Dune solo 4k or Nvidia Shileld

Reaction score
3
Καλησπερα στην ομάδα.

Εχω την LG oled 65B6 ,Denon X4100W και το Dune HD 3D. Παιζω κυρίως remux mkv και καποια iso τα οποία προς το παρών βρίσκονται στο PC μου(ΝAS στο μέλλον). Λόγο τηλεόρασης θα ήθελα να αναβαθμίση σε 4κ media player. Eιμαι αναμεσα σε solo 4k και shield. Διαβαζω οτι το shield δεν υποστηριζει 24p Και DTS-MA. Αν ισχύει κατι τετοιο θα πρέπει να το αποκλείσω φυσικά.
Επισης απο άποψη εικόνας πιο ειναι το καλύτερο?

Με το dune ειμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. Μονο το interface του μου φαινεται λιγο παλιο. Για Movie scraper το Yadis ειναι πολυ , αν κάποιος εχει το solo να μας πει για το buld in app που εχει για τις ταινιες.

Με ενδιαφερει αποκλειστικά για αναπαραγωγη ταινιων και μονο.

Ευχαριστώ :)

Reaction score
807
To shield μια χαρά υποστηρίζει 23.976 όπως και auto frame switching και atmos / dts:x
Δεν παίζει 3d και είναι εκπληκτικό all around μηχάνημα.

Το dune θα σου προσφέρει 3d, τα blu ray menu ,τον vxp επεξεργαστή και το dvbt κατά κύριο λόγο.

Αφήνοντας στην άκρη τα εκπληκτικά πλιπλικια του shield , το dune σαν αποκλειστικό video player είναι στα σημεία καλύτερο.

Ερωτηματικό και για τα δύο αν θα παίζουν σωστά τα μελλοντικά uhd rips.
Τα αντίστοιχα codecs τα παίζουν και τα δύο άριστα. Το dune φτάνει μέχρι τα 30fps ενώ το shield κανονικά μέχρι τα 60fps (4k hevc παντα)

Reaction score
3
Δυστυχώς η τηλεοραση μου δεν παιζει 3D αν κ δεν με ενθουσιαζει anyway. Καπου διαβασα εδω μεσα οτι το vxp χαλαει λιγο το μαυρο δεν ξερω αν ισχυει φυσικα.
Λεω να παω προς nvidia αυτη τη φορα ετσι για αλλαγη. Ευχαριστημενος 100% απο dune απλα το εχω 2 χρονια. Να σκασω παλι την 350αρα για να παρω ακριβως το ιδιο απλα 4Κ , ξερω γω.
Ενω το shield εχει και τα μπλιμπλικια που λες :D και HDR.

Απλα ολα αυτα ειναι ευκολα στο setup φιλε vadergr? Για το shield λεω , ευκολα σεταρονται οι ταινιες μεσω pc , dts-ma , 24p κτλ?

και κατι ασχετο απο NAS syncology με 4 bay τι εχεις να προτείνεις για αυτη τη δουλεία(εχω χωρια του σκληρους 3ΤΒ Red στο dune και 2 3tb στο pc και λεω να τους σιμαζέψω σιγα σιγα).

Reaction score
807
Δεν προτείνω κλασικά nas, καλύτερα με τον microserver.

Το σεταρισμα είναι πανεύκολο και στα δύο μηχανήματα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.950
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou