Dual subs Vs Single mono?

Dual or Mono

• Total voters
    18
Reaction score
129
Καλησπέρα τελικά καταλήξαμε και διαμορφώσαμε τον χώρο όπως ήθελα και μετά από πολλές αλλαγές σιγά σιγά μένω σταθερός τώρα όμως βρέθηκε μια ευκαιρία..

Κανονικά επειδή η τοποθέτηση του subwoofer είναι κάτι πολύ απαιτητικό συνήθως για να καλύψουμε τα "νεκρά σημεία" και τα "peaks" πάμε με dual subs για μια καλύτερη απόκριση ηχου οκ μέχρι εδώ...

εγω γιατί είχα ένα μονο έκανα κατι αλλο πολύ απλά το έβαλα στην μέση "Δείτε φωτογραφία" ώστε ο ήχος να μην είναι "κενός" σε σημεία του δωματίου αλλα και γενικά εκεί για εμένα ήταν η καλύτερη θέση...

τώρα μετά από καιρό βρήκα ακόμα ένα σε καλή τιμή μάλιστα.. Αλλά θα το πάρω για το μέλλον άμα αλλάξω χώρο και παω dual setup μέχρι τότε όμως θα δουλεύει σε ένα άλλο χώρο μια στο τόσο μην χαλάσει κιόλας..

γενικά θα έκανα την αγορά άμα θα το χρησιμοποιούσα αλλά επειδή έχω ακόμα ένα θα πρέπει να φύγει εκείνο μετά... Και να βάλω αυτο στην θέση του για να το κρατήσω για μεταα... Και πάει λέγοντας γιατί στην ουσία δεν χρειάζεται τώρα.. Άλλα επειδή είναι και σπάνιο λέω τώρα που το βρήκα ας το πάρω αυτό που δεν θέλω.... άντε πάλη αλλαγές ο λόγος της φασαριας είναι ότι μου αρέσει σαν subwoofer δεν λεω ότι δεν έχει καλύτερα αλλά εκεί μετά πάμε σε αλλά χρήματα

Η ερώτηση είναι αξίζει η επένδυση?
ναι σίγουρα είναι καλύτερα σε πολλές περιπτώσεις το dual αλλά είναι τόσο καλύτερα ώστε να δικαιολογήσω το κόστος? ναι φυσικά τον χρόνο..
και αν ναι τι άλλο μου προσφέρει πέρα από αυτά που "ξέρω"
οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτοι

"Η φωτογραφία είναι outdated αλλά να έχετε μια ιδέα γιατί μιλάμε"

Subwoofer:Energy exls12

Attachments

Reaction score
1.042
Καλησπέρα τελικά καταλήξαμε και διαμορφώσαμε τον χώρο όπως ήθελα και μετά από πολλές αλλαγές σιγά σιγά μένω σταθερός τώρα όμως βρέθηκε μια ευκαιρία..

Κανονικά επειδή η τοποθέτηση του subwoofer είναι κάτι πολύ απαιτητικό συνήθως για να καλύψουμε τα "νεκρά σημεία" και τα "peaks" πάμε με dual subs για μια καλύτερη απόκριση ηχου οκ μέχρι εδώ...

εγω γιατί είχα ένα μονο έκανα κατι αλλο πολύ απλά το έβαλα στην μέση "Δείτε φωτογραφία" ώστε ο ήχος να μην είναι "κενός" σε σημεία του δωματίου αλλα και γενικά εκεί για εμένα ήταν η καλύτερη θέση...

τώρα μετά από καιρό βρήκα ακόμα ένα σε καλή τιμή μάλιστα.. Αλλά θα το πάρω για το μέλλον άμα αλλάξω χώρο και παω dual setup μέχρι τότε όμως θα δουλεύει σε ένα άλλο χώρο μια στο τόσο μην χαλάσει κιόλας..

γενικά θα έκανα την αγορά άμα θα το χρησιμοποιούσα αλλά επειδή έχω ακόμα ένα θα πρέπει να φύγει εκείνο μετά... Και να βάλω αυτο στην θέση του για να το κρατήσω για μεταα... Και πάει λέγοντας γιατί στην ουσία δεν χρειάζεται τώρα.. Άλλα επειδή είναι και σπάνιο λέω τώρα που το βρήκα ας το πάρω αυτό που δεν θέλω.... άντε πάλη αλλαγές ο λόγος της φασαριας είναι ότι μου αρέσει σαν subwoofer δεν λεω ότι δεν έχει καλύτερα αλλά εκεί μετά πάμε σε αλλά χρήματα

Η ερώτηση είναι αξίζει η επένδυση?
ναι σίγουρα είναι καλύτερα σε πολλές περιπτώσεις το dual αλλά είναι τόσο καλύτερα ώστε να δικαιολογήσω το κόστος? ναι φυσικά τον χρόνο..
και αν ναι τι άλλο μου προσφέρει πέρα από αυτά που "ξέρω"
οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτοι

"Η φωτογραφία είναι outdated αλλά να έχετε μια ιδέα γιατί μιλάμε"

Subwoofer:Energy exls12
Φυσικα και αξιζει, βαλε ενα εμπρος και ενα πισω, δοκιμασε διαγωνια

Reaction score
129
@Dimifoot , έλα, πες για τουλάχιστον δύο, ιδανικά τέσσερα, να το κλειδώσω. :roflmao:
για 4 συμφωνώ και εγώ αν και είναι overkill σίγουρα τα καλύτερα αποτελέσματα εκεί τα πέρνεις αλλά είπαμε χώρος και η μελλοντική παντόφλα θα είναι πρόβλημα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.819
Αμα έχεις λιγότερα από 4 σαμπ, τι να τα κάνεις τα νεφρά;
Θα πιάσουν πέτρα κι ούτε μια λιθοτριψία δε θα μπορείς να κάνεις, κακομοίρη νεφροπαθή..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ουτε 2 ουτε 4 ουτε 16
ολος ο τοιχος να ειναι σαμπ........
εκει ξεκιναει η χαρα του πιδιου...........ολα τα αλλα ...μισομετρα.......
μετρα τον τοιχο σου και επιλογες υπαρχουν.....
ή εχεις μπασα
ή κουφιες..........
ιτς απ του γιου (και της κορης καμμια φορα)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Λιγο το εχεις να λυνεις το προβλημα μιας ζωης...
εδω αλλοι πληρωνουν αδρα για να τους συμβει.........
ειδικα οι παντρεμενοι πρεπει να το εχουν μονοδρομο...........

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.474

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το σωστο μετρημα ειναι ο τοιχος
πλατος επι υψος = τοσα πρεπει να βαλεις....
ή βαζεις τοσα ...ή δεν χωριζεις.....
στο χερι σου ειναι τι θες........
>στην πρωτη περιπτωση η χαρα θα ειναι διπλη
και μπασα και μονος σου
Στην αλλη απλα συνυπαρχεις με κατι που απλα ειναι εκει..........

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members