- Reaction score
- 14
μπορείς να μου διαβάσεις αυτά που έγραψες γιατί δεν "βλέπω" να τα διαβάσω...!!!eNeRGy said:εμενα ενα πραγμα μου τη δινει παντως... που προσπαθειτε να μας βγαλετε τρελλους που μας ενοχλει το ρεινμποου και μας πιανει πονοκεφαλος και πονος στα ματια...
ρε παιδια ελεος!... εμεις ουδεποτε ειπαμε οτι οι LCD ειναι καλυτεροι απο τους DLP στο θεμα εικονας... εσεις γιατι δεν αποδεχεστε οτι υπαρχει αρκετο ποσοστο με προβληματα στους DLP... τοσο κολημενοι πια??? ουτε δημιουργηματα σας να ηταν πια αυτοι οι προβολεις!!!
καλυτερα να δω 20% χειροτερη εικονα (αν και η διαφορα τιμης θα ειναι 50%)... παρα να εχω την υπολοιπη μερα πονοκεφαλο και ενοχλησεις μεχρι να κοιμηθω...
Δε φταιω που βλεπω καλυτερα και τα οπτικα μου νευρα δουλευουν σωστοτερα σε συνεργασια με τον εγκεφαλο και αντιλαμβανομαι τι τεχνασματα χρησιμοποιει ενας DLP... και στην τελικη αν θεωρειτε προτερημα το οτι δε βλεπεται τι γινετε... εγω το θεωρω δειγμα περιορισμενης ορασης και ΜΗ αντιληψης του illusion που προβαλει ενας DLP...
Αλλα μη μας βγαινετε και απο πανω παλιο-αοματοι!![]()
![]()
οχουυυυ, δε μιλαμε, δε μιλαμε... σας αρεσει να παιζει ο τροχος με τις εναλλαγες χρωματων ανω των 25fps που δεν αντιλαμβανεσθε. αλλα τις αντιλαμβανεται το ματι, οπτικο νευρο και το υποσυνειδητο... αυτο φτανει να κανει προβληματα... τουλαχιστο σε εμας που δουλευει σωστα ο εγκεφαλος!
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ... ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΟΜΑΤΟΙ!
ΤΕΛΟΣ!![]()