Dual Layer DVD , Layer Break Flag πρόβλημα

Reaction score
5
Καλησπέρα,

Το θέμα

Παλαιότερα είχα δημιουργήσει 2 dvd-r (split) από το Fifth Element Superbit το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει σε έναν άγραφο δίσκο....

Τώρα που αγόρασα dual layer burner , ένωσα τα δύο dvd-r με τη μέθοδο του reauthor στο dvdshrink και κατέληξα με ένα iso image 7.5GB το οποίο θέλω να γράψω.

Πληροφορίες?
Από όσα γνωρίζω και έχω διαβάσει κατα καιρούς , το dvddecrypter κάνει την καλύτερη δουλειά σε read-write των dual dvd's και δεν μετακινεί/αφαιρεί/προσθαφαιρεί το layer break flag.
Το Nero προσθέτει δικό του layer break flag.

Το πρόβλημα?
Εφόσον το dvd το είχα "σπάσει" αρχικά σε 2 dvd , σημαίνει ότι είχα αφαιρέσει πλήρως και το dual layer flag...
Τώρα που ένωσα τα δύο dvd ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχει το flag.....

Οπότε με τι θα κάψω το iso image? Με το decrypter χωρίς flag ή με το nero?

Reaction score
0
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έχω dual layer άρα δεν έχω πειραματιστεί.
Αυτά που σου μεταφέρω είναι από διάφορα forum ότι έχω διαβάσει και άρα… :cry:

Υποθέτω ότι από το αρχικό DVD όταν το έσπασες σε 2 δεν κράτησες menu και extras.
’ρα το DVD που θες να δημιουργήσεις είναι κάτι ουσιαστικά νέο και δεν θα έχει σχέση με το πρωτότυπο… (απλά η ταινία είναι ασυμπίεστη όπως στο πρωτότυπο)
’ρα δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα γιατί το layer break θα οριστεί ξανά, κάτι το οποίο το κάνει μόνο του το πρόγραμμα.
Στις πρώτες version του Nero υπήρχε πρόβλημα με το Layer Break το οποίο λύθηκε μετά. Αν έχεις την τελευταία version (6.6.0.1) δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Μάλιστα είχα διαβάσει για επιτυχημένες εγγραφές από το shrink χρησιμοποιώντας τη μηχανή του Nero.
Σε γενικές γραμμές πάντως είναι προτιμότερο να κάνεις πρώτα image και να το γράψεις.
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω (ότι γράφω είναι από μνήμης).
Μπορείς να ψάξεις στο forum του dvdshrink (www.dvdshrink.info) ή του DVD Decrypter (www.dvddecrypter.com)

Reaction score
0
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έχω dual layer άρα δεν έχω πειραματιστεί.
Αυτά που σου μεταφέρω είναι από διάφορα forum ότι έχω διαβάσει και άρα… :cry:

Υποθέτω ότι από το αρχικό DVD όταν το έσπασες σε 2 δεν κράτησες menu και extras.
’ρα το DVD που θες να δημιουργήσεις είναι κάτι ουσιαστικά νέο και δεν θα έχει σχέση με το πρωτότυπο… (απλά η ταινία είναι ασυμπίεστη όπως στο πρωτότυπο)
’ρα δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα γιατί το layer break θα οριστεί ξανά, κάτι το οποίο το κάνει μόνο του το πρόγραμμα.
Στις πρώτες version του Nero υπήρχε πρόβλημα με το Layer Break το οποίο λύθηκε μετά. Αν έχεις την τελευταία version (6.6.0.1) δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Μάλιστα είχα διαβάσει για επιτυχημένες εγγραφές από το shrink χρησιμοποιώντας τη μηχανή του Nero.
Σε γενικές γραμμές πάντως είναι προτιμότερο να κάνεις πρώτα image και να το γράψεις.
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω (ότι γράφω είναι από μνήμης).
Μπορείς να ψάξεις στο forum του dvdshrink (www.dvdshrink.info) ή του DVD Decrypter (www.dvddecrypter.com)

Reaction score
5
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .......

Από το σύνολο του dvd έχω κρατήσει το Main movie οπότε 100% έχει αφαιρεθεί το layer break. (άλλωστε αρχικά είχε χωριστεί σε 2 dvd .... ασυμπίεστο βέβαια).

Το έχω ήδη κάνει iso image.

Θα δοκιμάσω με το nero (αλλά γμτ το "δοκιμάσω" κοστίζει 10€") και ελπίζω να βάλει κάποιο layer break..... αλλά είμαι περίεργος να δω τι θα έκανε το dvd decrypter αν θα έκαιγα το image Iso με αυτό.....
Δεν θα έβαζε καθόλου layer break flag? Και αν όχι τότε τι θα συνέβαινε ? Θα κόλλαγε το dvd player?

Θα ψάξω και στα forum που μου ανέφερες αλλά αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας βοηθήσει please :)

Reaction score
7
Χωρις να εχω δοκιμασει ακομα (10Ε...) υποθετω οτι αφου θα κανεις re-author τα 2 δισκακια, αναγκαστικα το προγραμμα που θα κανει την εγγραφη θα βαλει flag.
Αφαιρει το layer break οταν ειναι νε το γραψει σε μονης στρωσης αφου δεν χρειαζεται, αλλα λογικα θα προσθετει καποιο αν ειναι για 2πλης στρωσης, αλλιως δε θα υπαρχει λογος να γραφει σε DL...

Αλλα τι ειναι πια τα 10E????

Money talks, bullshit walks :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@