District 9 (2009)

Reaction score
0
Απάντηση: District 9 (2009)

Ναι, πραγματι δεν μου αρεσει η "ντοκιμαντεριστικη" αισθητικη, αλλα περισσοτερο εννοουσα οτι γενικα βρηκα πολλα απωθητικα στοιχεια στην ταινια. Τις αηδιαστικες φιγουρες των εξωγηινων, τα κομμενα μελη ανθρωπων και εξωγηινων, το οπλο που διαλυει το σωμα, τον πεθερο που θεωρει αναλωσιμο τον γαμπρο του, εκεινους τους μαυραγοριτες κλπ Δηλαδη πολυ δυσαρεστη ταινια και οπτικως και στο σεναριο και στους χαρακτηρες. Και επειδη ειμαι μεγαλος φαν της επιστημονικης φαντασιας που προσφερει καθαρη διασκεδαση και φανταστικα ταξιδια σε αλλους κοσμους, το Distict 9 ηρθε σε μεγαλη αντιθεση με αυτο και με ενοχλησε ....

Reaction score
2
Η επιστημονική φαντασία δεν πρέπει να προσφέρει μόνο καθαρή διασκέδαση και φανταστικά ταξίδια σε άλλους κόσμους.

Reaction score
0

Το Star Trek που ειναι η αγαπημενη μου σειρα, σε πολλα επεισοδια εχει θεμα που προβληματιζει για συγχρονα κοινωνικα προβληματα, ηθικα διλημματα κλπ αλλα το κανει με πολυ πιο ευπεπτο τροπο.

Reaction score
80

Καθησα εχθες το μεσημερι να την δω και το σταματησα πριν την μεση.
Προσοχη, μην τρωτε και βλεπετε την ταινια

Reaction score
1.187

Σας αρεσε αυτο το πραγμα ρε παιδια? Εγω απλως για δυο σχεδον ωρες ημουν με ανακατωμενο στομαχι ... Νομιζω ειμαστε τοσο διψασμενοι για κατι πρωτοτυπο, που οσο κακογουστο κι αν ειναι τελικα, το εκθειαζουμε ....
Μάπα το καρπούζι... :133:

Reaction score
0

Πολύ μέτρια ταινία με κοινωνικό χαρακτήρα.. Εγώ πήγα για τα ειδικά εφέ και αντ' αυτού είδα ένα υποθετικό ντοκιμαντέρ με δήθεν ειδικούς που αναλύουν ένα θέμα επιστημονικής φαντασίας και μπλα μπλα μπλα.. κουράστηκα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.475

Πολύ μέτρια ταινία με κοινωνικό χαρακτήρα.. Εγώ πήγα για τα ειδικά εφέ και αντ' αυτού είδα ένα υποθετικό ντοκιμαντέρ με δήθεν ειδικούς που αναλύουν ένα θέμα επιστημονικής φαντασίας και μπλα μπλα μπλα.. κουράστηκα.
Περίμενα πως θα σου άρεσε μιας και δεν άρεσε σε μένα. :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.665

ΙΜΗΟ μια από τις καλύτερες ταινίες που είδα το 2009.

Reaction score
4.588

Και εμένα δεν μου άρεσε ...... ούτε στυλ-ντοκιμαντέρ ούτε καθαρή φαντασίας . Τα μπέρδεψε ο σκηνοθέτης....
Απλώς την βλέπεις χωρίς να την θυμάσαι για πολύ καιρό.

GTX

Reaction score
39
Δε ξέρω, πρωτότυπη ταινία όλα καλά, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου και πραγματικά απορώ με όσους την εκθειάζουν...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.322

Ήθελε να τραβήξει θεατές όλων των ειδών, αλλά τελικά υπήρχαν παραπονεμένοι. :116:
Το βρήκε το κόλπο να τους τραβήξει!

Ξέρεις πόσοι θα την δουν τώρα, μόνο και μόνο για τις γνώμες που γράφονται

σε αυτό το θέμα;:142:

Reaction score
1

Μολις τελειωσα την θεαση.

Μου κανει τρομερη εντυπωση η βαθμολογια της ταινιας στο imdb. Πολυ ασχημες σκηνες, με διαμελισμενα σωματα και ανθρωποι που εκρυγνηνται. Τι αλλο να πω...

Τα μηνυματα που περναει, μπορειτε να τα δειτε και σε αλλες, πολυ πιο ανθρωπινες και κοινωνικες ταινιες.

Επισης αυτη η ντοκιμαντερ αισθηση, με την γρηγορη κινηση της καμερας, με κουραζει πολυ. Προσωπικα δεν μου αρεσε και δεν θα την προτεινω σε κανενα.

Reaction score
134
Τελικά όντως οι απόψεις είναι μοιρασμένες.

Εγώ την βρήκα καταπληκτική.Και αρκετή δράση είχε και και πολύ καλά εφφέ και κοινωνικά μηνύματα περνούσε και δεν ήταν τόσο έντονο το ντοκιμαντερίστικο στυλ που είχε γυριστεί.Αν σας πείραξε η κινούμενη κάμερα τότε το Cloverfield σίγουρα θα σας έκανε να κάνετε εμμετό.

Και η πίτσα που έτρωγα την ώρα της θέασης καταπληκτική:142::143:.Δεν καταλαβαίνω τι το αηδιαστικό της βρήκατε.Είχε μερικές extreme σκηνές αλλά τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί εκατοντάδες φορές σε άλλες ταινίες.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα.:145:

Reaction score
1.187

Πράγματι οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Πάντως το ότι δεν πέρασε απαρατήρητη είναι μεγάλη επιτυχία. Όπως και να το κάνουμε, είτε άρεσε είτε όχι, αδιάφορη δεν πέρασε...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.549
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint