DUNE HD MAX 8K v DUNE HD SOLO 8K

Reaction score
1.337
Ασύρματα θα έχεις προβλήματα δεν πρόκειται να δουλέψει.
Βάλτους πάνω το ίδιο είναι αλλά ψάξε πρώτα να δεις πόσα TB σηκώνει το Dune και τι μορφοποίηση πρέπει να του κάνεις.
Εμένα δεν με βολεύουν οι σκληροί πανω στο dune επειδή αφενός το μηχάνημα που έχω δεν δέχεται απευθείας εσωτερικούς σκληρούς και αφετέρου με βολεύει πάνω στο pc για να τους φορτώνω εύκολα με ταινίες.

Reaction score
4.410
Ασύρματα θα έχεις προβλήματα δεν πρόκειται να δουλέψει.
Βάλτους πάνω το ίδιο είναι αλλά ψάξε πρώτα να δεις πόσα TB σηκώνει το Dune και τι μορφοποίηση πρέπει να του κάνεις.
Εμένα δεν με βολεύουν οι σκληροί πανω στο dune επειδή αφενός το μηχάνημα που έχω δεν δέχεται απευθείας εσωτερικούς σκληρούς και αφετέρου με βολεύει πάνω στο pc για να τους φορτώνω εύκολα με ταινίες.
το εχουν κανει δοκιμες. Παιζει πανω απο 20 τερα. Ιδου τι γραφει στα χαρακτηριστικα του.....You can easily install a 3.5" SATA HDD into the media player and store up to 20 TB and more media content directly in the media player. HDD hot swap is supported. No tools are needed for HDD installation. Installed HDD can also be accessed from the local network via built-in SMB file server.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.429
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos