DREAMBOX 8000

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λάβαμε ένα μήνυμα στο mail του AVSite, από τον κο Patrick Puch, ο οποίος δικαίως κατ' εμέ διαμαρτύρεται για την δημόσια προβολή των προσωπικών του στοιχείων. Παρακαλώ τους συντονιστές της κατηγορίας ή τους super moderators να σβήσουν άμεσα από τα επίμαχα posts, κάθε αναφορά στο όνομα και στα στοιχεία του εν λόγω κυρίου.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Ανδρέα κάνε και το δικό μου το μήνυμα edit γιατί το όνομα υπάρχει και στο δικό μου το Quote. Βέβαια νομίζω ότι πρέπει να σβυστούν τα στοιχεία του μόνο και όχι και το όνομα, αφού πρόκειται για υπεύθυνη τοποθέτηση-εκτίμηση της εταιρίας του.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: DREAMBOX 8000

Ο δεκτης ειναι πλεον γεγονος! Αντε να δουμε ποσα απιδια πιανει...

...ενω ως μία πιθανή αιτία καθυστερησης μου ανέφερε την μέχρι στιγμής αδυναμία της εταιρείας να πάρει άδεια για hdmi (και προσθέτω εγω ότι αν δεν έχει hdmi με hdcp ενδέχεται στο μέλλον να αναγκάζεται να υποβιβάζει την ανάλυση σε όσες μεταδόσεις χρησιμοποιήσουν το hdcp, οπότε....)
χμ...:422: μαλλον ειχε δικιο ο voreios γιατι βλεπουμε οτι τελικα δεν εχει hdmi αλλα dvi...

Reaction score
0
Απάντηση: DREAMBOX 8000

gia sas mou estile i minima simera o eisagogeas kai mou grafi o DM 800 se kanena mina kai o Dm8000 se 3 mines

Reaction score
0
Με την τακτική των ημερομηνιών που δεν τηρούνται και την έλειψη hdmi , το μόνο που τους σώνει είναι ότι έχει απομείνει από το κύρος του ονόματος και οι διασυνδέσεις τους με κάποιες ομάδες που φτιάχνουν images και plugins. Αν κυκλοφορήσει enigma ή κατι τέτοιο για kathrein , κλάψτους !

Reaction score
2
Σύμφωνα με συνέντευξη εκπροσώπου της Dream Multimedia στην εκπομπή του Dr. Dish, ο 800 θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Απρίλη. Αντιθέτως, για τον 8000 υπάρχει νέα αναβολή της κυκλοφορίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, λόγω τεχνικών προβλημάτων με τον επεξεργαστή του δέκτη. Χωρίς σχόλια.

http://www.dmm-tv.com/english/news.htm

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop