Documentaries







Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Πολύ ωραία σειρά για όσους ενδιαφέρονται να δουν και μάθουν αρκετά πράγματα για τα άρματα μάχης , απο την αυγή τους, εως το σήμερα.
Ολοκληρώνεται σε τέσσερα 50' επεισόδια, περιλαμβάνει πλήρες οπτικοακουστικό υλικό, και προβάλλεται στο Netflix σε ποιότητα FHD.

Κατ' εμέ αξίζει.


http://www.looksfilm.tv/en/age-tanks
 
Last edited by a moderator:


Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Είδα το πρώτο επεισόδιο , και πρωτιστως μ' εντυπωσίασαν οι σκηνές που έδειχναν την αποκόλληση των πάγων. Απίστευτες λήψεις!
 




spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.572
Reaction score
30.954
Εχει τρομερη πλακα το τρολαρισμα που κανουν στους θεοκρατιστες τους :biggrin:
 

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.643
Reaction score
9.215
Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father (2008)



Θα ήθελα πολλά να γράψω, αλλά δε θα το κάνω. Αντίθετα, θα σας προτρέψω να το παρακολουθήσετε χωρίς να γνωρίζετε τίποτα σχετικά με αυτή την ιστορία, την οποία ο σκηνοθέτης κατέγραψε κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εξέλιξής της.

Παρότι ο δημιουργός της είναι επαγγελματίας του χώρου (έχει σκηνοθετήσει και μερικά επεισόδια της Μαύρης Λίστας), πρόκειται για μια εξαιρετικά φτηνή παραγωγή -μη σας ξενίσει η ερασιτεχνική εικόνα DV με λόγο 1,33- που αρχικά προοριζόταν για προβολή μόνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, η δύναμη του θέματος είναι τέτοια που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο θεατή (όχι μόνο θετικά), ενώ το ευρηματικό μοντάζ θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος αυτού του δικαστικού και κοινωνικού δράματος. Γιατί περί αυτού πρόκειται, μόνο που τούτη η απίστευτη ιστορία είναι βγαλμένη κατευθείαν από τη ζωή...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το!
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.457
Reaction score
50.618
No Heroes: Ένα Ντοκιμαντέρ για Μπασκετμπολίστες σε Αμαξίδιo που δε Θέλουν να Λέγονται «Νικητές της Ζωής»

1600754087931.png


Αυτήν την εβδομάδα το podcast δεν παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα NBA Playoffs, ούτε την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στην Ευρώπη. Συζητάμε για τη σεζόν μια ομάδας, την καθημερινότητα της οποίας ο Γιώργος Βιτσαρόπουλος παρακολούθησε επί επτά μήνες. Όχι με όρους κατορθωμάτων ή ηρωισμού, ο τίτλος του doc τα λέει όλα άλλωστε – αφήστε δε που η ομάδα, σε μεταβατική χρονιά, έπεσε κατηγορία. Δεν υπάρχει λοιπόν εδώ μια κραυγαλέα ιστορία επιτυχίας κι αποθέωσης, δεν υπάρχουν ηθικά διδάγματα.

1600754144766.png


1600754158511.png


 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.408
Reaction score
74.715



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.916
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top