Drivers για ATI Mobility 9700 - Sony VAIO

Reaction score
0
Που μπορώ να βρώ τους τελευταίους drivers της ΑΤΙ Mobility 9700 για ένα laptop Sony Vaio S2XP ?
Στο site της Sony δεν υπάρχουν :shock: και σε εκείνο της ΑΤΙ λέει ότι οι τελευταίοι που έχει βγάλει 6.14 πιθανόν να ΜΗΝ κάνουν . Δεν είναι απαραίτητοι οι τελευταίοι drivers για να δω σωστά HiDef αρχεία ?
Αν κανένας φίλος τους έχει ας μου στείλει ΡΜ . Thanks anyway :wink:

Reaction score
5
στα λαπτοπ δε μπορεις να βαλεις δυστυχως drivers απο την ιδια την ΑΤΙ... πρεπει ο αντιστοιχος κατασκευαστης να τους ανανεωνει...

μπορεις να δοκιμασεις τους OMEGA drivers που ειναι οι μονοι που θα σε αφησει να εγκαταστησεις... αλλα που και που και αυτοι παρουσιαζουν ασυμβατοτητες οποτε θα πρεπει να γυρισεις παλι σε ΣΟΝΥ...

http://www.omegadrivers.net/
(διαλεγεις απο το quick menu εταιρια ΑΤΙ ή nVidia και μετα λειτουργικο συστημα και κατεβαζεις...)

δοκιμασε τους παντως και αν δουλευουν ολα καλα εισαι οκ! αν οχι... απεγκατασταση και βαλε παλι της σονυ...

στις ερωτησεις για twicks κλπ, δωσε για καλυτερη αποδοση (και οχι ποιοτητα) γιατι εχεις παλια καρτα γραφικων και θα τα βρισκει δυσκολα στα παιχνιδια. εννοειται οτι στο βιντεο η ποιοτητα παραμενει ιδια οτι και να διαλεξεις, τα twicks ειναι για τα 3D ειτε DirectX ειτε OpenGL!

Reaction score
6
Ποιος το είπε ότι δεν μπορείς να βάλεις του επίσημους Catalyst...???
Απλώς κατέβασέ τους (με ή χωρίς το ATI Catalyst Control Center, ότι προτιμάς), την κανονική έκδοση όμως , όχι αυτή που είναι για mobility....
Τρέχεις το αρχείο, κάνει extract και μετά σου λεέι ότι δεν υποστηρίζει την κάρτα σου....ΟΚ....
Πας στο:

http://www.driverheaven.net/patje/

και κατεβάζεις το DHMODTool3 , και βλέπεις τι πρέπει να κάνεις...

Ο τύπος έχει βγάλει ένα utility που πατσάρει τους drivers και μπαίνουν παντού....
Εγώ αυτή τη στιγμή τρέχω τους Catalyst 6.3 σε IBM laptop T40 με ATI Mobility Radeon 9000.... (είπατε κάτι????)

Reaction score
0
Αυτό που προτείνεις deliol το έχω δεί ψάχνοντας και σε άλλα site ξενόφωνα . Υπάρχουν όμως και οι σχετικές αντιρρήσεις ως προς την συμβατότητα. Άν δεν βρώ κάτι απο Sony θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός :wink:
Βασικά το laptop το θέλω για να παίζω στο προβολέα κανένα αρχειάκι -ταινίες σε HiDef και γι' αυτό λέω να βάλω τους τελευταίους drivers.
Μου φαίνεται όμως ότι δεν θα γλυτώσω τελικά ένα καλό HTPC (ώχ η τσεπούλα μου :cry: :mrgreen: )

Reaction score
6
Κανένα πρόβλημα με συμβατότητα, ειδικά για την δουλειά που το θέλεις θα σου λύσει τα χέρια καθώς δεν χρειάζεσαι πλεον το Powerstrip για να ορίσεις custom αναλύσεις (πχ 720p, 1080i, κλπ)
Έχει επίσης μια "custom" 1080i ανάλυση ειδικά για οθόνες με overscan, η οποία σου φέρνει την εικόνα ακριβώς στα μέτρα της οθόνης...
Εγώ παντως τους χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο....

:wink:

Reaction score
5
τσκ τσκ... ρε παιδια... οι αυθεντικοι και θεοβαροι ειναι και δε προσφερουν τα twicks των Ωmega...

ψαγμενο πανω απο 5 χρονια τωρα...

Reaction score
0
Εντάξει .....εντάξει με πείσατε :D
Πάω να τους βάλω αμέσως !!!! και θα σας πω νέα σύντομα !!!! :wink:
Σας ευχαριστώ όλους σας για την άμεση βοήθεια :roll:

Reaction score
0
Απο τη στιγμη που στο http://www.vaio-link.com/
δεν εχουν καινουρια driver δε χρειαζεται να βαλεις αλλα.
Ασε που αν σου κρασαρει το μηχανημα και σου βγαλει καμια μπλε οθονη θα τρεχεις να κανεις επαναφορες....
Διαφωνώ!

Με τους νέους drivers έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε video playback και ειδικά σε HD

Για παιχνίδια δεν μπορώ να πώ γιατί δεν παίζω

Reaction score
0
To πρόβλημά μου όταν άνοιξα αυτό το topic είναι το εξής (το έχω ξαναγράψει αλλά δεν πειράζει):
'Εχω ένα Sony Vaio S2XP με Centrino στα 1,8 ΜΗΖ , 512 RAM και κάρτα ATI Mobility 9700.Θέλω να τον συνδέσω με έναν προτζέκτορα Toshiba MT700 με σύνδεση VGA σε RGBHV για να μπορ'εσω να δώ κανένα αρχειάκι , ταινίες κλπ. σε HiDef.
Όταν έκανα την σύνδεση είδα ότι τα περισσότερα αρχεία και ταινίες είχαν πηδηματάκια - διακοπές στην εικόνα και στον ήχο. Σαν player χρησιμοποίησα αρχικά το PowerDvd 6 και μετά τον WMP. Τα αποτελέσματα όμως δεν βελτιώθηκαν.
Υστερα χρησιμιποίησα το WinDvd 7 και τα πράματα έγιναν καλύτερα, ενώ κατόπιν με τον VLC βελτιώθηκαν ακόμη πιό πολύ. Πάλι όμως υπάρχουν κάποιοες μικρές διακοπούλες.
Σκέφτηκα λοιπόν :
1. Να αυξήσω την RAM σε 512 ( γύρω στα 150 Eυρώ από Αμέρικα)
2 . Να βάλω μια Creative Audigy 2 ZS για 5.1 ήχο
3. Να περάσω τους καινούργιους drivers της ΑΤΙ
4 . Να φτιάξω ένα τερατώδες HTPC και να τελειώνω (η τσέπη μου το ξέρει :mrgreen: )
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου ??? :???:

Reaction score
5
Σίγουρα άλλα 512 RAM (δηλαδή να πας στο 1 GB) βοηθάνε γενικώς. Αλλά με αυτό το γενικότερο spec δεν θα δεις εύκολα MPEG2 σε υψηλές αναλύσεις χωρίς προβλήματα. Δεν γνωρίζω αν η Mobility 9700 παρέχει κάποια βοήθεια στη CPU όταν παίζει MPEG2 HD, αλλά πάντως παιρνώντας τους πιο optimised drivers μπορεί να σου λύσει την απορία. Αν μετά από αυτά, έχεις πάλι σπασίματα, τότε πας για νέο HTPC, που είναι και η ακριβότερη λύση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.558
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος