Dune HD solo lite

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Καλησπέρα παιδιά
Αξίζει το συγκεκριμένο εργαλείο;
Υπάρχει σε αυτα τα λεφτά κάτι καλύτερο;

Με ενδιαφέρει ή προβολή 1080p mkv αρχείων καθώς και 40+GB bdmv μέσω gigabit lan με όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα (έχω epson tw9000)

Ευχαριστώ

melina

Cargo 200
Reaction score
45.590
Το προηγούμενο μοντέλο από αυτό το είχα και έπαιζε απροβλημάτιστα HD από δίκτυο (NAS).
Τα BDMV δεν θυμάμαι, ας μας πει ο τωρινός κάτοχος :whistling:.
Νομίζω ότι έμπαινα στη δομή των αρχείων και έπαιζα το αρχείο που είχε την ταινία...αλλά πάλι μπορεί να θυμάμαι και λανθασμένα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.796
Νομίζω ότι έμπαινα στη δομή των αρχείων και έπαιζα το αρχείο που είχε την ταινία...αλλά πάλι μπορεί να θυμάμαι και λανθασμένα.
Ναι, απο δίκτυο έτσι είναι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.943
Το δικό μου (παλιότερο) Prime 3.0 παίζει από δίκτυο και φακέλους ή iso bluray με τα μενού τους. Λογικά το ίδιο θα κάνει και αυτό.

Reaction score
638
Το δικό μου (παλιότερο) Prime 3.0 παίζει από δίκτυο και φακέλους ή iso bluray με τα μενού τους. Λογικά το ίδιο θα κάνει και αυτό.

Οχι μενου εαν θελεις Full bd menu θελει 350 κατοσταρικα το μεγαλο αδερφακι το ιδιο ισχυει και για τα εξωφυλλα στις ταινιες scraber μονο εξωτερικος YAdis αλλιως τον μεγαλο αδερφο ....

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Scraber kai yadis δεν έχω ιδέα τι είναι.

Εφόσον αυτό κάνει 220 περίπου από ebay toyλαχιστον είναι κοροϊδία +130 ευρώ για μενού και εξώφυλλα.

Αυτό βρίσκει μόνο του υπότιτλους;

Α και κάτι ακόμα,με cinavia δε θα έχω θέμα με αυτό ε;

Reaction score
638
Scraber kai yadis δεν έχω ιδέα τι είναι.

Εφόσον αυτό κάνει 220 περίπου από ebay toyλαχιστον είναι κοροϊδία +130 ευρώ για μενού και εξώφυλλα.

Αυτό βρίσκει μόνο του υπότιτλους;

Α και κάτι ακόμα,με cinavia δε θα έχω θέμα με αυτό ε;
Εχεις θεμα με cinavia ειναι αυτο που δεν σε αφηνει να εχεις μενου στα blu ray τα + 130 δεν ειναι μονο μενου και εξωφυλλα ειναι και tv tuner

scraber με απλα λογια ειναι η εφαρμογη που ψαχνει στο διαδυκτιο και κατεβαζει εξωφυλλα και ποστερ για τις ταινιες στην ταινιοθηκη σου μια απο τις σημαντικοτερες λειτουργιες σε media player

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
sta specifications απτό επίσημο site λέει

• Blu-ray menu: Enjoy full Blu-ray menu navigation * or use simple BD Lite menu at your discretion

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Παιδιά βοηθειστε.με λίγο σε κάτι για να.μη πετάξω λεφτά...
Cinavia είναι μόνο εξώφυλλα κ μενού;
Γιατί σε ένα.b d player δεν είχα ηχο στις ταινίες με cinavia.

Reaction score
638
Παιδιά βοηθειστε.με λίγο σε κάτι για να.μη πετάξω λεφτά...
Cinavia είναι μόνο εξώφυλλα κ μενού;
Γιατί σε ένα.b d player δεν είχα ηχο στις ταινίες με cinavia.
Στα bd player η προστασια cinavia οταν βαλεις αντιγραφο μετα απο λιγο σου κλεινει τον ηχο στα media player δεν εχεις full bd menu γιατι ο κατασκευαστης δεν εχει πληρωσει καποια χρηματα που απαιτουνται για δικαιωματα .
Ο αστερίσκος στα χαρακτηριστικά του επεξηγείται από την εταιρία στο ότι θα υπάρχει συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαία χρέωση για αυτούς που θέλουν να έχουν εξώφυλλα και γι αυτούς που θελουν full bd menu μπορεί κάποιος να πληρώνει συνδρομή και για τα δυο ....
[DOUBLEPOST=1478939085][/DOUBLEPOST]
Καλησπέρα παιδιά
Αξίζει το συγκεκριμένο εργαλείο;
Υπάρχει σε αυτα τα λεφτά κάτι καλύτερο;

Με ενδιαφέρει ή προβολή 1080p mkv αρχείων καθώς και 40+GB bdmv μέσω gigabit lan με όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα (έχω epson tw9000)

Ευχαριστώ

το καλυτερο media player γι αυτα που ζητας ειναι το a410 ακι το med600 το a410 πασχει απο υποστηριξη αλλα εχει λιγο καλυτερη εικονα και το med600 εχει τρελλη υποστηριξη

Reaction score
638
Εχει αλλα εχει και 230 και ειναι αμαρτια αφου σε ενδιαφερουν μονο ματροσκες να χωσεις τοσα λεφτα και δεν εχει εξωφυλλα και αφίσες οταν θα εχεις 100 ταινιες σε εναν δισκο θα εκτιμησεις πολυ το θεμα των εξωφυλλων και δεν θυμαμαι τι παιζει με το θεμα της ανευρεσης υποτιτλων επισης ...
Στο θεμα των υποτιτλων το med εχει την πιο απλοποιημενη διαδικασια με επιτυχια στην εξευρεση ανω του 90 % στις 200 ταινιες δεν βρισκει τις 3 για καποιον που δεν γνωριζει πολλα για το πως αυτα ειναι σημαντικα

Reaction score
638
Σαν επιλογες εχεις

1) καλαμποκι A500 στα 300 Ευρω χαρακτηριστικα ιδια με το dune solo με εξωφυλλα υποτιτλους χωρις full bd menu
2) τα dune HD solo
3) μεταχειρισμενο A410
4) καινουργιο ή μεταχειρσμενο ;) med 600

Δεν αγοραζεις σπιτι ουτε παιρνεις γυναικα δεν χρειαζεται τοσο σκεψη :p

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Χαχαχαχχα κάτσε.ντε.αμα δίνεις το μισό μισθό σου θέλει λίγο σκέψη.

Το dune HD solo έχει όλα αυτά που ΔΕΝ έχει το lite(αγνοεί το cinavia και έχει εξώφυλλα)?
Θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα γιαυτό έχω.κολησει με τα.dune

Το θέμα των υποτίτλων δε με καίει μιας και δε μου πέρνει ούτε 20-30 δευτερόλεπτα να βρω υπότιτλο για μία ταινια

Reaction score
638
Χαχαχαχχα κάτσε.ντε.αμα δίνεις το μισό μισθό σου θέλει λίγο σκέψη.

Το dune HD solo έχει όλα αυτά που ΔΕΝ έχει το lite(αγνοεί το cinavia και έχει εξώφυλλα)?
Θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα γιαυτό έχω.κολησει με τα.dune

Το θέμα των υποτίτλων δε με καίει μιας και δε μου πέρνει ούτε 20-30 δευτερόλεπτα να βρω υπότιτλο για μία ταινια
Ναι το DUNE solo ειναι το μοναδικο που εχει full menu και υποστηριζει εξωφυλλα (πριν κανα μηνα ξεκινησε και δεν διεκδικει δαφνες στον τομεα αυτον ) και εχει και tv tuner με πολυ καλη ποιοτητα εικονας .

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Ναι το DUNE solo ειναι το μοναδικο που εχει full menu και υποστηριζει εξωφυλλα (πριν κανα μηνα ξεκινησε και δεν διεκδικει δαφνες στον τομεα αυτον ) και εχει και tv tuner με πολυ καλη ποιοτητα εικονας .
Οπότε το solo δεν έχει θέματα.με cinaviaσωστα;

Επίσης βάζει μόνο του υπότιτλους ή όχι;αν κ δε.με.καιει αυτο

Τέλος το tv tuner δε με ενδιαφέρει αφού ή τηλεόραση έχει.ενσωματωμενο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON