
Και τα δύο έχουν κάποιο λειτουργικό, μέρος του λειτουργικού αυτού είναι και το DirectX που άναψε τις φωτιές.
Πιστεύω ότι η κατηγορία αυτή τη στιγμή καλύπτει τους πάντες, και δεν υπάρχει λόγος δημιουργίας υποκατηγοριών.

HV

Reaction score
0
Gtx εχω το σωστο με το μερος μου οπως και να το δεις οτι και να πεις. Αλλαξτε την κατηγορια σε H/y και οχι σε Htpc και τοτε δεν θα μπορω να παιζω με τις λεξεις οπως λες.
Το Gaming PC θα χρειαστει προγραμματα για 3d Bench και αλλα πολλα οπως tweak των καρτων για 3d , tweaked drivers για 3d και αλλα δεκαδες προγραμματα που ενα HTPC Δεν τα χρειαζεται τουλαχιστον οχι για να παιζει Ταινιες αφου σε αυτο μεταφραζεται ο ορισμος HTPC.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Gtx εχω το σωστο με το μερος μου οπως και να το δεις οτι και να πεις. Αλλαξτε την κατηγορια σε H/y και οχι σε Htpc και τοτε δεν θα μπορω να παιζω με τις λεξεις οπως λες.
Το Gaming PC θα χρειαστει προγραμματα για 3d Bench και αλλα πολλα οπως tweak των καρτων για 3d , tweaked drivers για 3d και αλλα δεκαδες προγραμματα που ενα HTPC Δεν τα χρειαζεται τουλαχιστον οχι για να παιζει Ταινιες αφου σε αυτο μεταφραζεται ο ορισμος HTPC.
Μπορείς να παίζεις με τις λέξεις, δεν απαγορεύεται.
Το να το παίζεις όμως έξυπνος χωρίς να έχεις δίκιο δεν είναι και το καλύτερο.

Το HTPC δεν είναι μόνο για να παίζει ταινίες.

Reaction score
5
εχω το σωστο με το μερος μου οπως και να το δεις οτι και να πεις.
Καλά, κανείς από εμάς δεν πιστεύει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! "happy_1"
Το έχουμε καταλάβει καιρό τώρα! Δεν πα να λέμε, δε πα να αποδεικνύουμε. Εσύ εκεί!!! Δεν πειράζει βρε παιδί μου. Keep walking. :happy_8:

Αλλά λίγο αυτογνωσία δεν βλάπτει. Hell, στην καλύτερη περίπτωση, λίγο ταπεινοφροσύνη!:happy_4:

Reaction score
14
HTPC σημαίνει Halia Taxythta PC οπότε όλες οι εκδόσεις που κάνουν τα HTPC καλύτερα και γρηγορότερα εδώ ανήκουν.

τώρα θυμηθείτε την υπογραφή του unforgiven και αφήστε το παιδί στον κόσμο του!!!!

HV

Reaction score
0
Το HTPC ΔΕΝ ειναι μονο για να παιζει καποιος ταινιες...Ναι ειμαι σιγουρος πως με μια Χ1600 , 7300 αυτα τα PC προοριζονται για Hard Core Gaming καταστασεις...

Μονο μην πειτε πουθενα εξω απο εδω πως μια κατηγορια που λεγεται HTPC συμπεριλαμβανει ολα τα θεματα σχετικα με Η/Υ γιατι μαλλον αυτα που λετε για μενα θα τα λενε για εσας.

Γιαννακο αν θελησω να τσακωθω θα στο πω γιατι τελευταια σε βλεπω πολυ κεφατο και δεν θελω να σε αφησω παραπονεμενο. Εως τοτε ομως σε αφηνω να φαγωνεσαι μονος σου :)

HV

Reaction score
0
Εγω αλλα μην περιμενεις να δεις διαφορες , εξαλλου δεν μιλαμε για οδηγο καρτας γραφικων.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale