Dolby to Restrict Non-Native Upmixing

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Καλά κάνει! ο ήχος πρέπει να ακούγεται, όπως είναι γραμμένος στην ταινία! τι πάει να πει ''παίρνω το Dolby, και το παίζω καλύτερα με μερικούς αλγόριθμους;'' Όχι ρε φίλε! θα το παίζεις, έτσι όπως θέλω εγώ που το έφτιαξα! :p

Reaction score
5.672
Με τι κριτήρια ξέρεις πιο είναι το λάθος κ πιο το σωστό σε ένα αλγόριθμο ;
Υπονοείς ότι ο αλγόριθμος θα είναι σωστότερος από την εταιρεία κ τον σκηνοθέτη που το δημιούργησε ;;;;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Εγω δεν μιλαω , αλλα ειχα ρωτησει την Μελινα ποιο upmix ειναι καλυτερο , και μου ειπε : Θα σου πω εμπιστευτικα ,αλλα μην το πεις γιατι μερικοι φιλοι μας δεν εχουν και μπορει να στεναχωρηθουν.
Πες ειπα και θα ειμαι ταφος :D. Με διαφορα το auro καλυτερο ,απαντησε η Μελινα !

Δηλαδη και ο σκηνοθετης ανθρωπος ειναι, εκανε μια μ@λ@κια , δεν πρεπει να χαρακτηριστει για ολη του την ζωη....

Reaction score
5.672
Οκ
Με έπεισες
Τα επιχειρήματα σου μου θυμίζουν το ανέκδοτο ότι έχω ένα φίλο που έχει ένα φίλο που ο θειος του ειναι φιλος με έναν τύπο που δουλεύει σε ένα στούντιο κ ενώ τριγυριζε το σπίτι του άκουσε που μιλούσε στο τηλέφωνο με ένα τύπο που μάλλον ήταν μηχανικοσ Αλλά δεν ξέρω εάν ήταν μηχανικός ήχου η αυτοκινήτου και ο τρόπος που άκουγε αυτά που ελεγε ο αλλος στο τηλέφωνο του έδωσαν την εντύπωση ότι το τάδε φόρμα υπερισχύει στον πολυκαναλο ήχο αλλά δεν είναι κ τόσο σίγουρος διότι δεν κατάλαβε εάν το υλικό ήταν native η από επερξεγασια ούτε ήξερε εάν η εγκατάσταση ήταν by the book!
Συγνώμη έχω άδικο τώρα εγώ ;;;
Φιλικά πάντα κ χωρίς καμμία δόση ειρωνείας η κουτοπονηριάς

melina

Cargo 200
Reaction score
45.293
Ε, αυτό ήταν, θα σε μπανάρω για αυτό που έκανες. Μόνο που εδώ δεν μπορώ, με την πρώτη ευκαιρία σε διπλανό νήμα θα φας απανωτά δέκα warning. :roflmao:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
<<Δηλαδη και ο σκηνοθετης ανθρωπος ειναι, εκανε μια μ@λ@κια , δεν πρεπει να χαρακτηριστει για ολη του την ζωη....>>

Δηλαδή όλοι οι σκηνοθέτες!!!!!!!!!!

Reaction score
15.548
Ε, αυτό ήταν, θα σε μπανάρω για αυτό που έκανες. Μόνο που εδώ δεν μπορώ, με την πρώτη ευκαιρία σε διπλανό νήμα θα φας απανωτά δέκα warning. :roflmao:
μα τιναι αυτος ρε συ !!!!!
....βαλε αλλα 10 απο μενα βρε αγαπη που δεν μπορω :roflmao:

Reaction score
15.548
<<Δηλαδη και ο σκηνοθετης ανθρωπος ειναι, εκανε μια μ@λ@κια , δεν πρεπει να χαρακτηριστει για ολη του την ζωη....>>

Δηλαδή όλοι οι σκηνοθέτες!!!!!!!!!!
....φταει το συστημα της dolby γενικα με τα υψους Λιακο .....
δεν μπορουν να αποδοσουν σημειο χωρις να γινουν αντιληπτα τα ηχεια υψους .....
....μιλαω για 4 .....με 2 ειναι πολυ χειροτερο το αποτελεσμα

μολις φτασει η dolby τα 10 ηχεια ταβανι ισως να κανει κατι :roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Από τα αγαπημένα μου threads... :laugh::laugh:

Δηλαδή σκέψου τώρα να πρέπει η Auro να βγάλει και δισκάκια. Τα ύστερα του κόσμου...:roflmao::roflmao::roflmao:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ευτυχώς υπάρχουν τα demo και η Ινδία. :D
Δεν πειράζει ακούς Atmos, το μετατρέπεις με το auro, και έχεις την ψευδαίσθηση ότι ακούς auro!!! :roflmao::laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Δεν πειράζει ακούς Atmos, το μετατρέπεις με το auro, και έχεις την ψευδαίσθηση ότι ακούς auro!!! :roflmao::laugh:
Μα δεν κατάλαβες, αυτό ακριβώς δεν θα μπορεί να γίνει: η μετατροπή (πιο σωστά η επεξεργασία) της ηχητικής μπάντας Dolby από άλλο format, όπως Auro ή DTS.

Γι αυτό έχει πέσει κατάθλιψη. :laugh:

Μένει βέβαια να δούμε αν η Dolby όντως θα το προχωρήσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis