DM800 - Πρώτες Εντυπώσεις

Reaction score
620
Δεν άντεξα στον πειρασμό και έτσι ο DM800 (αυτό το μικρούλι) από χθες αναπαύεται πάνω από το πιστό σκυλί που αισίως συμπληρώνει μια 7ετία τον DM7000.

-Κατευθείαν φόρτωσα Gemini.

-Το Enigma2 έχει διαφορετική δομή από το Enigma1 αλλά ευτυχώς έχει links και κάποιος συνηθισμένος στο Enigma1 δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

-Αυτό που είναι τελείως διαφορετικό (μάλλον είναι θέμα του Enigma2) είναι το σετάρισμα των motorised settings. Προσοχή για όσους έχουν Vbox II positioner επιλέξτε advanced στα settings του tuner και απενεργοποήστε το USALS για να μπορέσετε να βάλετε το stored position που έχετε ήδη.

-Το tuner του είναι πολύ πιο ευαίσθητο από του DM7000 (αυτό έλειπε), περίπου το ίδιο με της FloppyDTV S2 (άλλωστε είναι ALPS και των 2) και μάλλον χειρότερο του Humax HDCI 2000. Πιστεύω όμως ότι θα βελτιωθεί με τον καιρό λόγω των νέων firmware που θα κυκλοφορούν.

-Στο θέμα της εικόνας δεν έμεινα άφωνος. Θεωρώ (υποκειμενικό) ότι ο Humax HDCI έχει καλύτερη εικόνα. Μου φάνηκε πολύ φωτεινή. Βέβαια ο DM800 έχει στo μενού του 2 "πρωτόγονα" patterns για περαιτέρω ρυθμίσεις. Προσωπικά είχα την αίσθηση ότι η εικόνα στα 720p είναι πιο "ζωντανή" από τα 1080i.

-Ο ήχος περνά (ακόμα και AC3) κανονικά μέσω DVI στον ενισχυτή. Είχα διαβάσει σε ξένα fora ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα. Εγώ δεν διαπίστωσα κάτι.

-Ταχύτατος στην εναλλαγή καναλιών. Άλλωστε Dreambox είναι....

-Πέρασα τα motorised settings του vhannibal (τα αγαπημένα μου) και παρατήρησα ότι για μερικά κανάλια είχε σβήσει τα ονόματα. Αν τα επέλεγες όμως και υπήχε επιτυχής συντονισμός το όνομα επανεμφανιζόταν και αποθηκεύοταν.

- mgcamd και CCcam δουλεύουν κανονικά

- Hard disk δεν έχω βάλει ακόμα οπότε δεν μπορώ να σας πω για εγγραφές.

- Ο DM7000 παραμένει στο rack. Και νομίζω ότι θα παραμένει για αρκετό καιρό ακόμα. Θηρίο ο άτιμος! Ένα μηχάνημα που έχει αποσβέσει για τα καλά τα λεφτά του. Ελπίζω και ο μικρούλης DM800 να ακολουθήσει τα βήματα του....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DM800 - Πρώτες Εντυπώσεις

2 ερωτησουλες. Gbox? Τιμη? Ευχαριστω!
βρε τι ρωτάς;;; και πως το ρωτάς;;
πιο διακριτικά δεν γίνετε.
το όχι που σου απάντησε ο αδύνατος πάρτο σαν ναι.(συνδυασμό
mg με ..... και είσαι ok !!)

Reaction score
620
Not yet διότι είναι "μισό".

Από satsonix τον πήρα. Σε μια μέρα τον είχα.

Reaction score
0
Εχω 3 LNB σε 2 πιατα
13 19,2 και 28,2.
πως πρέπει να το σετάρω ώστε να δω κ τους 3;
τι diseqc πρέπει να βάλω;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519