DM500-S

Reaction score
0
Καλησπερα!!

ειμαι καινουργιος στο αθλημα και ειπα να αρχισω με εναν dm500s(γνησιο) να κανω τις δοκιμες μου!
Διαβασα σε πολλα site για διαφορα image που τον κανουν γρηγοροτερο,σταθεροτερο,παιχνιδιαρικο κλπ.
Θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο και σταθερο για αρχη και να συνεχισω με ενα πιο δυσκολο μεχρι να παρω ενα καινουργιο δεκτη!!
προμηθευτικα null modem , crossover και ενα routeraki για τα τεστ μου και τα μαγειρεματα!

Ευχαριστω!!

Reaction score
1
Απάντηση: DM500-S

ειχα PLI αλλα μετα απο καποια προβληματα εβαλα gemini και ησυχασα. θα στο προτεινα κ σενα. οτι αλλο χρειαστεις ρωτα!

Reaction score
0
Καλημερα!!!

λοιπον...... δεν ξεκινησα καλα....
Βρηκα το gemini (το τελευταιο νομιζω) κατεβασα και το dreamup αλλα οταν παταω για να κανει connect με το δεκτη βγαζει πιο κατω connection prepared, now switch on the dreambox. τον ανοιγω αλλα δεν προχωραει!! το δοκιμασα και με lan... αλλα παλι το ιδιο!! Αλλαξα pc (παλιο laptop με 98win και serial) αλλα παλι το ιδιο!
Να φταει ο δεκτης????
Σας στελνω το about του δεκτη

About Box
Model DM500
Manufacturer Dream-Multimedia-TV
Processor STBx25xx, 252MHz
Harddisk none
USB Stick none
Linux Kernel Linux version 2.6.9 (tux@tux) (gcc version 3.4.4) #1 Fri Dec 19 22:30:56 CET 2008
Firmware release 4.6.0, 20.12.2008
FP Firmware n/a
Web Interface 6.0.4-Expert

Reaction score
0

Ναι να δοκιμασω και αλλο image αλλα δεν κανει connect το pc με τον δεκτη !! εκτος αν υπαρχει και αλλος τροπος που δεν ξερω:110:

Reaction score
0

Τελικα δουλεψε....
Επρεπε να ειναι τελειως εκτος ρευματος ο δεκτης , και οταν εβγαζε το μηνυμα να τον βαλω στο ρευμα!!

Ωραια μεχρι εδω , απο image???

To pli βγηκε εκτος , για το gemini εχω 1 ψηφο θετικη και 1 αρνητικη.... :119:

τι να βαλω?? να δοκιμασω και βλεπουμε η να περιμενω 3η γνωμη??

:136:

Reaction score
1

να κανω κ γω μια ερωτησουλα... εχετε καταφερει να βαλετε υποτιτλους στον dreamboxako σε ξενα καναλια με ταινιες?

Reaction score
0

Καλημερα!!

Αρχισα τις δοκιμες μου......... με πρωτο image το PLI!
Ολα καλα μεχρι τωρα απλα μηπως ξερει κανεις την default ip του δεκτη; η το καθε image εχει δικια του και πρεπει να την βρω απο το site του κατασκευαστη?

ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis