Dsl

Reaction score
6
Με γεια Σπυρο.
Θα περιμενω μετα απο απο λιγες μερες να μας πεις τις εντυπωσες σου.
Και αν οντως ειναι θετικες ισως παρω και γω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
μέχρι στιγμής σε downloads "χτυπάει" 40αρια-42αρια και γενικά δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα...

Reaction score
0
Παιδια εδω και 2 χρονια (Ημουνα απο τους πρωτους) εχω DSL απο ΟΤΕ (384/128) και δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως. Χωρις διακυμανσεις στην ταχυτητα. Κατεβαζω παντα με 36-40 (αν και εχω ακουσει και καλυτερες ταχυτητες. Θεσσαλονικη. Α ρε cinemusic με την vivodi σου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η vivodi που έχουμε στο γραφείο όντως τους 2-3 τελευταίους μήνες έτρεχε πιο αργά και από isdn 64. Τις τελευταίες όμως 2 εβδομάδες έφτιαξε...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Η vivodi πρόσφατα τελείωσε μία αναβάθμιση των γραμμών της στην Αθήνα...

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής έχει δυσσαρεστήσει κόσμο κυρίως με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της...

Reaction score
6
H Vivodi μπορει μεν να τελειωσε την περιβόητη αναβάθμιση (που σημειωτέον κρατησε 4 μηνες) παρολα αυτα ξερω πως ακομα και σημερα υπαρχουν προβληματα στην Θεσσαλονικη και ισως και σε μερικες περιοχες των Αθηνων.
Η κοροϊδία η μεγαλη ηταν πως ποτε απο την αρχη δεν ειπαν την αλήθεια στον κοσμο για το τι ακριβως συμβαίνει ,και συνεχιζαν τα ψέματα επι μηνες .
Και βεβαια δεν ειναι μονο η χαμηλη ποιότητα υπηρεσιων που προσέφεραν ολο αυτο διάστημα (που σε πολλες των περιπτώσεων συνεχιζουν ακομα) ειναι και τραγικο τμημα μηχανογράφησης που στέλνει λογαριασμούς κατα προσέγγιση.
Δηλαδή οτι τους κατέβει.
Είναι με διαφορα ο χειρότερος παροχός σε dsl

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@