- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: DOLBY TRUE HD VS DTS HD MA.
εκανε το audyssey τετοια δουλεια :112::116:
εκανε το audyssey τετοια δουλεια :112::116:
Γιώργο, βάλε μου ένα αυγουλάκι πασχαλιάτικο στην τσ@που του Homer.O Κοντολέτας, όταν πήγε να φτιάξει καφέ ο Γιάννης, μάλλον τα δυνάμωσε! :405:
Είχα την αίσθηση ότι τα 24bit έχουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος. Το περισσότερο περιεχόμενο πόθεν προκύπτει; Θα έλεγα ότι τα KHz είναι εκείνα που προσφέρουν περισσότερο περιεχόμενο, καθώς αυτά έχουν να κάνουν με τη δειγματοληψία. Το 48 γενικώς χρησιμοποιείται από την εποχή του DVD, καθώς μπορεί να γίνει ακέραιο πολλαπλάσιο 48x2=96 48x4=192.Γιατί ρε Σωτήρη δεν εχει να κάνει το bit rate?
Νομίζω οτι εχει σχέση με το 24bit length, με την έννοια οτι το μήκος λέξης των 24 bit εχει σαφώς περισότερο περιεχόμενο απο το αντίστοιχο των 16 bits. Το 48 φυσικά δεν λέει κάτι.
Καμία απαντηση pls...Μια απλή ερώτηση off topic μιας και μιλάμε για τα 2 συστηματα. Με ένα blue δισκακι που υποστηρίζει ας πούμε true hd και εφόσον έχεις πηγή και ενισχυτη που το υπστηριζουν, χρειάζεται να κανείς κάποια συγκεκριμένη επιλογη για να ακούσεις με το συγκεκριμενο φορμα? η ένδειξη του εμφανίζεται στην οθόνη? εχω τον yamaha 671. Γιατι ότι και να εχω κάνει δεν μου βγάζει αυτη την ένδειξη
Πρέπει να διαλέξεις bitstream output στον players σου. Με άλλα λόγια να μην κάνεις decoding στον player σου.Καμία απαντηση pls...
Το bit rate δεν έχει να κάνει με το codec και αν είναι καλύτερο όσον αφορά το τελικο αποτέλεσμα - θέμα efficiency είναι. Το πόσο καλό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται από το mastering και την ποιότητα των master αρχείων ήχου.Γιατί ρε Σωτήρη δεν εχει να κάνει το bit rate?
Νομίζω οτι εχει σχέση με το 24bit length, με την έννοια οτι το μήκος λέξης των 24 bit εχει σαφώς περισότερο περιεχόμενο απο το αντίστοιχο των 16 bits. Το 48 φυσικά δεν λέει κάτι.
Μια απλή ερώτηση off topic μιας και μιλάμε για τα 2 συστηματα. Με ένα blue δισκακι που υποστηρίζει ας πούμε true hd και εφόσον έχεις πηγή και ενισχυτη που το υπστηριζουν, χρειάζεται να κανείς κάποια συγκεκριμένη επιλογη για να ακούσεις με το συγκεκριμενο φορμα? η ένδειξη του εμφανίζεται στην οθόνη? εχω τον yamaha 671. Γιατι ότι και να εχω κάνει δεν μου βγάζει αυτη την ένδειξη