- Reaction score
- 30.455
Απάντηση: diy full balance power amplifier 4xKT120 160 watt rms!
Τάκης ο λαμπάτος καλωδιάκιας δλδ ενα πράμα?:116:
Τάκης ο λαμπάτος καλωδιάκιας δλδ ενα πράμα?:116:
Υπάρχει τεχνικός λόγος που όσοι λαμπάτοι έχω δει είναι κατασκευασμένοι έτσι;εννοειται οτι ολη η υπολοιπη κατασκευη θα ειναι ελευθερη καλωδιοση , οπως αρμοζει σε κατασκευες με λυχνιες!!
Από μέσα προς τα έξω το κτίζεις ;
Απο Ebay βρίσκεις τα πάντα σε χαμηλές τιμές
Kαλα βρε σαρδαναπαλε, 4 το πρωι που γυρναγες?εε?..ρε Μανο χαιρω πολυ!! λεω μημπως υπαρχη κατι τσεκαρισμενο.
Σηφη , δυστυχος με 3 παιδια μονο αυτες τις περιεργες ωρες μπορω να κανω με την ανεση μου δουλεια!!Kαλα βρε σαρδαναπαλε, 4 το πρωι που γυρναγες?εε?..
Λοιπον, εγω για τον Mosfet Μου εχω παρει αυτες τις μπορνες
http://www.ebay.com/itm/4-pairs-CMC...ltDomain_0&hash=item20c29fb041#ht_1611wt_1163
Νομιζω Ειναι πολυ καλες ποιοτικως..και το καλυτερο ειναι οτι εχουν βιδακι μεσα στο πισω στελεχος οποτε βιδψνεις σφιχτα το καλωδιο πρωτα και μετα κολας και απο πανω και εισαι αρχοντας..
για rca πηρα τετοια:
http://www.ebay.com/itm/2PCS-CMC-Go...s_Adapters&hash=item4aa4805356#ht_2969wt_1163
τα εχω ηδη βαλει και στον Opa627 μου, και ειναι αψογα!. δε ξερω αν αξιζει να πας σε κατι ακριβοτερο.
Σωστός!εννοειται οτι ολη η υπολοιπη κατασκευη θα ειναι ελευθερη καλωδιοση , οπως αρμοζει σε κατασκευες με λυχνιες!!
απλα προσεξε ενα πραματακι..τα περισοτερα cnc δεν εχουν βιδα πισω..αυτα που σου δειξα εχουν, και νομιζω ειναι ταμαμ..Σηφη , δυστυχος με 3 παιδια μονο αυτες τις περιεργες ωρες μπορω να κανω με την ανεση μου δουλεια!!
Πολυ ωραια τα cnc και με λογικες τιμες. Ειδα και ακριβως ποσα χιλ τρυπες χρειαζονται , γιατι εχω μπει στην τελικη ευθεια !!!
thanks Sifis!!!!!
Δημητρη μονο οι αντιστασεις!! δες καιλιγο την αναδραση!!!! κανεις δεν το προσεξε!!!!!!Μπραβο Τακη !!! απο οτι φαινεται θα γινει πολυ βαρβατη κατασκευη με πολυ δουλεια και μερακι . Μια μικρη παρατηρησουλα εφαγες δυο αντιστασεις βρε παιδι στο σχεδιο που ειναι στο ποστ #35 , μιλαω για τις δυο αντιστασεις Rg στο δευτερο διαφορικο σταδιο .
Εννοείς κάτι πλαγίως για το σχέδιο του Τάκη μας ?:405::405::405:.....στο πεοηγουμενο ποστ .
Καθολου φιλε μου , λαθος κατα την πληκτρολογηση :105:, παντως βλεπω οτι σου αρεσε πολυ , για το σχεδιο τι εχεις να μας πεις ?.Εννοείς κάτι πλαγίως για το σχέδιο του Τάκη μας ?:405::405::405: