Dungeons & Dragons - PnP

Reaction score
5
Ασχολείτε κανείς;;; Παίζω απο το 1992 αλλα πλέον (λόγω δουλειάς κλπ κλπ) εχω να βγάλω τα ζάρια μου 4-5 χρόνια.

Ψάχνω απεγνωσμένα για group. LG Paladin ftw ^^

Αν έχει κανεις τίποτα υπ΄όψιν ας σφυρίξει γιατι δεν την μμμμπαλεύω πια με τα mmo...

ευχαριστώ για την κατανόησή σας
:crazy_1::crazy_1:

Reaction score
0
Εμεις παίζαμε στο σχολείο και το διαλύσαμε όταν φύγαμε για φοιτητές.
Αγαπημένος μου παίχτης Halfing-Thief.
Σαν DM επαιξα στον Ravenloft το Bleak House και το Death Unchained(αν τις θυμάστε).

Reaction score
7
Half-Orc Barbarian...Βρωμόξυλο to death...Έχω να παίξω πάνω από 2 χρόνια...

Μιας που το έφερε η κουβέντα Magic The Gathering κανείς???

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Dungeons & Dragons - PnP

Half-Orc Barbarian...Βρωμόξυλο to death...Έχω να παίξω πάνω από 2 χρόνια...

Μιας που το έφερε η κουβέντα Magic The Gathering κανείς???
Ήμουν DM σε AD&D στα νιάτα μου!Τώρα δε θυμάμαι καν τι κάνει το κάθε ζάρι! :mrgreen:

Magic The Gathering έπαιζα επίσης...Το σταμάτησα μαχαίρι όταν υπολόγισα πόσα λεφτά είχα δώσει για τις κάρτες που είχα... :crazy_1: :pc: :mad_1:

Reaction score
0
Πραγματικά ποτε δεν μπορεσα να καταλάβω το ντόρο που γίνεται με το Magic The Gathering...:crazy_1:

Όταν ασχολούμασταν με το AD&D αποφασίσαμε να παρουμε και 2 decks από περιέργεια.
Παίξαμε μια φορά και κυριολεκτώ λέγοντας "μια φορά" και το παρατήσαμε.Μετά το AD&D,απλά δεν μας συγκίνησε.

Ενας λόγος βέβαια, ήταν ότι τότε δεν υπήρχε Κάϊσσα στη Λάρισα και κάναμε μόνο ταχυδρομικές παραγγελίες.
Ετσι δεν γινόταν να ανανεώνουμε τακτικά τις καρτες μας.

Reaction score
5
Ρε σείς μήπως να οργανώναμε κανένα? Dm υπάρχει??
Εεεμ. Αυτό ειναι το θεμα. Πού θα βρεις καλό DM.

Ασχετο. Φαντάζεσαι τον RDoherty ως DM;;;

Ξεκινάει το session

Εισαστε μπροστα στον βασιλιά. Οι αναταραχες εχουν αυξηθεί λόγω τις ανικανότητας των μάγων του Βασιλείου να αντιμετωπίσουν την αρρώστεια που έχει θερίσει την πόλη. Αλλα επειδή σας βαρέθηκα, ένας μετεωρίτης πέφτει, σκοτώνει εσάς, τον βασιλιά και τα καθίκια που κάνουν την επανάσταση. Session Closed.

:crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
7
OWNED!!!

ΥΓ.Το μόνο κακό του Magic είναι οτι κάθε τρείς και λίγο βγαίνουν νέα expansion άμα παίζεις όμως casual δεν έχεις πρόβλημα...

Reaction score
0
Αχχχχ τι μου θυμίσατε τώρα!!!

Φανατικός RPG-άς με εμπειρία DM σε D&D αποκλειστικά 2nd edition, Call Of Cthulhu Keeper και παίχτης σε πολλά άλλα:D

Reaction score
4.710
Εγώ τι να πώ που είχα ξεκινήσει με 1st edition d&d που είχε ένα καταπληκτικό βιβλίο με όλα μέσα.
Περασμένα μεγαλεία. Τώρα κανα Neverwinter nights 2 και πολύ είναι.

Reaction score
62
O κολλητός μου ο κ...φαρδος είχε πέσει σε πωρωμένους στο στρατό και στην ελεύθερη ώρα καθόντουσαν και έπαιζαν. Μου είπε ότι μαζί τους είχε παίξει το καλύτερο Rpg της ζωής του και πέρασαν και γρήγορα οι μήνες!!!

Reaction score
5
Ναι ΟΚ αλλά εγώ βρίσκομαι Πάτρα:D
θα έρχεσαι για ΣΚ στην αθήνα. σιγα το πρόβλημα. θα πιάνουμε δουλειά κυριακή πρωι κατα τις 12 το πρωι, θα λιώνουμε μέχρι τις 9 το βράδυ, 11-12 θα εισαι Πάτρα. Κομπλέ
:respect::respect:

Reaction score
0
θα έρχεσαι για ΣΚ στην αθήνα. σιγα το πρόβλημα. θα πιάνουμε δουλειά κυριακή πρωι κατα τις 12 το πρωι, θα λιώνουμε μέχρι τις 9 το βράδυ, 11-12 θα εισαι Πάτρα. Κομπλέ
:respect::respect:
Καλό το σχέδιο σου με την διαφορά πώς δουλεύω και Σάββατα:D

Axxxxxxxxx μου φαίνεται θα οργανώσω το παλιό μου group-άκι για κανένα session:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo