DSL in Greece in numbers.

Reaction score
4.737
Αυτήν την στιγμή που μιλάμε :

595.978 συνδέσεις λειτουργούν και ακόμη 5457 εκρεμμούν από αιτήσεις που γίναν ήδη.

οι 298.890 συνδέσεις είναι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Λίγο δύσκολο μου φένεται ο στόχος των 1.000.000 συνδέσεων σε λειτουργία εκτός αν γίνει κάποιο μπάμ με τις νέες ταχύτητες που έρχονται και ξεφτιλιστούν οι τιμές στις άλλες.

Reaction score
0
Μακάρι να γίνει αυτό με τις τιμές που λέτε στις 'άλλες΄.
Η ουρα ομως σε αναμονή σύνδεσης θα γινει τοτε μάλλον ΑΠΕΡΑΝΤΗ !

Reaction score
2
Πρέπει να ξέρετε οτι σε πολλές περιοχές όπως Μαρούσι ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ να δώσει με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ουρές στην αναμονή... Ο αδερφός μου ήδη έχει κάνει αίτηση 2 ΜΗΝΕΣ (!!!!)

Reaction score
14

595.978 συνδέσεις λειτουργούν και ακόμη 5457 εκρεμμούν από αιτήσεις που γίναν ήδη.

Λίγο δύσκολο μου φένεται ο στόχος των 1.000.000 συνδέσεων σε λειτουργία εκτός αν γίνει κάποιο μπάμ με τις νέες ταχύτητες που έρχονται και ξεφτιλιστούν οι τιμές στις άλλες.

Το νούμερο είναι οριακό και πολύ δύσκολα θα αυξηθεί.

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά μια broadband γραμμή συχνότατα δεν είναι ατομική.
Πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα οι 600.000 συνδέσεις να αφορούν κοντά σε 2-2,5 εκατομμύρια κόσμο.
Στο "σύνολο" σχεδόν των ενδιαφερομένων στην Ελληνική επικράτεια για το internet και για τα πληροφορικά
πράγματα γενικότερα.

(Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς την σχετικά πρόσφατη έρευνα βάσει της οποίας κοντά οι μισοί Έλληνες δεν βρίσκουν
κανένα λόγο αποκτήσεως και χρήσεως ηλ. υπολογιστή. :shock: :crazy_1:
Οπότε αν δεν υπάρχει αυτός ο....συνειρμός...δεν βλέπω πως θα μπορούσε να υπάρχει το επόμενο βήμα του....το broadband.)

Το μόνο μπάμ που "βλέπω" και θα μπορούσε να γίνει είναι όχι μόνο να αυξηθούν οι ταχύτητες (πράγμα που όσο κουφό
και αν φαντάζει αφορά πολύ λίγο κόσμο
) και να κατρακυλίσουν οι χρεώσεις, αλλά όλο αυτό να συνδέεται
με δωρεάν ή πάμφθηνες υπηρεσίες φωνής...ή κάτι σχετικό.
Πράγμα που θέλουν και αντιλαμβάνονται όλοι οι Έλληνες. :happy_6:
(Από το χαράτσι των παγίων του ΟΤΕ θέλει να ξεφύγει όλη η Ρούμελη και ο Μωριάς :happy_8: )

Γιατί κάτι που δεν αντιλαμβάνεται και επιπλέον πιστεύει ότι δεν του χρησιμεύει σε τίποτα...
δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να το ψωνίσει το ..."κοινό σου".

Reaction score
14
Τι λέγαμε; :happy_6:

Πηγή: Netfax

Μάλιστα.
Μειωμένο ενδιαφέρον... :oops:
Εμ πως να αυξηθεί το ενδιαφέρον όταν υπάρχει η πεποίθηση από το 50% (κοντά) του πληθυσμού οτι
οι ηλ. υπολογιστές...δεν χρησιμεύουν πουθενά!!!! :shock: :crazy_1:

Attachments

• 106,8 KB Προβολές: 202

Reaction score
1
Απάντηση: DSL in Greece in numbers.

Τα βλεπετε λιγο περιεργα τα πραγματα. Να το πω αλλιως, οταν οι σημερινοι σαρανταρηδες δεν θα υπαρχουν εν ζωη, τοτε ολοι θα εχουν η/υ, dsl, tripleplay κ.α.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: DSL in Greece in numbers.

Τα βλεπετε λιγο περιεργα τα πραγματα. Να το πω αλλιως, οταν οι σημερινοι σαρανταρηδες δεν θα υπαρχουν εν ζωη, τοτε ολοι θα εχουν η/υ, dsl, tripleplay κ.α.

Τα βλέπουμε... σήμερα.
Το τι συσκευές ή τρόποι θα υπάρχουν τότε για να γίνονται με νέο τρόπο παλιά πράγματα... :happy_6:

Για όταν δεν θα ζω....θέστηκα! :happy_5:

Άσε που δεν μου βγήκε ακόμη το κληρονομικό χάρισμα του Νοστράδαμου... :cool_8:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: DSL in Greece in numbers.

Άσε που δεν μου βγήκε ακόμη το κληρονομικό χάρισμα του Νοστράδαμου... :cool_8:
Σε καταλαβαινω. Θελει πολυωρο διαλογισμο και ισχυρη θεληση:happy_5:

Αλλα πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω. Ανθρωποι που γεννηθηκαν στην κατοχη τι να το κανουν το tripleplay? Ενω οι επομενες γενιες, απ'τη δεκαετια του '60 ή του '70 και μετα δεχονται πιο γρηγορα και πιο ευκολα τις αλλαγες και την εξελιξη της τεχνολογιας. Οσο πιο νεος ειναι καποιος τοσο πιο ευπλαστος και ευκολα προσαρμοσιμος.

Τα βλέπουμε... σήμερα.
Σημερα ζουν ανθρωποι που εχουν γεννηθει στην Τουρκοκρατια!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: DSL in Greece in numbers.

Μήπως εννοείς 50άρηδες;

Γιατί όσους 40άρηδες ξέρω έχουν pc...

Αντίθετα με τους 50άρηδες...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: DSL in Greece in numbers.

Μήπως εννοείς 50άρηδες;

Γιατί όσους 40άρηδες ξέρω έχουν pc...

Αντίθετα με τους 50άρηδες...
"happy_1" "happy_1" "happy_1" Δικιο εχεις!

ΥΓ βλεπω κι εσυ σε λιγο καιρο στην κατηγορια των σαρανταβαλε θα εισαι:respect:

Reaction score
1
Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς την σχετικά πρόσφατη έρευνα βάσει της οποίας κοντά οι μισοί Έλληνες δεν βρίσκουν
κανένα λόγο αποκτήσεως και χρήσεως ηλ. υπολογιστή. :shock: :crazy_1:
Οπότε αν δεν υπάρχει αυτός ο....συνειρμός...δεν βλέπω πως θα μπορούσε να υπάρχει το επόμενο βήμα του....το broadband.
Αμ και οι άλλοι μισοί... που θέλουμε να αποκτήσουμε και γρήγορο internet (για να πάρουμε και ένα υπολογιστή της προκοπής) τί να πούμε;;;

Καταραμένε πΟΤΕ με τις @#$%! PCM γραμμές σου!!! (Και να σκεφτείτε ότι έχει η περιοχή ήδη περασμένες οπτικές ίνες λόγω καινόυργιων συνδέσεων!)
Και μιλάμε για την Αττική (Γέρακας, κόμβος ΟΤΕ Αγ. Παρασκευής), και το σωτήριο έτος 2007!!!
Μετά μου λές για γρήγορο internet και πράσινα άλογα...... :twisted: :twisted:

Από το χαράτσι των παγίων του ΟΤΕ θέλει να ξεφύγει όλη η Ρούμελη και ο Μωριάς
Βρε ας τελείωνε επιτέλους το θέμα της #$%&γραμμής και θα σου έλεγα τί θα έκανα με τον πΟΤΕ... Μαυρογιαλούρος θα γινότανε!!!
Αλλά είπαμε...την τύχη μου! :roll:

Reaction score
4.737

Σχεδόν ένα μήνα μετά και είμαστε 626.769 συνδέσεις που λειτουργούν και 5381 αιτήσεις για προσθήκη...
Η Αττική έφτασε τις 311.454

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik