DLP απόψεις

Reaction score
14
eNeRGy said:
εμενα ενα πραγμα μου τη δινει παντως... που προσπαθειτε να μας βγαλετε τρελλους που μας ενοχλει το ρεινμποου και μας πιανει πονοκεφαλος και πονος στα ματια...

ρε παιδια ελεος!... εμεις ουδεποτε ειπαμε οτι οι LCD ειναι καλυτεροι απο τους DLP στο θεμα εικονας... εσεις γιατι δεν αποδεχεστε οτι υπαρχει αρκετο ποσοστο με προβληματα στους DLP... τοσο κολημενοι πια??? ουτε δημιουργηματα σας να ηταν πια αυτοι οι προβολεις!!!

καλυτερα να δω 20% χειροτερη εικονα (αν και η διαφορα τιμης θα ειναι 50%)... παρα να εχω την υπολοιπη μερα πονοκεφαλο και ενοχλησεις μεχρι να κοιμηθω...

Δε φταιω που βλεπω καλυτερα και τα οπτικα μου νευρα δουλευουν σωστοτερα σε συνεργασια με τον εγκεφαλο και αντιλαμβανομαι τι τεχνασματα χρησιμοποιει ενας DLP... και στην τελικη αν θεωρειτε προτερημα το οτι δε βλεπεται τι γινετε... εγω το θεωρω δειγμα περιορισμενης ορασης και ΜΗ αντιληψης του illusion που προβαλει ενας DLP...
Αλλα μη μας βγαινετε και απο πανω παλιο-αοματοι! :lol: :lol: :p

οχουυυυ, δε μιλαμε, δε μιλαμε... σας αρεσει να παιζει ο τροχος με τις εναλλαγες χρωματων ανω των 25fps που δεν αντιλαμβανεσθε. αλλα τις αντιλαμβανεται το ματι, οπτικο νευρο και το υποσυνειδητο... αυτο φτανει να κανει προβληματα... τουλαχιστο σε εμας που δουλευει σωστα ο εγκεφαλος!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ... ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΟΜΑΤΟΙ!
ΤΕΛΟΣ! :lol:
μπορείς να μου διαβάσεις αυτά που έγραψες γιατί δεν "βλέπω" να τα διαβάσω...!!! :p :lol:

Reaction score
5
ΤΩΡΑ?? :lol:

Κατι θα σου θυμιζει το RGB ε? 8)

Μιας και θα το δεις απο DLP στο εκανα και στα φιλικα στο ματι ΜΟΝΑΔΙΚΑ χρωματα που ουσιαστικα βλεπετε, να μη κουραζονται και τα καθρεπτακια -γυρο γυρο ο τροχος ανοιξε κλεισε δειξε με τεχνασματα για τα αλλα χρωματα-...

Reaction score
14
κάτι ψιλά, αλλά κάτσε να ανάψω τον OPTOMA και να το προβάλω σε 120" ... μισό...ερχομαι...!!!

Reaction score
5
120" ε?... ποσα μετρα πισω πρεπει να το εχεις που το ζουμ του ειναι ανεκδοτο εποχης? :lol:

Αληθεια, επειδη και το μαυρο τεχνασμα ειναι... που παει τοση θερμοτητα οταν τα καθρεπτακια στρεφονται αλλου απο τον φακο...???
Τι θα γινει αν προβαλουμε μαυρο desktop υπολογιστη για κανα 5ωρο...?
5 ωρες το φως στραμενο καπου μεσα στον προβολεα και οχι να φευγει στον φακο μιλαμε για πολυ θερμοτητα!!! :shock:
Τι θα γινει αν επιστρεψει ο τροχος της τυχης στον ΑΝΤ1? θα περιμενουμε να σταματησει για να δουμε τα δωρα?...
σε ποδοσφαιρο... οταν μπαινει γκολ, πρωτα μπενει η μπλε, μετα η πρασινη και μετα η κοκκινη μπαλα? και το ασπρο segment που θα δωσει φωτεινοτητα??? σε μια απο τις τρεις ή αφου δε θα προλαβει καμια θα δωσει ασχετα καπου? ή απλα θα το πηδηξει? και αν το πηδηξει, τελικα πως δινει παραπανω φωτεινοτητα?
Γιατι ο spylab μας δειχνει μονο σταθερες φωτογραφιες στον πτομα 72 και λεει τι τελειες ειναι?
Γιατι αφου η τεχνολογια τροχου ειναι τοσο καλη και τελεια, ολοι ονειρευονται εναν 3τσιπο DLP?
...
μην ανοιγεις τον πτομα τωρα και δεις ονειρα 3χρωματων και εξτρα segment ασπρου για "ΝΕΟ" τεχνασμα φωτεινοτητας οπου λαχει και αν προλαβει - πατεντα να φωναζουμε οτι ανεβασαμε την φωτεινοτητα. δεν εχουμε λυσει το προβλημα της κινησης προσθετουμε και αλλα τεχνασματα δηλαδη!!!...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Nαι, ναι ο energy εχει δικιο.
Τι κριμα ομως που αφου βλεπει τρια γκολ, αφου τον ενοχλει η αποπομπη θερμοτητας οταν ο προβολεας δειχνει μαυρο, αφου τον ενοχλει η κινηση κλπ κλπ , θα τον απαλλαξω απο το μαρτυριο της συμμετοχης σε κληρωση για εναν DLP που σκεφτομουν να κανω :lol:
Ειπαμε να κανουμε δωρα, οχι να βασανιζουμε τον κοσμο :lol: :lol:

Reaction score
5
dream_GR said:
Με τον καιρό το turbo lag εγινε ανύπαρκτο και οι διαφορές σχεδόν ανύπαρκτες. Εχω ακούσει απο κάτοχο ενός Mercedes Compressor όταν του είπε κάποιος το αμάξι σου εχει "τουρμπο" (σε εισαγωγικά λόγω κομπρεσσας) αυτός είπε ΣΩΠΑ τι λές τώρα δεν το νοιώθω να πηγαίνει σαν τρελλό....!!
Εδώ βέβαια παίζει άλλο. Ο kompressor είναι μόνιμα ενεργοποιημένος σε όλο το εύρος των στροφών και δεν ανοίγει ξαφνικά όπως οι στροβιλοσυμπιεστές. Εκεί έχεις το turbo lag...

Πάντως καλό θα είναι να επικεντρωθούμε στην τεχνολογία που μας πάει στο μάτι και στην τσέπη μας. Ευτυχώς υπάρχουν οι LCD και οι DLP και οι SXRD etc etc. "Διαλιέχτεεεεεε"...

Reaction score
5
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Nαι, ναι ο energy εχει δικιο.
Τι κριμα ομως που αφου βλεπει τρια γκολ, αφου τον ενοχλει η αποπομπη θερμοτητας οταν ο προβολεας δειχνει μαυρο, αφου τον ενοχλει η κινηση κλπ κλπ , θα τον απαλλαξω απο το μαρτυριο της συμμετοχης σε κληρωση για εναν DLP που σκεφτομουν να κανω :lol:
Ειπαμε να κανουμε δωρα, οχι να βασανιζουμε τον κοσμο :lol: :lol:
Δε πειραζει! Τα ματια και το κεφαλι μου να ειναι καλα... και ας βλεπω γκριμαυρο! :lol:

ΥΓ. οπου και να το κανεις δωρο... θα βασανιζεις κοσμο, απλα καποιοι δε θα το καταλαβουν! :p

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Δεν μπορω να καταλαβω τοσο καιρο που σας διαβαζω να διαμαρτυρεστε για rainbow κλπ, γιατι εμενα που ειμαι φοβερα ευαισθητος στα ματια (αν και δεν φορω γυαλια ορασης)και σε πονοκεφαλους (παθολογικως), μετα απο 3ωρες συνηθως θεασεις του 72, δεν νοιωθω ουτε πονοκεφαλο ουτε ματοπονο (που αν δω τιβι τοσες ωρες παει τελειωσα!). Κι αφηστε αυτα περι εγκεφαλου κλπ. Αν τα ενοιωθε θα τα αντανακλουσε σε οργανο (ματια , κεφαλι, ποδια ξερω κι εγω!) οπως κανει σε καθε εξωτερικο ερεθισμα.Ομολογω ομως οτι δεν εχω περακολουθησει LCD για να συγκρινω καταστασεις (πριμ-κατα τη διαρκεια-μετα)

Reaction score
164
ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι άλλοι ενοχλούνται και άλλο όχι; Άλλοι ζαλίζονται, άλλοι πονοκεφαλιάζουν και άλλοι τίποτε. Νομίζω ότι είναι σαφές. Ούτε εγώ θα σας πείσω ότι πρέπει να σας πονάει το κεφάλι σας ούτε εσείς εμένα ότι δεν νιώθω τίποτα. Το φαινόμενο είναι γνωστό σε τέτοιου ίδους συσκευές και νομάζεται color breakup και όχι rainbow. Αν ψάξετε, θα δείτε ότι έχουν γραφτεί ουκ ολίγα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.095
Πάντως κάποιος από τους βλαμένους που συχνάζει τακτικά σε μένα, είχε τον Infocus X1 για 3 χρόνια.
Όταν πήρε τον Επσον μετά από λίγες μέρες μου είπε ότι τώρα κατάλαβε γιατί ένοιωθε ένα μικρό ¨σφίξιμο" στο κεφάλι του. Απλώς δεν ήξερε από που ερχόταν.
Μερικούς τους πιάνει.
Ζήτω τα LED που έρχονται.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Παντως η εντυπωση μου ειναι πως "οτι κινειται" μηχανικα στην ψηφιακη εποχη ειναι παρωχημενη τεχνολογια(καθρεπτακια, εξωτερικο ζουμ κ.α.). Του χρονου τετοια εποχη που θα εχουμε 1080 θα δουμε τις αληθινες διαφορες. Προς το παρον σε λιγο θα δω τον τελευταιο "Πολεμο των αστρων"

Reaction score
118
unforgiven said:
ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι άλλοι ενοχλούνται και άλλο όχι; Άλλοι ζαλίζονται, άλλοι πονοκεφαλιάζουν και άλλοι τίποτε. Νομίζω ότι είναι σαφές. Ούτε εγώ θα σας πείσω ότι πρέπει να σας πονάει το κεφάλι σας ούτε εσείς εμένα ότι δεν νιώθω τίποτα. Το φαινόμενο είναι γνωστό σε τέτοιου ίδους συσκευές και νομάζεται color breakup και όχι rainbow. Αν ψάξετε, θα δείτε ότι έχουν γραφτεί ουκ ολίγα.
Βγάλε και τον κύριο απ'την κλήρωση. :lol:

Reaction score
164
Ε, όχι και να με βγάλει. Γιατί; Πολύ θα ήθελα να κερδίσω, να τον χαρίσω σε κάποιους που έχω υπ' όψιν μου! :lol:
(Και σιγά μην κάνει κλήρωση. Το πολύ-πολύ να κληρώσει την περίφημη μπύρα! :lol: )

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Λοιπον μολις τελειωσε ο "πολεμος" και ιδου οι εντυπωσεις μου απο την προβολη¨
(α) ποιοτητα εικονας: ανωτερη, καμια σχεση με τα εδω ster cinemas αλλα και κατωτερη σε σχεση με το πιξελ πλας της Φιλιπσ (crt 32')
(b) Rainbow- color breakup ; Ε ναι για πρωτη το ειδα και με ψιλοενοχλησε μερικες στιγμες. Τι να εφταιγε αραγε και για πρωτη φορα το παρατηρησα; Ισως η εντονη και γρηγορη εναλλαγη του φωτος (πχ φωτοσπαθα). Παντως χωρις πονοκεφαλο και ενοχλητικη στη παρακολουθηση
(γ) Η ταινια , ενταξει, τα γνωστα, θεαματικωτατη εφετζιδικη, αλλα με ενοχλησε που η σταθμη της μουσικης ηταν πολυ υψηλοτερη απο τα εφε, πιθανο ναθελε καμια ρυθμιση αλλα δεν το εψαξα.
Αυτα- και ολοι ειμαστε ικανοποιημενοι!
Τωρα (οχι αποψε) ποια εχει σειρα; Το "Sin city". Για να δουμε τι...μαυρο θα δουμε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ