diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!

Reaction score
1.789
Απάντηση: diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!

παιδια το μονο που μπορουμε να προβλεψουμε ειναι να ειμαστε μεσα στην γραμμικη περιοχη λειτουργιας !!! ολα τα αλλα οντως , οπως το ειπα και στην αρχη, μονο με δοκιμες!!!

Reaction score
1.789

Κατ αρχην να πω ενα καλως ηρθες Δημητρη στην παρεα του εδω σαιτ.

Να κανω επισης και καποιες συστασεις για το φιλο Δημητρη.
Τον Δημητρη τον γνωριζω ιντερνετικα τα τελευταια 2.5-3 χρονια αν δεν κανω λαθος.
Οι ενισχυτες otl ειναι και η αιτια να εχουμε καποια επαφη. Ειναι πολυ σπανιο να βλεπεις τετοια τοπολογια απο ερασιτεχνες, οποτε διμιουργειται αμεσως μια ξεχωριστη φιλια.
Μεχρι πριν ηξερα μονο τους Αργυρη, μετα δευτερος εγω που υλοποιησα τετοια κατασκευη, μετα ο πολυ καλως φιλος Χαρης, και στην πορεια ο Σπυρος.
Οποτε ειναι μεγαλη η χαρα μου να γωριζω και αλλο εναν [ελληναρα] να ανεβαζει το δικο του ΟΤL σε διαφορα φορα στο κοσμο!!
ΑΝ δεν κανω λαθος μονο ο Δημητρης και εγω τους εχουμε ανεβασει σε ξενα φορα με μεγαλη επιτυχια και με πολυ καλους σχολιασμους.
Επισης να πω οτι παιδια σαν τον Δημητρη ειναι απαραιτητα σε θεματα γνωσης αλλα και εμπειριας σε λυχνιακες κατασκευες!!!!!

Reaction score
488

Tακη σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια , το εκτιμω πολυ αυτο που κανεις , και ευχομαι να σου πανε ολα καλα σε ολους τους τομεις και να φτιαξεις εναν καταπληκτηκο ενισχυτη με τις γνωσεις και το μερακι και την τελειομανια που εχεις και να τον απολαμβανεις .
Οσο για τις γνωσεις πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε και οτι σε αυτα τα θεματα οσο και να ξερεις ειναι λιγα και καθε μερα ολοι ανεξαιρέτως μαθαινουμε κατι καινουριο , οπως ειναι δηλαδη τα παντα σε αυτη την ζωη διδασκουμε και μαθαινουμε ταυτοχρονα , και θα ειμαστε εδω να παρακολουθουμε τις εξελειξεις σε αυτη την φοβερη κατασκευη που παρουσιαζεις .

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier