Καλησπερα σας φιλοι μου.
Η τεχνολογια προχωραει και δυστηχως εχω μεινει λιγο πισω οποτε θα χρειαστω λιγο τη βοηθεια σας σε αυτο.
Εχω 3 δωματια (2 υπνοδωματια και 1 σαλονι). Επειδη τωρα κανω αναικαινηση του σπιτιου σκεφτομαι να βαλω σεναν ηλεκτρολογικο πινακα το ρουτερ μου και απο εκει μεσα να βγαινουν 3 διαφορετικα καλωδια δικτυου οπου το καθε ενα απο αυτα θα καταληγει σε ενα απτα 3 δωματια σε πριζα δικτιου.
Θα μπορω μια συσκευη που μπαινει στο ιντερνετ (π.χ. ps3) και βρισκεται σε οποιοδηποτε απτα 3 δωματια, απλα να το συνδεσω στην πριζα δυκτιου και να ειναι online!
Η ερωτηση μου ειναι η εξης...
Αν υποθεσουμε οτι στο σαλονι και στο ενα υπνοδωματιο εχει απο μια τηλεοραση...
και στο αλλο υπνοδωματιο ενα πισι...
πως μπορει να streamαρει το pc στις τηλεορασεις mkv αρχεια για αναπαραγωγη;
αυτο ειναι το DLNA νομιζω;
τι ακριβως πρεπει να κανω;
Η τεχνολογια προχωραει και δυστηχως εχω μεινει λιγο πισω οποτε θα χρειαστω λιγο τη βοηθεια σας σε αυτο.
Εχω 3 δωματια (2 υπνοδωματια και 1 σαλονι). Επειδη τωρα κανω αναικαινηση του σπιτιου σκεφτομαι να βαλω σεναν ηλεκτρολογικο πινακα το ρουτερ μου και απο εκει μεσα να βγαινουν 3 διαφορετικα καλωδια δικτυου οπου το καθε ενα απο αυτα θα καταληγει σε ενα απτα 3 δωματια σε πριζα δικτιου.
Θα μπορω μια συσκευη που μπαινει στο ιντερνετ (π.χ. ps3) και βρισκεται σε οποιοδηποτε απτα 3 δωματια, απλα να το συνδεσω στην πριζα δυκτιου και να ειναι online!
Η ερωτηση μου ειναι η εξης...
Αν υποθεσουμε οτι στο σαλονι και στο ενα υπνοδωματιο εχει απο μια τηλεοραση...
και στο αλλο υπνοδωματιο ενα πισι...
πως μπορει να streamαρει το pc στις τηλεορασεις mkv αρχεια για αναπαραγωγη;
αυτο ειναι το DLNA νομιζω;
τι ακριβως πρεπει να κανω;