Dvd Player Kiss 1000-1100

gk1

Reaction score
0
Re paidia exw akousei poly kala logia gia ta dvd player KISS.Dedomenou oti den thelw na dwsw panw apo 120 eyrw paw gia to kiss 1000 h kiss 1100.Exoun simantikes diafores metaksy tous?Ta exei dokimasei kanenas?Tha to xrisimopoio mono gia ton projectora benq 5120 me component kalodio.

Reaction score
191
αντε παλι... θες να δωσεις και 120 και να μην εχεις καλη εικονα?σε σχεση με dvi...

τελικα δεν θα δοκιμασεις το pc?

οι ερωτησεις σου οσον αφορα τα dvd gk1 να γινονται στην αναλογη κατηγορια εδω ειναι προβολεις![/img]

Reaction score
51
Re paidia exw akousei poly kala logia gia ta dvd player KISS.Dedomenou oti den thelw na dwsw panw apo 120 eyrw paw gia to kiss 1000 h kiss 1100.Exoun simantikes diafores metaksy tous?Ta exei dokimasei kanenas?Tha to xrisimopoio mono gia ton projectora benq 5120 me component kalodio.
Ίσως να προτιμούσα το Philips 720SA (που σου είχα αναφέρει σε άλλο post μου)
Το KISS 1100 το έχει ο κολλητός μου αλλά δεν το έχει συνδέσει ακόμα για να το δω.
Αν και για να είμαι σίγουρος θα έπρεπε να το συνδέσω στον προβολέα στο σπίτι μου για να έχω άμεση και πιο ρεαλιστική σύγκριση.

Αν απ' την άλλη θέλεις να παίξεις ντε και καλά με DVI (όπως σου αναφέρει ο Λάμπρος) θα μπορούσες να κοιτάξεις στην SAMSUNG (το μοντέλο HD745 ή το 850) αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις και ένα καλώδιο DVi που θα πρέπει να είναι και μεγάλου μήκους (λογικά....) (αλλά σε component δεν είναι το ίδιο καλό με το 720)

Και οι δύο+ προτάσεις που σου αναφέρω δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα από το KISS

Εξακολουθώ να λέω πάντως ότι το VI θα το άφηνα για αργότερα.
Σε PAL σήμα το component στα μάτια μου είναι πιο γλυκό και είμαι σίγουρος ότι θα σε ικανοποιήσει. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το φθηνό player που έχεις (παρόλο που και εκεί χρησιμοποιείς component) τόσο σε ευκρίνεια όσο & σε χρώματα (ιδιαίτερα εδώ)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.346
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades