Dune HD solo lite

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Εγώ παιδιά εδώ και χρόνια κατεβαζω full bluray με απλή adsl.
Βάζω μία λίστα να κατεβαίνει και αυτός κατεβάζει όλο το βράδυ που κοιμάμαι,τη μέρα πούμαι στη δουλειά μου.

Και όσες τελικά μαρεσουν τις γράφω σε κενά bluray δισκάκια και τα βαζω στην ταινίοθηκη μου.
Όμορφα και ωραία

Με 120" ίντσες μόνο σε φουλ μπλουρει αξίζει και καμιά συμπίεση

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Πιέζομαι χρονικά να πάρω απόφαση σχετικά με Media Player για UHD/4K αρχεία που "κατεβάζω". Θα βρίσκονται σε κάποιο NAS μαζί με άλλα που έχω ήδη από Bluray και DVD.

Έχω ως τηλεόραση τη Samsung KS9000 στις 55 ίντσες. Δοκίμασα από το ενσωματωμένο player να δω το X-Men Apocalypse (το κατέβασα σε UHD). Η θέαση ήταν απογοητευτική στις σκηνές με μαύρο. Οπότε σας βεβαιώνω ότι ο ενσωματωμένος media player κάνει καλά τη δουλειά του μέχρι και αρχεία 1080p αλλά όχι όπως θα περίμενε ίσως κάποιος και σε UHD/4K αρχεία.

Ο προβληματισμός μου αφορά τις εναλλακτικές προσεγγίσεις χωρίς τη σύνδεση κάποιου PC (Mac ή Win). Δηλαδή έχετε δει πόσο καλά δουλεύει κάποιο από τα εξωτερικά media player (π.χ. DUNE Solo, Popcorn Hour A, Zappiti, NVidia Sheild, κ.λπ. ); Τι θα λέγατε για τον player από κάποιο UHD Bluray πχ. από το Samsung UBD K8500/EN ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Από ότι είδα μόνο το NVidia Sheild έχει έξοδο HDMI 2.0 όλα τα άλλα περιορίζονται σε HDMI 1.4 με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχω σκεφτεί τη λύση μέσω ενός UHD Bluray player.
Μήπως έχεις κάποια πρόταση;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος