Καλημερα. Γνωριζει καποιος πως μπορω ( με ποιο προγραμμα) να γραψω τα Divx7 αρχεια σε DVD δισκακια ωστε να να μπορω να τα δω στο DVDplayer ; (freeware αν ειναι δυνατον)
Μια καλή και αξιόπιστη λύση είναι το Avi2DVD, το οποίο είναι freeware, κάνει άριστα την δουλειά του και παρά τον τίτλο του, μετατρέπει πολλών ειδών αρχεία σε DVD, μεταξύ των οποίων και ματρόσκες. Έρχεται με προεγκατεστημένους πολλούς άριστους freewre encoders, μεταξύ των οποίων HcEnc, QuEnc και άλλους, και δέχεται και τον CCE, αξίας εκατοντάδων δολλαρίων, αν τον έχει κανείς. Πληρέστατο tutorial για την χρήση του εδώ.
Τέλος, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για την ίδια δουλειά, το οποίο όμως είναι αγοραστό, είναι το ConvertXtoDVD της VSO.
Αυτά.
To Avi2DVD χρησιμοποιώ κι εγώ και κάνει τη δουλειά του μια χαρά... η διαδικασία διαρκεί βέβαια πολύ, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα προγράμματα για να ξέρω αν εκεί ο χρόνος είναι μικρότερος.
Είναι πολύ πιθανό το DVD player σου να υποστηρίζει την αναπαραγωγή divx αρχείων χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως μετατροπή.Απλά τα ρίχνεις σε ένα DVD και τα παίζεις στο player σου.Επίσης ρίχνεις μέσα και το αρχείο υπότιτλων που έχεις. Δοκίμασε το αν σε διευκολύνει.Αλλιώς το Avi2DVD ή ακόμα καλύτερα το ConvertXtoDVD είναι μονόδρομος.