DTS HD Master Audio...

Μηνύματα
1.768
Reaction score
2.802
Ρε παιδιά ρητορική είναι η απάντηση ή ο σχολιασμός, είναι δυνατόν να περιμένω ανταπόκριση από κάποιον που έχει να μπει χρόνια;;
Επίσης, κανείς δεν γίνεται αντιπαθής αν είναι δίκαιος ή έχει εύλογες απορίες οπότε Πέτρο Νταλίπη να μη το νομίζεις.
Εξάλλου θα μπορούσε κάποιος τυχαία να βρεθεί σε αυτό το thread και τον οδήγησα στο πλέον κατάλληλο να πάρει απαντήσεις αλλά ένα λικε (μαύρος λύκος να τον φάει) από τον τσιγκούνη τον Ear δεν πήρα, τεσπα. :punish: :lol:
 

Μηνύματα
12.831
Reaction score
10.048
Α, ωραία! Πάντος το like σου το πήρες από εκεί που ήθελες. Τί άλλα νέα; Α, που λέτε τις έφτιαξα τις βάσεις για τα ηχεία μου, μόλις τις τοποθετήσω θα σηκωθούν 13 εκατοστά και θα πρέπει να ξαναμετρήσω.
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.246
Reaction score
78.927
Εγώ πάντως, με αφορμή αυτό το παλιό θρεντ, δεκαετίας και βάλε, είμαι στο "στάσιμος", δηλαδή έμεινα μαλακας διαβάζοντας αυτό που τώρα λέω γω, να το έχει γράψει από τότε ο Jargon GR:
Και άλλα σωστά λέει, 11 χρόνια πριν:
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται sub (βάλε τρία για να είσαι άρχοντας - δύο μπροστά και ένα πίσω).
Το σωστό είναι να ακούς ότι και σε μια καλή αίθουσα μουσικών παραστάσεων από τη θέση του θεατή με την ορχήστρα μπροστά σου (ίσως κάποιες αντανακλάσεις).
βάλε μπροστά σου πολλά tweeter και midrange απλωμένα σε διάταξη οργάνων όπως μιας ορχήστρας. Αυτό θα ήθελε και χώρω και πολλά κανάλια με τον ήχο κάθε ηχείου να αντιπροσωπευει το ανάλογο όργανο σύμφωνα με τη θέση του. Λεμε τώρα....
Παντοκάναλο!
 


Μηνύματα
1.768
Reaction score
2.802
Το να υπάρχουν μεγάφωνα απλωμένα σε διάταξη ορχήστρας το λέει σαν σκέψη που απλά την εξωτερικεύει μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν το εννοεί γιατί είναι πρακτικά ανεφάρμοστο.
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.875
Reaction score
20.366
Εάν όμως τα πολλά μεγάφωνα "συνεργαστούν" σε πολλά ηχεία, τότε αυτό που λέει ούτε μεταξύ σοβαρού κι αστείου είναι, ούτε πρακτικά ανεφάρμοστο. ;)
 


Μηνύματα
7.219
Reaction score
4.602
Δεν ασχολείται πλέον ο jargon .
Τα σαμπ του κλπ τα έχω βάλει για πουλημα εκ μέρους του .
Έχει αποσυρθεί τόσο πολύ που τα έχει παρατησει όλα στον χώρο μου
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.310
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top