DSP για στερεοφωνία

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: DSP για στερεοφωνία

Οχι βρε παιδια δεν εννοω (Τακη) τα φτηνιαρικα rcd, αλλα ας πουμε το Ρ88 αξιας 500ε ή ενας ενισχυτης (σαν τον Helix A4 τον δικο μου - Trompy) για να αποδωσει αναλογα δεν πρεπει τα ηχεια του να ειναι τριπλασιας τιμης; Ενταξει ειναι γνωστη η υπερτιμολογηση (αναντιστοιχια ποιοτητας προς τιμη) αλλα ας παρουμε αυτο το Χ3 ως σχετικο μετρο συγκρισης. Παντως (Τακη) τα πισω ηχεια μου (κατι τριδρομα Kenwood) που με το προηγουμενο rcd Sony 5500 ημουν ευχαριστημενος, τωρα με τις νεες συσκευες ουτε που τα ανεχομαι πια (ασε που ακουω μονον τα μπροστινα SEAS). Αρα ολα σχετικα ειναι. Κρινοντας (λαθος;) ομως απο τα οικιακα μηχανηματα (οπου δοξα τω Θεω, πολλα ...ειδα) οπου κατα βαση ισχυει το Χ3 (γνωμη μου ετσι;), νομιζω οτι κατι αναλογο συμβαινει και στον car sound

Reaction score
264

Οχι βρε παιδια δεν εννοω (Τακη) τα φτηνιαρικα rcd, αλλα ας πουμε το Ρ88 αξιας 500ε ή ενας ενισχυτης (σαν τον Helix A4 τον δικο μου - Trompy) για να αποδωσει αναλογα δεν πρεπει τα ηχεια του να ειναι τριπλασιας τιμης; Ενταξει ειναι γνωστη η υπερτιμολογηση (αναντιστοιχια ποιοτητας προς τιμη) αλλα ας παρουμε αυτο το Χ3 ως σχετικο μετρο συγκρισης. Παντως (Τακη) τα πισω ηχεια μου (κατι τριδρομα Kenwood) που με το προηγουμενο rcd Sony 5500 ημουν ευχαριστημενος, τωρα με τις νεες συσκευες ουτε που τα ανεχομαι πια (ασε που ακουω μονον τα μπροστινα SEAS). Αρα ολα σχετικα ειναι. Κρινοντας (λαθος;) ομως απο τα οικιακα μηχανηματα (οπου δοξα τω Θεω, πολλα ...ειδα) οπου κατα βαση ισχυει το Χ3 (γνωμη μου ετσι;), νομιζω οτι κατι αναλογο συμβαινει και στον car sound
Καταρχας πες μας ποιο ειναι το πανεμορφο αγγελουδι στην φωτο σου?

Δευτερων απο οικιακα συστηματα ηχου ειμαι εντελος ασχετος(στην δικια μας ορολογια σιουτος-στλιαρ η' αλιως ....ηηηηηχα σισιντιπ κατα ντιπ)
Ακομη......οταν λες οτι δεν ακους καθολου τα πισω τη εννοεις?Οτι καταλαβες οτι δεν λενε και πολλα γιατι το νεο σου (ποιοτικο) r/cd τα εχει βγαλει στην φορα οτι ειναι του κολου?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καταρχας πες μας ποιο ειναι το πανεμορφο αγγελουδι στην φωτο σου?

Δευτερων απο οικιακα συστηματα ηχου ειμαι εντελος ασχετος(στην δικια μας ορολογια σιουτος-στλιαρ η' αλιως ....ηηηηηχα σισιντιπ κατα ντιπ)
Ακομη......οταν λες οτι δεν ακους καθολου τα πισω τη εννοεις?Οτι καταλαβες οτι δεν λενε και πολλα γιατι το νεο σου (ποιοτικο) r/cd τα εχει βγαλει στην φορα οτι ειναι του κολου?
Κατ΄αρχας το ...πιπινακι της φωτο ειναι ο νεος μου μεγαλος ερωτας εδω και 14 μηνες!!!
Και στο θεμα μας: τα πισω ηχεια ειναι συνδεδεμενα στον ενισχυτη του rcd kai κατα περιεργο τροπο ακουγονται εντελως πνιγμενα σε αντιθεση με το πως ακουγοταν πριν. Μεταξυ μας δεν πολυασχοληθηκα μαζι τους γιατι ακουω μονον απο εμπρος, τα δε πισω τα εχω για τους επιβατες (ανοιξε το, δεν ακουμε κλπ)

Reaction score
264

Κατ΄αρχας το ...πιπινακι της φωτο ειναι ο νεος μου μεγαλος ερωτας εδω και 14 μηνες!!!
Και στο θεμα μας: τα πισω ηχεια ειναι συνδεδεμενα στον ενισχυτη του rcd kai κατα περιεργο τροπο ακουγονται εντελως πνιγμενα σε αντιθεση με το πως ακουγοταν πριν. Μεταξυ μας δεν πολυασχοληθηκα μαζι τους γιατι ακουω μονον απο εμπρος, τα δε πισω τα εχω για τους επιβατες (ανοιξε το, δεν ακουμε κλπ)
Αν καταλαβα εχεις το p88rs?
απο ρυθμισεις για τα πισω τι εκανες?Εχθες πανω που ειχα μπει μεσα στο site μας τραβαει μια η δεη(κατα τις 8:30 το βραδι), μας αλλαξε τα πετρελαια εως στις 4 τα ξημερωματα.Το δαγκωσα απο το κρυο.

Reaction score
43
Ένα πολύ αξιόλογο και διαχρονικό "κομμάτι" είναι το Alpine 3342 DSP - Sound Field Controller το οποίο είχα για αρκετά χρόνια στο αυτοκίνητο μου. Λόγω παλαιότητας μπορεί κανείς να το βρεί πλέον σε τιμή "χώμα". Κάποιοι παλιοί μπορεί να το θυμούνται. Για τους νέους όμως που δεν θέλουν ενδεχομένως να δώσουν μια περιουσία θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου τους χωρίς να υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με τα σύγχρονα αντίστοιχα μηχανήματα.

Reaction score
264

τωρα καταλαβα γιατι ο κορκολης εμπαινε μονο σε σχολικα λεωφορια:137:

εγγονα?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

τωρα καταλαβα γιατι ο κορκολης εμπαινε μονο σε σχολικα λεωφορια:137:

εγγονα?
Κορκοληςς; την μαχαιραν ορε, που ειναι την;;;;:137::137::137:
Εγγονα εγγονα:142:
Οσο για τα πισω ηχεια τα αφησα στην τυχη τους, δεν τα ακουω καθολου!
Κι εδω εχει διακοπες η ΔΕΗ, αλλα ειμαι τυχερος γιατι η γραμμη μας περναει μεσω ΑΤΑ και δεν μας κοβεται καθολου! Φαρδος ε;

Reaction score
264

Κορκοληςς; την μαχαιραν ορε, που ειναι την;;;;:137::137::137:
Εγγονα εγγονα:142:
Οσο για τα πισω ηχεια τα αφησα στην τυχη τους, δεν τα ακουω καθολου!
Κι εδω εχει διακοπες η ΔΕΗ, αλλα ειμαι τυχερος γιατι η γραμμη μας περναει μεσω ΑΤΑ και δεν μας κοβεται καθολου! Φαρδος ε;
φτου-γτου να μην σου την ματιασουνε.ΑΤΑ???????????????
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΜΠΛΕ ΣΤΟΛΗ και δικοχο?

Reaction score
1.844

Κατ΄αρχας το ...πιπινακι της φωτο ειναι ο νεος μου μεγαλος ερωτας εδω και 14 μηνες!!! ....
Να υποθέσω πως μόλις σε παίρνει αγκαλίτσα,

χεσμεντέν ο Λάκης; :142::142:

Να σας ζήσει η μπουμπού! :116:

Όσο για το ταίριασμα εμπρός-πίσω, τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ευαισθησία τους (σε dB) και μετά τα υπόλοιπα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

φτου-γτου να μην σου την ματιασουνε.ΑΤΑ???????????????
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΜΠΛΕ ΣΤΟΛΗ και δικοχο?
OΧΙ βρε πατριδα (ασε που στην ηλικια αυτη θα την ειχα κανει). Μενω διπλα στο ΑΤΑ αλλα εξω απο αυτο (προς Αγ. Γεωργιο, παλαια εθνικη και Βολου)

anemelos, sorry αλλα τι θα πει 'χεσμεντεν"; (αγκαλιτσες αυριο στον Αγιοκαμπο και χωρις ρευμα!)

Reaction score
1.844

.... anemelos, sorry αλλα τι θα πει 'χεσμεντεν"; (αγκαλιτσες αυριο στον Αγιοκαμπο και χωρις ρευμα!)
Όταν μετά πρέπει ν' αλλάξεις εσώρουχα, για να μη μυρίζουν! :137:

Δώστης κι' ένα
απο μένα! :119:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος