dts 1,5 mbps .help!

TED

Reaction score
1
Kαλημερα σε ολους!Οντας σχετικα νεος στην ενασχοληση μου με το htpc,θα ηθελα την βοηθεια των εμπειροτερων σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ,οσων αφορα την ηχητικη αναπαραγωγη
των mkv αρχειων!
Οσες ταινιες περιεχουν dts 1,5 mbps το media classic και το zoom player αδυνατουν να τα αναπαραγουν(ουτε εικονα ,ουτε ηχο)!Επισης χρησιμοποιω και το vlc player το οποιο αδυνατει ετσι και αλλιως να βγαλει 5.1 ηχο ανεξαρτητου dolby ή dts codec.
O ενισχυτης μου βεβαια δεν εχει hdmi,ειναι ο yamaha 1500 και υποψιαζομαι οτι αυτο φταιει!
Ειναι ετσι ή υπαρχει τροπος να ακουω πολυκαναλα και σε αυτη την μορφη?
Ευχαριστω για τον χρονο σας.

TED

Reaction score
1
Απάντηση: dts 1,5 mbps .help!

Παρεπιπτοντως αν υπαρχει καποιος που να παιζει με vlc και να μπορει να με βοηθησει γιατι δεν βγαζει 5.1.Οταν δηλωνω να παιξει 5.1 ,ακουγεται με μεγαλο βαθος και το σημα στον ενισχυτη ειναι δικαναλο.
Μηπως λειπει κανενας codec?

Reaction score
5
Οσες ταινιες περιεχουν dts 1,5 mbps το media classic και το zoom player αδυνατουν να τα αναπαραγουν
Στο MPC εχω κανει εξωτερικο codec prefer το ac3filter και παιζει μια χαρα το dts 1,5 mbps απο coaxial παντα.

TED

Reaction score
1
Απάντηση: dts 1,5 mbps .help!

Το θεμα λυθηκε παιδες,με την επανεγκατασταση του mpc!Καποιο λαθος θα ειχε γινει στην παλια εγκατασταση,ποιος ξερει!Το περασα και το ρυθμισα απ την αρχη και ολα οκ!
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.642
Members
38.727
Νεότερο μέλος
roberto_portale