Pro-Ject Debut Carbon DC & Ortofon 2M Blue

Reaction score
31
Μετά από ένα εγχείρημα αλλαγής εξοπλισμού που ολοκληρώθηκε με την βοήθεια σας, νιώθω πως το προηγούμενο πικαπ μου περισσεύει.

Πωλείται λοιπόν σε άριστη κατάσταση και όταν λέω άριστη εννοώ βιτρίνας από πλευράς εμφάνισης μιας και δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Είναι ένα πικαπ που ακούμπησε σε ένα χώρο που μπαινοβγαίνω μόνο εγώ πριν ένα χρόνο και μετακινήθηκε ένα μέτρο αριστερά σήμερα.

Όσον αφορά την λειτουργία του , αγοράστηκε με την κόκκινη βελόνα της ortofon πριν ένα χρόνο και 2 μήνες πριν άλλαξα το stylus της κεφαλής με την blue. Οι ώρες λειτουργίας αναλογικά στην κάθε βελόνα είναι ελάχιστες… έχω προλάβει να αγοράσω 50 δίσκους και ζήτημα να έχω προλάβει να ακούσω 2 φορές τον καθένα.

Για την τιμή προτείνω την μορφή όλα μαζί στα 450€ , είτε το πικαπ με την κόκκινη βελόνα όπως το πήρα εργοστασιακά δηλαδή στα 360€ και 130€ ή μπλε βελόνα μόνη της.

Θα προτιμούσα η συναλλαγή να γίνει χέρι με χέρι , αν ωστόσο κάποιος είναι μακριά και χρειαστεί να το στείλω, έχω κρατήσει την εργοστασιακή του συσκευασία η οποία είναι αρκετά στιβαρή με χοντρα φελιζολ μέσα. Η βελονα επισης ειναι σε κουτί από χοντρό πλαστικο.

Δυσκολεύομαι λίγο να ανεβάσω εδώ φωτογραφίες αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται στέλνω ότι θέλει σε viber κλπ.

τηλ.6947433400

περιοχη Γερακας

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.353
Members
38.685