diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!

Reaction score
30.455
Απάντηση: diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!

Τάκης ο λαμπάτος καλωδιάκιας δλδ ενα πράμα?:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

εννοειται οτι ολη η υπολοιπη κατασκευη θα ειναι ελευθερη καλωδιοση , οπως αρμοζει σε κατασκευες με λυχνιες!!
Υπάρχει τεχνικός λόγος που όσοι λαμπάτοι έχω δει είναι κατασκευασμένοι έτσι;

Reaction score
1.789

Γιωργο ναι.
Η κατασκευη με ελευθερη καλωδιοση ειναι πιο αξιοπιστη σε κατασκευες με λυχνιες.
Κυριως για τις μεγαλες θερμοκρασιες που αναπτεισουν οι λυχνιες.
επισης ειναι σαφως ανωτερη γιατι το καθε εξαρτημα εχει πρωτα καλη γαλβανικη επαφη ,και μετα κολλιεται. Απλα θελει εμπειρια και υπομονη! Σημερα οι περισοτεροι κατασκευαστες εχουν πλακετες για λογους παραγωγης. Δυστυχως ομως στην πορεια βγαινουν πολλα προβληματα!!!
Προσφατα επισκευασα εναν προενισχυτη Μοντ ραιτ που η βλαβη του ηταν απλα μια ψυχρη κολληση στην βαση της ανορθωτριας!!

Reaction score
1.789

παιδες για ριχτε κανα λινκ για διαφορα κλαμπανιλικια rca εισοδου, μπορνες, κλπ κλπ .

εννοω αν γνωριζεται καποια που να εχουν λογικες τιμες!!! φαρμακοποιους ξερω και εγω!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Από μέσα προς τα έξω το κτίζεις ;
Απο Ebay βρίσκεις τα πάντα σε χαμηλές τιμές

Reaction score
30.455

Δοκίμασε τα cnc, ξέρει ο παππάς , είναι καλή λύση.

Reaction score
1.789

Από μέσα προς τα έξω το κτίζεις ;
Απο Ebay βρίσκεις τα πάντα σε χαμηλές τιμές

ρε Μανο χαιρω πολυ!! λεω μημπως υπαρχη κατι τσεκαρισμενο.

Reaction score
467

ρε Μανο χαιρω πολυ!! λεω μημπως υπαρχη κατι τσεκαρισμενο.
Kαλα βρε σαρδαναπαλε, 4 το πρωι που γυρναγες?εε?..
Λοιπον, εγω για τον Mosfet Μου εχω παρει αυτες τις μπορνες
http://www.ebay.com/itm/4-pairs-CMC...ltDomain_0&hash=item20c29fb041#ht_1611wt_1163

Νομιζω Ειναι πολυ καλες ποιοτικως..και το καλυτερο ειναι οτι εχουν βιδακι μεσα στο πισω στελεχος οποτε βιδψνεις σφιχτα το καλωδιο πρωτα και μετα κολας και απο πανω και εισαι αρχοντας..
για rca πηρα τετοια:
http://www.ebay.com/itm/2PCS-CMC-Go...s_Adapters&hash=item4aa4805356#ht_2969wt_1163

τα εχω ηδη βαλει και στον Opa627 μου, και ειναι αψογα!. δε ξερω αν αξιζει να πας σε κατι ακριβοτερο.

Reaction score
1.789

Kαλα βρε σαρδαναπαλε, 4 το πρωι που γυρναγες?εε?..
Λοιπον, εγω για τον Mosfet Μου εχω παρει αυτες τις μπορνες
http://www.ebay.com/itm/4-pairs-CMC...ltDomain_0&hash=item20c29fb041#ht_1611wt_1163

Νομιζω Ειναι πολυ καλες ποιοτικως..και το καλυτερο ειναι οτι εχουν βιδακι μεσα στο πισω στελεχος οποτε βιδψνεις σφιχτα το καλωδιο πρωτα και μετα κολας και απο πανω και εισαι αρχοντας..
για rca πηρα τετοια:
http://www.ebay.com/itm/2PCS-CMC-Go...s_Adapters&hash=item4aa4805356#ht_2969wt_1163

τα εχω ηδη βαλει και στον Opa627 μου, και ειναι αψογα!. δε ξερω αν αξιζει να πας σε κατι ακριβοτερο.
Σηφη , δυστυχος με 3 παιδια μονο αυτες τις περιεργες ωρες μπορω να κανω με την ανεση μου δουλεια!!

Πολυ ωραια τα cnc και με λογικες τιμες. Ειδα και ακριβως ποσα χιλ τρυπες χρειαζονται , γιατι εχω μπει στην τελικη ευθεια !!!

thanks Sifis!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.673

εννοειται οτι ολη η υπολοιπη κατασκευη θα ειναι ελευθερη καλωδιοση , οπως αρμοζει σε κατασκευες με λυχνιες!!
Σωστός!

Μέχρι τι τάση κυκλοφορεί εκεί μέσα;

τεφλονάκια δουλεύεις;

Reaction score
467

Σηφη , δυστυχος με 3 παιδια μονο αυτες τις περιεργες ωρες μπορω να κανω με την ανεση μου δουλεια!!

Πολυ ωραια τα cnc και με λογικες τιμες. Ειδα και ακριβως ποσα χιλ τρυπες χρειαζονται , γιατι εχω μπει στην τελικη ευθεια !!!

thanks Sifis!!!!!
απλα προσεξε ενα πραματακι..τα περισοτερα cnc δεν εχουν βιδα πισω..αυτα που σου δειξα εχουν, και νομιζω ειναι ταμαμ..

Reaction score
488

Μπραβο Τακη !!! απο οτι φαινεται θα γινει πολυ βαρβατη κατασκευη με πολυ δουλεια και μερακι . Μια μικρη παρατηρησουλα εφαγες δυο αντιστασεις βρε παιδι στο σχεδιο που ειναι στο ποστ #35 , μιλαω για τις δυο αντιστασεις Rg στο δευτερο διαφορικο σταδιο .

Reaction score
1.789

Μπραβο Τακη !!! απο οτι φαινεται θα γινει πολυ βαρβατη κατασκευη με πολυ δουλεια και μερακι . Μια μικρη παρατηρησουλα εφαγες δυο αντιστασεις βρε παιδι στο σχεδιο που ειναι στο ποστ #35 , μιλαω για τις δυο αντιστασεις Rg στο δευτερο διαφορικο σταδιο .
Δημητρη μονο οι αντιστασεις!! δες καιλιγο την αναδραση!!!! κανεις δεν το προσεξε!!!!!!

Reaction score
488

Ναι η αναδραση ετσι οπως ειναι πρεπει ο μετασχηματιστης εξοδου να ειναι τα τυλιγματα του ακριβως συμετρικα ως προς το 0 δηλ. θελεις εναν μετασχηματιστη με 4Ω 0 4Ω για να ειναι ενταξει η αναδραση οπως την εχεις στο σχεδιο .

Reaction score
488

Εαν δεν γειωσεις το 0 μπορει να ειναι και ετσι σωστη η αναδραση , δεν ειμαι σιγουρος μαλλον θελει δοκιμη .

Reaction score
488

Εννοουσα την ταπα των 4Ω ( να μην γειωθει ) και οχι το 0 οπως ειπα στο πεοηγουμενο ποστ .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

.....στο πεοηγουμενο ποστ .
Εννοείς κάτι πλαγίως για το σχέδιο του Τάκη μας ?:405::405::405:

Reaction score
488

Εννοείς κάτι πλαγίως για το σχέδιο του Τάκη μας ?:405::405::405:
Καθολου φιλε μου , λαθος κατα την πληκτρολογηση :105:, παντως βλεπω οτι σου αρεσε πολυ , για το σχεδιο τι εχεις να μας πεις ?.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Οι γνώσεις μου δεν είναι επαρκείς για να κάνω κανένα σχόλιο.
Απλά έχω ακούσει πολλά απο τα μηχανήματα του Τάκη και είμαι βέβαιος οτι κατι πολύ καλό θα ετοιμάσει πάλι.

Reaction score
488

Κανεις δεν γεννηθηκε να τα ξερει ολα , ολα μαθαινονται σιγα σιγα αρκει να εχουμε θεληση και ορεξη , και ολοι οσο ζουμε μαθαινουμε .
Κατα την γνωμη μου κανενα σχεδιο δεν ειναι τελειο ολοι κανουμε τις επιλογες μας και τους συμβιβαζμους μας , αυτο το εχει πει και ο Τακης αλλωστε , αυτο ισχυει για ολα τα σχεδια , δες αυτο ( αν και ειναι λιγο off topic ) δεν εχω δωσει το σχεδιο αλλα το περιγραφω με λογια .
http://www.diyaudio.com/forums/tubes-valves/200823-my-new-circlotron-otl-tube-power-amp.html

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus