Dune HD Max και NAS Server

Reaction score
103
Καλησπερα και χρονια πολλα αρχικα.Στο ψητο,επειδη κοντευω εχω ειδη πανω στο Dune HD MAX 3 σκληρους και μου μενει μονο ενας να μπει ακομα,σκεφτηκα αν θα μπορουσα στην μια USB του να καρφωσωγ κατευθειαν εναν NAS Server των 8ΤΒ πχ.Ωστε κατα καποιο τροπο να μπορω να δωσω καποιου ιδους "προεκταση" στο υλικο που μπορει να συνδεθει πανω στο Dune.Λετε θα δουλεψει ή θα κολαει?Το εχει δοκιμασει κανεις?Τι πιστευετε?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Καλησπερα και χρονια πολλα αρχικα.Στο ψητο,επειδη κοντευω εχω ειδη πανω στο Dune HD MAX 3 σκληρους και μου μενει μονο ενας να μπει ακομα,σκεφτηκα αν θα μπορουσα στην μια USB του να καρφωσωγ κατευθειαν εναν NAS Server των 8ΤΒ πχ.Ωστε κατα καποιο τροπο να μπορω να δωσω καποιου ιδους "προεκταση" στο υλικο που μπορει να συνδεθει πανω στο Dune.Λετε θα δουλεψει ή θα κολαει?Το εχει δοκιμασει κανεις?Τι πιστευετε?
Και γιατί δεν το συνδέεις δικτυακά; Εγώ έτσι έχω το nas μου στο οικιακό δίκτυο και παίζω τα πάντα.

Reaction score
403
Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεις μιας και οι USB του nas είναι για να συνδέσεις USB συσκευές που θα χρησιμοποιεί το nas και όχι το αντίθετο. Γιατι δεν κανείς αυτο που γράφει ο φίλος loggeo;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.809
Απάντηση: Dune HD Max και NAS Server

Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεις μιας και οι USB του nas είναι για να συνδέσεις USB συσκευές που θα χρησιμοποιεί το nas και όχι το αντίθετο. Γιατι δεν κανείς αυτο που γράφει ο φίλος loggeo;
Έτσι ακριβώς! Οι usb των NAS είναι κυρίως για προέκταση της χωρητικότητάς τους. NAS στο δίκτυο λοιπόν. Δικτυακά το Dune μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο στο αρχικό σετάρισμα, αλλά αριστεύει στη λειτουργία μέσω δικτύου.

Reaction score
103

το Dune ως τωρα παιδια το εχω σεταρει κ φενετε κανονικα μεσα στο δικτυο χωρις κανενα προβλημα.Αυτο που δεν ξερω ομως ειναι αν βαω τον NAS στο δικτυο θα μπορω τις ταινιες που θα εχω εκει να τις βαλω στο Yadis και να τις παιζω απο εκει χωρις να κολανε,γιατι ως τωρα τις παιζω απο τους σκληρους που ειναι κατ'ευθειαν πανω στο Dune χωρις κανενα προβλημα.Θα μπορω ομως να κανω το ιδιο τοτε παιζωντας τες χωρις να κολανε?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Dune HD Max και NAS Server

Μπορείς να βάλεις μεσω USB το NAS σου (το έχω κάνει απλα δοκιμή με το Drobo μου των 10 tb) αλλά κάνει πάρα πολύ ώρα να ξεκινήσει στο πρώτο άνοιγμα. Μετά δουλεύει κανονικά.
Άρα κι εγώ σου προτείνω να το έχεις διαδυκτιακά , και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά το yadis το έχω καταργήσει σε σχέση με το παρόμοιο αλλά πολύ πιο ευχρηστο για μένα Dune Explorer 2 , και δουλεύει άριστα τα περίπου 23 διαδυκτιακά tb που εχω. Έτσι πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και με το yadis.

Reaction score
1
και εγώ έχω 2 εξωτερικούς USB σκληρούς στο NAS (1,5 και 2ΤΒ), και στον εσωτερικό του δίσκο έχω 2 ξεχωριστά Yadis (1 για ταινίες και 1 για κινούμενα σχέδια) και ένα Zappiti για τις σειρές, όλα δουλεύουν άψογα δικτυακά με το Dune Smart B1.

Reaction score
1.006

Συνδεσε το στο δικτυο οπως σου λενε....και το YADIS δουλευει αψογα σε εμενα κατα αυτο το τροπο....
Ο συνδυασμος DUNE & NAS μεσω δικτυου ειναι εξαιρετικος....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito