Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Reaction score
0
Απάντηση: Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Μα ειναι δυνατον κατι τετοιο να μην το κανει; Και το κανει το WD ΤV LIVE & TO XTREAMER;
Μπορείς να βάλεις μια Φωτό απο το PCH 200 να δω πως το κάνει;

Ευχαρίστως, αλλά επειδή το έχω στον προβολέα, θα περιμένεις να σκοτινιάσει λίγο πρώτα...

Reaction score
7
OK Thanks!!!!
Με ενδιαφέρει απλα να δω τι κάνει απο μονο του χωρις προγράμματα τρίτων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810
Απάντηση: Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Περίμενε λίγο να δούμε και το επερχόμενο firmware των Dune. Noμίζω ότι θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Reaction score
1.458

Μεταφραστή?στρώσου και κάνε τη μετάφραση στα ελληνικά για το νέο firmware και κλείσε το internet!
Σε βλέπω να αργείς και θα αργήσουν κι αυτοί να το βγάλουν!:142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810

Μεταφραστή?στρώσου και κάνε τη μετάφραση στα ελληνικά για το νέο firmware και κλείσε το internet!
Σε βλέπω να αργείς και θα αργήσουν κι αυτοί να το βγάλουν!:142:
Την τελείωσα βρε! Είναι ήδη στα χέρια του Βάγγου. :126:

Για όποιον βρει λάθη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.....:114:

Reaction score
1.458

Αν έχεις και το firmware δώσε τα links να τα έχουμε σε παγκόσμια 1η!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810

Θα το είχα ήδη δοκιμάσει πρώτος!

Δυστυχώς στον Βάγγο έστειλαν μόνο τα αρχεία των γλωσσών στα μενού, οι τσίπηδες....:114:

Απλά για να τους βοηθήσουμε κιόλας, να λένε ότι το player έχει και ελληνικά μενού.

Reaction score
1.458

Μα καλά τόσο μην πω τι,είναι?Σε firmware είναι γνωστό ότι με ορισμένα language μενού και ειδικά μη λατινογενών γλωσσών βγαίνουν bugs!
Αν δε το δοκιμάει ο μεταφραστής,να το τεστάρει ότι όλα είναι οκ.τότε τι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810

Μα καλά τόσο μην πω τι,είναι?Σε firmware είναι γνωστό ότι με ορισμένα language μενού και ειδικά μη λατινογενών γλωσσών βγαίνουν bugs!
Αν δε το δοκιμάει ο μεταφραστής,να το τεστάρει ότι όλα είναι οκ.τότε τι?
Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό! Το ξέρω από πρώτο χέρι, γιατί στην αρχική μετάφραση των μενού, όταν πήγαινα να τρέξω την ενημέρωση, δεν καθόταν με τίποτα. Υπήρχε πρόβλημα στον διαχωρισμό των εντολών, και την εμφάνισή τους στο wordpad.

Nα φανταστείς ότι στο wordpad των XP εμφανιζόταν ο διαχωρισμός της μιας εντολής από την άλλη, αλλά δεν μπορούσες να την προσθέσεις, ενώ στα win7 δεν εμφανιζόταν, αλλά μπορούσες να την προσθέσεις!! :140:

Γι' αυτό και μου πήρε μερόνυχτα η μετάφραση των πρώτων μενού. Ας ελπίσουμε ότι τώρα, και με την πείρα που έχω αποκτήσει, να μην ξαναϋπάρξει το ίδιο πρόβλημα, αλλά χωρίς να μπορώ να τη δοκιμάσω σε εγκατεστημένο firmware, δεν μπορώ να είμαι βέβαιος. :203:

Reaction score
1.458

Στείλτους ένα mail ρε Γιάννη και πες τα αυτά!Μήπως και το καταλάβουν!
Είναι δυνατόν να σου στέλνουν να μεταφράσεις και να μην σου στέλνουν το firmware?:422:

Βέβαια,αν είχες mac δε θα υπήρχε πρόβλημα!!!:205::204::204:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810

Στείλτους ένα mail ρε Γιάννη και πες τα αυτά!Μήπως και το καταλάβουν!
Είναι δυνατόν να σου στέλνουν να μεταφράσεις και να μην σου στέλνουν το firmware?:422:
Έστειλα mail στο Βαγγέλη, γιατί εμένα θα με γράψουν, όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν.

Βέβαια,αν είχες mac δε θα υπήρχε πρόβλημα!!!:205::204:
Είσαι κολλημένος!! :136:

Reaction score
1.458

Εντάξει κολλημένος είμαι το αναγνωρίζω,αλλά κάνουμε και πλακίτσα!:615:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810

Το ξέρω βρε, γι' αυτό και σε πειράζω.:126:
Δυστυχώς υπάρχουν αγκυλώσεις και στα 2 στρατόπεδα. Αλλά ας μην επεκταθώ.....

Reaction score
1.458

Να μην επεκταθείς γιατί θα …σφαχτούμε!:126:

Για youtube είδες τίποτα στο νέο firmware?

Reaction score
1

Κατι τέτοιο αναζητώ φιλε οπως κάνει το Xtreamer μου

Ναι...αυτά τα κάνει το PCH από μόνο του και χωρίς εξωτερικά προγράμματα, όπως το Zappiti πχ, και το Mede8er το κάνει και το ΝΤV550...το μόνο που δεν το κάνει είναι τα Dune :116:

σόρρυ που δεν σου έχω βάλει μιά φώτο ακόμα, αλλά μόλις γύρισα σπίτι...

Reaction score
1.458

Το mede8er δεν το κάνει ακόμη.Θα γίνει όμως σύντομα στα 2ης γενιάς aka x2!
Εκτός αν ο Νίκος ξέρει κάνα χακαρισμένο firmware που φτιάχνει μόνο του covers και background!

Reaction score
1

Περίμενε λίγο να δούμε και το επερχόμενο firmware των Dune. Noμίζω ότι θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
Τους πήρε κανα χρόνο, αλλά αν το έχουν φτιάξει...υπόσχομαι να δώ ότι Κορεάτικο κυκλοφορεί :142:

έστειλαν μόνο τα αρχεία των γλωσσών στα μενού, οι τσίπηδες....:114:
Εβραίοι γιαχούντηδες τι περιμένεις ; :204::204:

Reaction score
1

Το mede8er δεν το κάνει ακόμη.Θα γίνει όμως σύντομα στα 2ης γενιάς aka x2!
Εκτός αν ο Νίκος ξέρει κάνα χακαρισμένο firmware που φτιάχνει μόνο του covers και background!
Μα το 500 και το 400 αν έβαζες φώτο του εξωφύλλου στον φάκελλο της ταινίας στο έδειχνε στο preview, δεν το κάνουν τα Χ ; Αυτό ζητάει ο φίλος αυτό κατάλαβα δηλαδή από τα πρώτα ποστ...δεν θέλει να χρησιμοποιεί εξωτερικά προγράμματα.

Reaction score
1.458

Οχι κορεάτικο!Αυτά ειναι ωραία!Ειδικά τα θρίλερ!
Θα σου φέρω δώρο 2TB σκληρό με ρώσσικα έργα,χαμηλής ανάλυσης και προ περεστρόϊκας!
Και για το φινάλε κριτική με ελληνικό σχολιασμό,από γνωστό λάτρη αυτών των ταινιών και πολύ γνωστό εδώ μέσα!:204:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos