diy phono stage

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.680
Απάντηση: diy phono stage

Low noise phono preamp και λάμπες δεν γίνεται. Αλλά εντάξει, κατά τα άλλα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από μέτριο έως και πραγματικά καλό, αλλά μόνο με κεφαλή MM.

Reaction score
1

Δηλαδη ποσο ειναι το μεγιστο Req που πρεπει να εχει ενα ενεργο στοιχειο στο πρωτο σταδιο ενος phono?

Εαν γνωριζετε το παραπανω,ξερετε τα χαρακτηριστικα ολων των λυχνιων που παρηχθησαν και καμια δεν ικανοποια την προδιαγραφη?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.585

μου άρεσε πολύ η παρουσιαση του τύπου.

μου άρεσε κι η υλοποίηση, έχει προσέξει πολλά πράγματα.

είμαι βέβαιος πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόλογο φόνο, με πάρα πολύ καλό ήχο.

επίσης είμαι βέβαιος πως ούτε που καταφέρνει να πλησιάσει αυτό, ούτε για αστείο.

ΙΜΗΟ, αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Παραμετροποιήσιμο, με εξαιρετικές επιδόσεις. Δες προσεκτικά τις δυνατότητές του και τις προδιαγραφές του, και ψάξε να βρεις κάτι καλύτερο, ανεξαρτήτου τιμής...
προσωπικά θα πρόσθετα κι ένα μετασχηματιστή στην είσοδο, όπως έκανε ο λαμπάκιας φίλος.
και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο, θα έβαζα κι ένα μετασχηματιστή στην έξοδο, ή ακόμα καλύτερα στην είσοδο του επόμενου σταδίου...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.554
Ο τύπος είναι πολύ <<ψαγμένος>> και οι λυχνίες που προτείνει κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Σίγουρα πρόκειται για πολύ αξιόλογη κατασκευή.
Ας μην ξεχνάμε πως μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες λυχνίες αναλάμβαναν το πρώτο στάδιο ενίσχυσης σε δέκτες ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς ή ακόμα και σε Radar όπου εκεί μιλάμε για nV και τεράστιες ανάγκες για χαμηλό θόρυβο.

Λοιπόν εν μέρη θα συμφωνήσω με τον Κώστα-Ear εκτός από τη βεβαιότητα του για τον προενισχυτή που αναφέρει.
Πριν ακούσω δεν λέω τίποτα και... <<όπου ακούς πολλά καλάθια κράτα και μικρό κεράσι>>:137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: diy phono stage

μου άρεσε πολύ η παρουσιαση του τύπου.

μου άρεσε κι η υλοποίηση, έχει προσέξει πολλά πράγματα.

είμαι βέβαιος πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόλογο φόνο, με πάρα πολύ καλό ήχο.

επίσης είμαι βέβαιος πως ούτε που καταφέρνει να πλησιάσει αυτό, ούτε για αστείο.

ΙΜΗΟ, αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Παραμετροποιήσιμο, με εξαιρετικές επιδόσεις. Δες προσεκτικά τις δυνατότητές του και τις προδιαγραφές του, και ψάξε να βρεις κάτι καλύτερο, ανεξαρτήτου τιμής...
προσωπικά θα πρόσθετα κι ένα μετασχηματιστή στην είσοδο, όπως έκανε ο λαμπάκιας φίλος.
και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο, θα έβαζα κι ένα μετασχηματιστή στην έξοδο, ή ακόμα καλύτερα στην είσοδο του επόμενου σταδίου...
Ξέρουμε μήπως πόσο στοίχισε, από που και ποιά είναι τα υπόλοιπα εργαλεία του φίλου σου ?

Reaction score
4.589
Απάντηση: Re: Απάντηση: diy phono stage

Ξέρουμε μήπως πόσο στοίχισε, από που και ποιά είναι τα υπόλοιπα εργαλεία του φίλου σου ?
Αν δεν κανω λαθος σα να πηρε το ματι μου τιμη στα 540 ευρω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Περιεργα πραγματα συμβαινουν με το ποσο κανει.Στην Αγγλια 499 λιρες=610€ ,στην υπολοιπη Ευρωπη ~ 1100 €.Βαλε και τα υπολοιπα που χρειαζεται για να παιξει περιπου 1000
Το εχει καποιος ακουσει η φτιαξει?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος