Most visitors online was 3398 , on 14 Sep 2025
Ναι, απο δίκτυο έτσι είναι.Νομίζω ότι έμπαινα στη δομή των αρχείων και έπαιζα το αρχείο που είχε την ταινία...αλλά πάλι μπορεί να θυμάμαι και λανθασμένα.
Το δικό μου (παλιότερο) Prime 3.0 παίζει από δίκτυο και φακέλους ή iso bluray με τα μενού τους. Λογικά το ίδιο θα κάνει και αυτό.
Εχεις θεμα με cinavia ειναι αυτο που δεν σε αφηνει να εχεις μενου στα blu ray τα + 130 δεν ειναι μονο μενου και εξωφυλλα ειναι και tv tunerScraber kai yadis δεν έχω ιδέα τι είναι.
Εφόσον αυτό κάνει 220 περίπου από ebay toyλαχιστον είναι κοροϊδία +130 ευρώ για μενού και εξώφυλλα.
Αυτό βρίσκει μόνο του υπότιτλους;
Α και κάτι ακόμα,με cinavia δε θα έχω θέμα με αυτό ε;
καλημερα διαβασε εδωΠαιδιά βοηθειστε.με λίγο σε κάτι για να.μη πετάξω λεφτά...
Cinavia είναι μόνο εξώφυλλα κ μενού;
Γιατί σε ένα.b d player δεν είχα ηχο στις ταινίες με cinavia.
Οποτε δηλαδη με το συγκεκριμένο media player θα έχω το.κολλημα της cinavia?
Στα bd player η προστασια cinavia οταν βαλεις αντιγραφο μετα απο λιγο σου κλεινει τον ηχο στα media player δεν εχεις full bd menu γιατι ο κατασκευαστης δεν εχει πληρωσει καποια χρηματα που απαιτουνται για δικαιωματα .Παιδιά βοηθειστε.με λίγο σε κάτι για να.μη πετάξω λεφτά...
Cinavia είναι μόνο εξώφυλλα κ μενού;
Γιατί σε ένα.b d player δεν είχα ηχο στις ταινίες με cinavia.
Καλησπέρα παιδιά
Αξίζει το συγκεκριμένο εργαλείο;
Υπάρχει σε αυτα τα λεφτά κάτι καλύτερο;
Με ενδιαφέρει ή προβολή 1080p mkv αρχείων καθώς και 40+GB bdmv μέσω gigabit lan με όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα (έχω epson tw9000)
Ευχαριστώ
Ναι το DUNE solo ειναι το μοναδικο που εχει full menu και υποστηριζει εξωφυλλα (πριν κανα μηνα ξεκινησε και δεν διεκδικει δαφνες στον τομεα αυτον ) και εχει και tv tuner με πολυ καλη ποιοτητα εικονας .Χαχαχαχχα κάτσε.ντε.αμα δίνεις το μισό μισθό σου θέλει λίγο σκέψη.
Το dune HD solo έχει όλα αυτά που ΔΕΝ έχει το lite(αγνοεί το cinavia και έχει εξώφυλλα)?
Θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα γιαυτό έχω.κολησει με τα.dune
Το θέμα των υποτίτλων δε με καίει μιας και δε μου πέρνει ούτε 20-30 δευτερόλεπτα να βρω υπότιτλο για μία ταινια
Οπότε το solo δεν έχει θέματα.με cinaviaσωστα;Ναι το DUNE solo ειναι το μοναδικο που εχει full menu και υποστηριζει εξωφυλλα (πριν κανα μηνα ξεκινησε και δεν διεκδικει δαφνες στον τομεα αυτον ) και εχει και tv tuner με πολυ καλη ποιοτητα εικονας .