DVΕ "Δανειοοοο"!!!!!!!

Reaction score
8
φτουουου.......δεν προλαβα.
Καλα , εγω ετσι και αλλιως ειμαι μακρια.
Δεν μας λετε ομως , πες οτι το βρισκουμε οι υπολοιποι , θα μπορεσουμε να κανουμε σωστη ρυθμιση ? Γιατι εγω για να το ρυθμισω χωρις να ξερω απο που να αρχισω.....χλωμο το βλεπω , ή μηπως εχει και οδηγιες ?
Να δανειστω καλυτερα τον Ανδρεα να μου ρυθμισει αυτος την τιβι? :lol: :lol:

Reaction score
1
Oποιος παρει το "δανειο" :wink: μπορει να το "δανεισει" :wink:σε καποιους που το θελουν ο kostis7gr εκανε την αρχη.

minas

Πισιά
Reaction score
4.417
finder, ένα από τα καλά του DVE είναι ότι έχει και μπόλικες οδηγίες για να αποκτήσεις τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να το δουλέψεις.
Βέβαια, όπως όλα στο χώρο μας, η εμπειρία είναι αναντικατάστατη -αλλά δε χρειάζεται να ξεκινήσεις από το μηδέν...

Reaction score
2
Όπως προείπα, μόλις το πάρω, σε 2 ημέρες θα υπάρχουν άλλα 5 στον Αντρέα.
Θα περάσω σήμερα (31-8) από εκεί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μα...δεν εχω παραλαβει ακομα.
Αν θελει ο Babilon ας μας πει περιπου ποτε θα παραδωσει για να ξερουμε :wink:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.148
Για εμάς τους εντός Αττικής μεν, απομακρυσμένους δε, υπάρχει λύση?

Reaction score
34
Με επιστροφη "επιτοκιου" στο "δανειο" στην παραδοση νομιζω οτι ολοι θα εξυπηρετηθουν.

Reaction score
453
Λοιπόν, μετά από συννενόηση με τον babilon σας αναφέρω τι κωδικούς γράφουν τα φίλτρα, ώστε να μπορέσετε να τα βρείτε.

colors of grey

illuminant D65
x=0.313 u'=0.198
y=0.329 v'=0.468

reference for 5400K CCT
x=0.335 u'=0.208
y=0.343 v'=0.479

Μπορεί να σας φαίνονται ακαταλλαβίστικα, αλλά το μαγαζί που πουλάει τα φίλτρα γνωρίζει τι θα σας δώσει.
Το μαγαζί βρίσκεται στην 3η Σεπτεμβρίου και πουλάει ηλεκτρολογικά. Δεν θυμάμει όνομα και διεύθυνση. Πάντως καθώς έρχεσαι από Ομόνοια, είναι πριν την πλατεία Βικτωρίας. Αν περάσω από εκεί θα σας πω ακριβώς.
Προσοχή όμως γιατί δεν λειτουργεί ώρες καταστημάτων αλλά 8:00-16:00.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για περαστε , για περαστε...
Α , και ενας απο εσας ας αναλαβει να τα στειλει και περιφερεια διοτι εγω δεν υπαρχει περιπτωση να βρω τον χρονο να περασω απο ταχυδρομειο :(

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Μπορώ να "δανείσω" κι εγώ σε όποιον είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη.
Άλλο ένα για Θεσσαλονίκη αν περισεύει;

Τα φίλτρα εμείς που θα τα βρούμε; Ξέρετε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη;

Reaction score
0
sothoms said:
Λοιπόν, μετά από συννενόηση με τον babilon σας αναφέρω τι κωδικούς γράφουν τα φίλτρα, ώστε να μπορέσετε να τα βρείτε.

colors of grey

illuminant D65
x=0.313 u'=0.198
y=0.329 v'=0.468

reference for 5400K CCT
x=0.335 u'=0.208
y=0.343 v'=0.479

Μπορεί να σας φαίνονται ακαταλλαβίστικα, αλλά το μαγαζί που πουλάει τα φίλτρα γνωρίζει τι θα σας δώσει.
Το μαγαζί βρίσκεται στην 3η Σεπτεμβρίου και πουλάει ηλεκτρολογικά. Δεν θυμάμει όνομα και διεύθυνση. Πάντως καθώς έρχεσαι από Ομόνοια, είναι πριν την πλατεία Βικτωρίας. Αν περάσω από εκεί θα σας πω ακριβώς.
Προσοχή όμως γιατί δεν λειτουργεί ώρες καταστημάτων αλλά 8:00-16:00.

Τους πήρα τηλέφωνο αλλά τους φάνηκαν κι αυτούς ακαταλαβίστικα τα νούμερα (x,y,u,v). Σίγουρα πουλάει τέτοια πράγματα εκεί; Και ερωτήσεις, και κόντρα ερωτήσεις, τί θα τα κάνω και τί είναι αυτό... :?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.384
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ