DVD recorder - double layer?

Reaction score
53
:D Καλημέρα.
Θέλω να αγοράσω ένα DVDrecorder double layer για το PC μου.
Τα DVD που θα γράψω πόσο σίγουρα θά παίξουν χωρίς προβλήματα στα DVDplayers ή Universal Players που έχω (οχι στο PC). :roll:

:arrow: Επίσης έχετε κάποιο να μου προτείνετε? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Το πόσο σίγουρα θα παίξουν δεν εξαρτάται από το recorder αλλά από το software που θα κάνει την εγγραφή.

Σε γενικές γραμμές μάλλον (99%) δεν πρόκειτε να αντιμετωπίσεις πλέον κανένα από τα πραγματικά προβλήματα συμβατότητας που υπήρχαν πριν 2 χρόνια.
Έχει ωριμάσει η κατάσταση και αν ακολουθήσεις πιστά τους κανόνες εγγραφής σε pc δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις.

Σχετικά με recorder....ο κόσμος όλος πίνει νερό στο όνομα του NEC 3500.
Και τα SONY- Pioneer-Plextor ...μια χαρά είναι.
Μην δώσεις σε καμμία περίπτωση πάνω από 100 euro.

Reaction score
53
Το πόσο σίγουρα θα παίξουν δεν εξαρτάται από το recorder αλλά από το software που θα κάνει την εγγραφή.
:lol: Εχεις κάτι να προτείνεις?
Προς το παρόν δουλεύω με το Nero. :!:
Ευχαριστώ!

Reaction score
14
Το Nero κάποτε δημιουργούσε όλα τα προβλήματα. (Ειδικά σε συνδιασμό με Sony- ξέρω από πρώτο χέρι)
Από όσο ακούω όχι πλέον.
Προσωπικά έγραφα και γράφω με το RecordNow Max με το οποίο μέχρι στιγμής έχω 100% επιτυχία σε οποιοδήποτε οικιακό DVD-player. Είτε με -R είτε με +R.
Το κακό είναι ότι έχει καταργηθεί και αφενώς δεν αναγνωρίζει σωστά τα τελευταία writers (μικρό το κακό - δουλεύει), δεν γραφει double layer αφετέρου (αυτό θα είναι κακό όταν φθηνήνουν τα δισκάκια)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Για software δες το DVD Shrink και το DVD Decrypter σε συνδιασμο με το Nero Burning Rom.

Αυτά είναι υπεραρκετά και δουλεύουν σχεδόν με τα πάντα.

Το καλό είναι ότι το Shrink και το Decrypter είναι freeware, ενώ το Nero το περιλαμβάνουν τα περισσότερα writers στο software pack τους...

Reaction score
5
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου...υποτίθεται ότι κανένα drive στην αγορά δεν αντιγράφει καλά το Safedisc 3...τι γίνεται με αυτό; Απλά ψάχνουμε για crack του συγκεκριμένου game ή εφαρμογής, ή έχει βγεί κάποιο drive που το αντιγράφει πλέον;

Reaction score
7
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου...υποτίθεται ότι κανένα drive στην αγορά δεν αντιγράφει καλά το Safedisc 3...τι γίνεται με αυτό; Απλά ψάχνουμε για crack του συγκεκριμένου game ή εφαρμογής, ή έχει βγεί κάποιο drive που το αντιγράφει πλέον;

Με το Clone cd ή το Clony XXL (για ρυθμισεις) εχεις δοκιμασει?

(εχω καιρο να παρανομησω...και δεν ξερω τι παιζεται)

Reaction score
7
Εγω εχω το SONY DRU700.
Ολα καλα και σε Dual Layer. Για τα DVD που γραφω (back up, βεβαια) χρησιμοποιω το DVD Decrypter, DVD shrink, AnyDVD.
Για ολα τα αλλα το NERO.
Βγζζει και συχνα firmware updates.

Να προσεξεις αυτο που θα παρεις να υποστηριζει αλλαγη Book type.

Reaction score
0
Τα καλύτερα είναι Pioneer 109/A09 (73€+ΦΠΑ) και Plextor 716 (105€+ΦΠΑ).

Έχω NEC 3500 και Pioneer 107 και μπορώ να πω ότι το Pioneer είναι μια κλάση ανώτερο από το NEC. Το ίδιο ισχύει και για το Plextor.
To Pioneer ότι DVD του δώσεις το γράφει ενώ το NEC αρνείται και θέλει καλά DVD και μερικές φορές τα καίει κιόλας...
Επίσης για Pioneer κυκλοφορεί firmware και ξεκλειδώνει τις ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης και ορίζεις ότι θές από το software.

Καλή αγορά!

Reaction score
1
stergios said:
το NEC αρνείται και θέλει καλά DVD και μερικές φορές τα καίει κιόλας...
Το 3500 το έχω κι εγώ κι έχω γράψει τουλάχιστον 500 δισκάκια. Ποτέ δεν έκαψε κανένα. Έχω γράψει tdk, philips,maxell,sentinel ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@