Dsl

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Έχω σύνδεση DSL 384/128 η οποία τελειώνει σε 10 μέρες.

με την εταιρία που είμαι τώρα συνδεδεμένος δεν είμαι δυσσαρεστημένος αλλά ούτε μπορώ να πω ότι έχω ξετρελλαθεί.

Τι μου προτείνετε να κάνω να μείνω ή υπάρχει καμμία καλή ευκαιρία να και να την εκμεταλλευτώ???

Reaction score
88
Οι τρίμηνες συνδρομές για ταχύτητες 384/128 512/128 1024/256 είναι αντίστοιχα 50,70 € 129,00 € 228,00 €.

Οι εξάμηνες 98,40 € 252,00 € 450,00 €

Οι ετήσιες 190,80 € 492,00 € 864,00 €

Αντίστοιχα οι static ετήσιες διαμορφώνοται σε 442,80 € 719,40 € 1.199,88 €

Πηγή:http://www.teledome.gr

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
τις τιμές τις έχω δει αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα της σύνδεσης και την εξυπηρέτηση...

Reaction score
5
www.adslgr.com

πάντα χρήσιμο, δες και στα forums

IMHO, θα πρότεινα Forthnet, έχω πολύ καιρό και δεν έχω πρόβλημα. Και αν έχεις, μιλάς στο τηλέφωνο με παιδιά που (κατα πλειονότητα) ξέρουν, όχι όπως αλλού...

επίσης www.telecompare.gr

Υπάρχει και ένα site μιας δημόσιας υπηρεσίας που συγκρίνει τιμές αλλά δεν το θυμάμαι, άμα το βρω θα το γράψω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
ak1s thanx,

τα έχω ελέγξει αυτά αλλά προτιμώ να μάθω περισσότερα απευθείας από άλλους χρήστες DSL για το αν έχουν προβλήματα από την εταιρία τους....

Reaction score
5
Γενικότερα πάντως το κυρίως πρόβλημα είναι το μπούκωμα των DSLAMs του ΟΤΕ. Ότι ISP και να χρησιμοποιείς, έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εγώ με 1024 βλέπω το πολύ μέχρι 800-900 συνή8ως, γιατί γεμίζει το περιορισμένο bandwidth του ΟΤΕ από users, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής. Αλλά σιγά σιγά θα φτιάξει κι αυτό, απλά είμαστε εδώ 2-3 χρόνια πίσω από τους άλλους ευρωπαίους σε θέματα επένδυσης σε infrastructure. Και ο έλληνας έχει και άλλες σκοτούρες, πότε θα πάει για καφέ (3-4 ευρώ ο στιγμιαίος), τι γυαλί να φορέσει και ας έχει συνεφιά, που είναι τα καλά κοψίδια, πώς να πάρει ένα X5 ή Cayenne και ας μην έχει να φάει κλπ κλπ.
Από θέμα support πιστεύω η Forthnet είναι μακράν καλύτερη των άλλων. Η συμπεριφορά τους είναι συγκρίσιμη με call centres του εξωτερικού.
Ελπίζω να βοήθησα :)

Reaction score
6
Σπυρο πανε οπου θες εκτος απο vivodi.
Αυτα που εχω τραβήξει τους τελευταίους 4 μηνες δεν περιγράφονται.
Teledome εχω σταθερη τηλεφωνία και δεν εχω κανενα παραπονο ,αλλα αυτο ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο το DSL.
Για να πω την αληθεια θα φοβόμουνα να τους δοκιμασω καθως ειναι πολυ νεοι στο αντικείμενο.
Παντως οτι και αν κανεις μην το κανεις αφήνοντας τα ολα στο παροχο.
Κανε αιτηση στον ΟΤΕ για γραμμη dsl στο ονομα σου και μετα επέλεξε παροχο.
Μην κανεις συμβολαιο με καμια εταιρια. Έχοντας δικη σου γραμμη κόβεσαι και συνδέεσαι με οποιοδηποτε παροχο στο άψε σβησε (αν δεν εισαι ικανοποιημένος).
Επειδή ειμαι και γω για μετακόμιση πιο επικρατέστερους εχω την Forthnet και την Tellas.
Αληθεια εσυ ποια ειχες μεχρι τωρα;

Reaction score
0
Μακριά από Vivodi!
Κι εγώ προσπαθώ ν' απαλλαγώ από δαύτους!

Bandwidth διαθέσιμο έχει η Tellas αλλά είναι η πιο ακριβή νομίζω.

Επίσης δες OTEnet και Forthnet. Μια χαρά τα πάνε.

Η HOL δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι προσφέρει υπηρεσίες στην Vivodi γιατί η δεύτερη δεν έχει bandwidth στο δίκτυό της. Οπότε ίσως είναι φρονιμότερο να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια από HOL μην τυχόν περάσουν τα χάλια της μιας στο δίκτυο της άλλης.

Reaction score
6
Στεργιο νομιζω πως η Tellas ειναι ακριβη κατα 4 - 5 ευρω ,εκτος και αν εχω δει λαθος.
Αν ειναι τοση η διαφορα δεν τιθεται θεμα ακριβου ,καθως μετα απο οσα εχουμε τραβιξει με την vivodi ...
Η ηρεμια μας αξιζει περισοτερο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Με την HOL δεν έχω πάντως κάποιο παράπονο (εκτός κάτι μικροδιακοπές τις πρωϊνές ώρες, για τις οποίες μπορεί να φταίει κι ο ΟΤΕ) , αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι είχε κάτι για να με κρατήσει...

Βασικά περισσότερο μετράει το DSLAM στο οποίο πέφτεις παρά ο πάροχος, όσο αναφορά την σύνδεση. Το DSLAM στο οποίο βρίσκομε προς το παρόν δεν είναι τιγκαρισμένο.

Γι' αυτό με ενδιαφέρουν και extra παροχές (π.χ. internet mail, antispam και antivirus στον mail server κλπ κλπ)

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Με την HOL δεν έχω πάντως κάποιο παράπονο (εκτός κάτι μικροδιακοπές τις πρωϊνές ώρες, για τις οποίες μπορεί να φταίει κι ο ΟΤΕ) , αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι είχε κάτι για να με κρατήσει...

Βασικά περισσότερο μετράει το DSLAM στο οποίο πέφτεις παρά ο πάροχος, όσο αναφορά την σύνδεση. Το DSLAM στο οποίο βρίσκομε προς το παρόν δεν είναι τιγκαρισμένο.

Γι' αυτό με ενδιαφέρουν και extra παροχές (π.χ. internet mail, antispam και antivirus στον mail server κλπ κλπ)
Εν μέρει είναι αλήθεια αυτό που λες, αλλά το πρόβλημα με την Vivodi είναι ότι έχει γραμμές (κρατηθείτε...) 2Mbps από τα DSLAMs του ΟΤΕ την στιγμή που άλλοι έχουν 100Μbps ή 155Mbps...
Επομένως παίζει ρόλο το DSLAM αλλά και η σύνδεση του provider με τα DSLAMS του πΟΤΕ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως στο γραφείο με σύνδεση dsl μέσω vivondi σκεφτόμαστε σοβαρά να την κάνουμε για άλλον provider. Έχουμε σύνδεση επιπέδου 64 και όχι 384 που πληρώνουμε!

Reaction score
2
σπίτι είχα 10 μήνες tellas και τώρα διανύω τον 6ο-7ο μήνα με forthnet.
γενικά η forthnet έχει καλύτερη υποστήριξη, σαν ταχύτητες τώρα έχω βάλει 256 οπότε με κόβει στα 32. Γενικά από θέμα ταχύτητας το DSLAM παίζει το βασικό ρόλο. Ψήφος στη forthnet :D

Reaction score
13
Έχω Otenet από τον Οκτώβρη με ταχύτητες της τάξεως των 38-42 Kbytes/s και χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός του μηνιαίου κοστολογίου).Την θεωρώ πολύ αξιόπιστη (έως τώρα).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Τελικά προτίμησα την Teledome.

Με 117€ μαζί με το ΦΠΑ 6μηνη 384/128 όταν η HOL ήθελε 208€...

ότι υπηρεσίες και να παρέχει η τιμή είναισχεδόν διπλάσια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@