dvd με hdmi. Τι να παρω για δωρο?

Reaction score
4
Παντρευεται ενας φιλος μου και θελω να του παρω ενα dvd με hdmi. Να κανει δηλ Upscale το σημα σε 720p και 1080i. Τα γνωστα ...
Τι προτεινεται να αγορασω? μεχρι 200 ευρω σκεφτομαι να δωσω...
Ανδρεα εχεις τιποτα ευκαιρο?

Βασικα εψαξα για το sony που εχω αλλα εχει καταργηθει... Το NS 92.

Reaction score
0
Μήπως να δεις την περίπτωση του Pioneer DV-696AV. Πιστεύω πως είναι ότι ακριβώς ψάχνεις :smoking:

ΥΓ : Και αν είσαι φίλος καρδιακός δες και την περίπτωση του Toshiba HD-E1 HD DVD μιας και έπεσε αρκετά η τιμή του (αν και είναι λίιιιγο εκτός του προϋπολογισμού σου) και θα τον ανεβάσεις στο επόμενο επίπεδο.

Reaction score
4
Το pionner ναι! ειναι πολυ καλο !!!
Οσο για το HD επεσε η τιμη του τρελα αλλα δεν νομιζω οτι εχει τα καινουρια forma ηχου.

Reaction score
0
Μήπως να δεις την περίπτωση του Pioneer DV-696AV. Πιστεύω πως είναι ότι ακριβώς ψάχνεις :smoking:

ΥΓ : Και αν είσαι φίλος καρδιακός δες και την περίπτωση του Toshiba HD-E1 HD DVD μιας και έπεσε αρκετά η τιμή του (αν και είναι λίιιιγο εκτός του προϋπολογισμού σου) και θα τον ανεβάσεις στο επόμενο επίπεδο.
Παρε το Pioneer και μην κοιτάξεις τίποτα άλλο για κάτω από 200 Ευρώ. Η εικόνα του ειναι εκπληκτική για την κατηγορια τιμης που παίζει (συντομα αναμενεται και το DV-600 που θα κάνει 1080p upscale και επισης θα είναι στο οριο τιμης αυτό αλλά δεν ξέρω εαν προλαβαίνεις..)

Reaction score
3
Απάντηση: dvd με hdmi. Τι να παρω για δωρο?

Pioneer ψηφίζω κι εγώ ασυζητητί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster