- Reaction score
- 11.653
Απάντηση: dslr για macro
Γεια σου ρε Κώστα! Acta, non verba! :142:
Γεια σου ρε Κώστα! Acta, non verba! :142:
ετοιμάσου εσύ που με κοροϊδεύεις να σου ξανα-έρθω! θά'χω μαζί μου ένα στικάκι με φωτός και θέλω να μου πεις τα λάθη μου... ίσως μέσα στη βδομάδα, θα μιλήσουμε. κι εγώ θα σου φέρω ένα κουτάκι να το ακούσεις με την ησυχία σου!:126:πολυ ωραιες οι φωτο σου Κωστα, φτου φτου!
Να σου πω την ταπεινή μου γνώμη περί "συμπάθειας" και "φορμά".Η αρχικη μου σκεψη ηταν η Ε520 ...
...Αυτο που δεν εχω βγαλει ακρη ακομα,ειναι σχετικα με το φορμα της Olympus.Μια παρατηρηση να κανω,ειδα σε διαφορα θεματα του forum μια σχετικη συμπαθεια στις Olympus,ενω σε αμερικανικα κυριως fora βλεπω κατι αντιστοιχο για τις Canon.....
ωχ σορυ τωρα ειδα το μυνημα.ετοιμάσου εσύ που με κοροϊδεύεις να σου ξανα-έρθω! θά'χω μαζί μου ένα στικάκι με φωτός και θέλω να μου πεις τα λάθη μου... ίσως μέσα στη βδομάδα, θα μιλήσουμε. κι εγώ θα σου φέρω ένα κουτάκι να το ακούσεις με την ησυχία σου!:126:
M αρεσεις...!!!Αυτό είναι αρκετά σημαντικό, διότι για να καταλάβεις τι παίζει, με χαμηλό F ιδίως σε φουλ φορμά ή και σε μεγαλύτερους αισθητήρες η εστίαση γίνεται μόνο σε πολύ στενό και εντελώς συγκεκριμένο επίπεδο, με όλα τα υπόλοιπα φλουταρισμένα. Δηλαδή είναι απαραίτητη η χρήση υψηλού F για να εστιάσεις σε όλο το βάθος πεδίου ενός πορτρέτου, και μιλάμε μόνο για το πρόσωπο, άσε τα πίσω, ξέχνα τα... Το ένα μάτι βγαίνει εστιασμένο και η μύτη και το άλλο μάτι φλουταρισμένο...
δάσκαλε...:126:M αρεσεις...!!!
E oχι δα κ δασκαλος...δε το δεχομαι γιατι δεν ειμαι..απλα το αγαπαω αυτο που κανω.δάσκαλε...:126:
τά'λεγες εσύ, τά'δα κι εγώ στην πράξη!:141: