DJ EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΩΣ DJ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ GEMINI CDM 3600 ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 CD PLAYER KAI ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΕΙΚΤΗ,ΑΠΟ ΕΝΑ EQUALIZER GEMINI EQ-300,AΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ LM 800 ME 220W STA 8 OHM KAI 305W STA 4 OHM KAI TΕΛΟΣ 2 ΗΧΕΙΑ GEMINI KI AYTA 200W TO KAΘΕΝΑ ΣΤΑ 8 OHM.H EΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ Η ΗΧΕΙΩΝ?ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ 2 200ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΟΗΜ ΤA ΗΧΕΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Απάντηση: DJ EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Φίλε jyliano,

αρχικά, μην γράφεις με κεφαλαία σύμφωνα με τον κανόνα του forum.

Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι «φωνάζετε», οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
Όσον αφορά το ερώτημά σου, πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα με τα μηχανήματά σου, χωρίς να ξέρω βέβαια το μέγεθος του χώρου, ούτε τις εντάσεις που θα "αναγκαστείς" να παίξεις.

Reaction score
0

ευχαριστω για την απαντηση και σορρυ για τα κεφαλαια..υπαρχει περιπτωση να σηκωσει αλλα 2 200αρια που εχω αυτος ο ενισχυτης η θα χρειαστω αλλον?

Reaction score
0

φιλε jyliano ποσα περιπου ατομα θα πρεπει να καλυψεις? θα παιξεις σε ανοιχτο η κλειστο χωρο? Θα υπαρξει αναγκη για μεγαλες εντασεις?

Reaction score
0

περιπου 100 ατομα υπολογιζω παιδια σε ανοιχτο χωρο

Reaction score
7

Αν η μουσικη θα ειναι απλα ενα background ,ενα ''χαλι'' για την εκδηλωση,οπως συνηθως γινεται σε εγκαινια μαγαζιων και με ''ατμοσφαιρικη'' μουσικη(ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω :139: ) πιστευω πως μπορεις να την βγαλεις οριακα.

Στην περιπτωση ομως που το παρτυ θα ειναι ΠΑΡΤΥ και οι πελατες θελουν γκαζια νομιζω πως δεν θα γλιτωσεις την ενοικιαση.

Reaction score
216

Σε ανοιχτο χωρο αν χρειαστει να στησεις "πιστα" για χορο δεν υπαρχει περιπτωση να σε καλυψει ...Αν μιλαγες για 30 ατομα οκ αλλα τωρα οχι και θα εχει και κινδυνο να τα καψεις εαν παιξεις δυνατα (θα τα πας στο οριο διοτι δε θα καλυπτουν το χωρο και καταλαβαινεις....)
Αν χρειαστεις καποιο εξτρα σετ πες μου ;)

Reaction score
0

φιλε μου οταν γραφεις ΄πιστα΄ για χωρο τι ακριβως εννοεις?από οτι κατάλαβα πάντως σε κλειστό χώρο με τον υπάρχοντα εξοπλισμό των 2 ηχείων δεν πρέπει να έχω πρόβλημα και το λέω αυτό γιατί εχω κάτι αντίστοιχο για αρχές ιουνίου..αν χρειαστώ άλλα 2 ηχεία τι ενισχυτή να νοικάσω για να είμαι άνετος?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Να νοικιάσεις 2 ηχεία , 1 sub και τον αντίστοιχο ενισχυτή.

Τότε, θα είσαι άνετος.

Reaction score
7

+ 1

Σωστος,ειναι πολυ φθηνη η ενοικιαση τους για να ρισκαρεις να μεινεις απο ηχο σε μια επαγγελματικη εκδηλωση.

Και ενα ρητο που εχω για την επαγγελματικη καλυψη ειναι πως ενω
λιγοι θα προσεξουν ενα πολυ καλο ηχο δυστυχως ολοι θα θυμουνται την βραδυα που το ηχοσυστημα κλαταρε!!

(και ειναι πολυ ευκολο να το παρακανεις σε ανοιχτο χωρο:125:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef