DUNE HD CENTER και DUNE BHD MINI

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DUNE HD CENTER και DUNE BHD MINI

Ξέρουμε εάν βλέπει εξωτερικό USB σκληρό NTFS?
Πολύ καλή ερώτηση:

Παραξενεύτηκα αρχικά που την έκανες, γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι η συσκευή είναι Networked Media Tank με εξτρά λειτουργίες, και ότι άρα υποστηρίζει τις minimum προϋποθέσεις και λειτουργίες Syabas, όπως τα Popcornhour, eGreat, iStar, που συμπεριλαμβάνει πλήρη υποστήριξη ανάγνωσης και εγγραφής σε NTFS.

Μάλιστα είχα ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο, γιατί στο αρχικό Post του Thread από τον ελληνικό αντιπρόσωπο, γράφει ότι υποστηρίζει επιπλέον USB DVD-ROM, με playback commercial DVDs, δηλαδή δισκάκια με CSS προστασία! Έλεγα δηλαδή ότι με το Dune mini και ένα εξωτερικό USB DVD, θα μπορούσα να αντικαταστήσω ΝΜΤ και DVDplayer με μια ουσιαστικά, φορητή λύση, με προχωρημένες δυνατότητες δικτύωσης (+DLNA, NAS, κλπ) και χρήσης Internet (full Mozilla browser κλπ)

Ψάχνωντάς το παραπάνω όμως και διαβάζοντας το review στο Link που έδωσε ο αντιπρόσωπος (για το μεγάλο "αδερφάκι" του mini, αλλά υποτίθεται ότι η μόνη διαφόρα είναι το Bluray drive), καμμία σχέση δεν φαίνεται να έχει με NMT όσον αφορά όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες πέραν του Playback αρχείων video.

Αν είναι έτσι, τα 299 ευρώ είναι υπερβολικά και η λειτουργικότητα της συσκευής πολύ μειωμένη. Ίσως ο αντιπρόσωπος να μπορεί να μας βοηθήσει και να μας διευκρινίσει τα χαρακτηριστικά (το Link στο pdf με τα specs του mini που είδα σε προηγούμενο post δεν μου έβγαλε παρά την σελίδα του κατασκευαστή HDI).

(ξέχασα να προσθέω ότι στο site του κατασκευαστή δεν βρήκα καμμία αναφορά στο mini)

Reaction score
119
Φιλε barbarian, εαν αναφερεσαι στο αρχικο ποστ, απλα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι-φυσικα-ο αντιπροσωπος και το link οντως δεν δουλευει, δουλευε οταν ποσταρα.
Για τις αποριες σου λογικα θα εχει απαντησεις ο Αντρεας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πολυ συντομα θα εχουμε τα πρωτα evaluation units στα χερια μας
τα οποια θα υποστουν...τεστ αντοχης και θα εχουμε τις δικες μας απαντησεις
σε ολα οσα ζητατε:126:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Παρα ταύτα, το site (και το pdf του link) δεν φαίνεται να κάνει καμμία αναφορά στο mini.

Επίσης, εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω αν πρόκειται για συσκευές NMT εμπλουτισμένες με εξτρά λειτουργίες, ή αν το mini θα κάνει αποκωδικοποίηση CSS σε αγορασμένα DVD που θα μπάινουν σε USB DVD-ROM ή ακριβή αντίγραφα ISO, VOB, IFO από USB Flash ή HDD, και τέλος ακριβώς πόσο καλή είναι η υποστήριξη του Mozilla Browser για σερφάρισμα στο internet...

Αναμένω με ανυπομονισία τα αποτελέσματα των δοκιμών σας:131: :107:

Reaction score
0
Φιλε barbarian, εαν αναφερεσαι στο αρχικο ποστ, απλα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι-φυσικα-ο αντιπροσωπος και το link οντως δεν δουλευει, δουλευε οταν ποσταρα.
Για τις αποριες σου λογικα θα εχει απαντησεις ο Αντρεας.
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις! Λάθος μου από κεκτημένη ταχύτητα και ενθουσιασμό για την συσκευή! :132:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Παρα ταύτα, το site (και το pdf του link) δεν φαίνεται να κάνει καμμία αναφορά στο mini.

Επίσης, εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω αν πρόκειται για συσκευές NMT εμπλουτισμένες με εξτρά λειτουργίες, ή αν το mini θα κάνει αποκωδικοποίηση CSS σε αγορασμένα DVD που θα μπάινουν σε USB DVD-ROM ή ακριβή αντίγραφα ISO, VOB, IFO από USB Flash ή HDD, και τέλος ακριβώς πόσο καλή είναι η υποστήριξη του Mozilla Browser για σερφάρισμα στο internet...

Αναμένω με ανυπομονισία τα αποτελέσματα των δοκιμών σας:131: :107:

Barbarian.
αν προσέξεις το Link που έδωσα με τα specs σε μορφή pdf θα δείς οτι ξεκινάει με τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι 3 συσκευές,
HD Center, Prime & Mini και καταλήγει σε ξεχωριστές σελιδες με τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Αναφέρει και τα specs του Mini επακριβώς αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Re: Απάντηση: DUNE HD CENTER και DUNE BHD MINI

Ξέρουμε εάν βλέπει εξωτερικό USB σκληρό NTFS?
Ηλία αντιγράφω απο το product spec sheet του Dune HD Center:

Supported file systems:
-NTFS (read only), fat32, EXT2, EXT3
-Support of several volumes on the hard drive

:126:

Reaction score
0
Barbarian.
αν προσέξεις το Link που έδωσα .... Αναφέρει και τα specs του Mini επακριβώς αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
Καλημέρα και Ευχαριστώ! Όταν με το καλό τα έχετε πάρει και δοκιμάσει οι ίδιοι, θα μπορέσετε να μας πείτε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.

Σας έχουν δώσει ένδειξη το mini πότε θα κυκλοφορήσει?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: DUNE HD CENTER και DUNE BHD MINI

Ηλία αντιγράφω απο το product spec sheet του Dune HD Center:

Supported file systems:
-NTFS (read only), fat32, EXT2, EXT3
-Support of several volumes on the hard drive

:126:
Τότε Βαγγέλη μου περιμένουμε το ξεψάχνισμα, γιατί εάν κάνει αυτά που λέει, είναι καλή αγορά!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DUNE HD CENTER και DUNE BHD MINI

Τότε Βαγγέλη μου περιμένουμε το ξεψάχνισμα, γιατί εάν κάνει αυτά που λέει, είναι καλή αγορά!
+1

:136:

Reaction score
0
Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν είναι διαθέσιμο το Dune HD Center ? ή αν πρέπει να βάλω παραγγελία σαν Back Order.

Ευχαριστώ

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members