DVD to MKV / AVI ripping

Reaction score
0
Re paidia exw mia megali syllogi apo DVD ta opoia kai tha ithela na ripparw se ilektronika arxeia (kata protimisi .mkv or .avi) alla den xerw pos...

Borei kaneis na voithisei???

Thanks

Reaction score
0
Απάντηση: DVD to MKV / AVI ripping

Re paidia exw mia megali syllogi apo DVD ta opoia kai tha ithela na ripparw se ilektronika arxeia (kata protimisi .mkv or .avi) alla den xerw pos...

Borei kaneis na voithisei???

Thanks
DVD Fab(option mobile)5.0.7.6 --Ευκολη μετατροπη απο dvd σε mkv η avix264 με ενσωματωση των υποτιτλων.

Reaction score
150
Για αρχή πάρε έναν Quad Core Intel πάντως γιατί βοηθάει. Πάντως θα ήθελα να ακούσω κι εγώ ποια είναι η καλύτερη λύση για κάτι τέτοιο.

Reaction score
0
Απάντηση: DVD to MKV / AVI ripping

DVD Fab(option mobile)5.0.7.6 --Ευκολη μετατροπη απο dvd σε mkv η avix264 με ενσωματωση των υποτιτλων.
Οδηγος
- Ανοιγεις το dvd fab ,επιλεγεις απο dvd σε κινητο.
Εκει υπαρχουν οι εξης επιλογες- Εγγενες ,ipod,psp,zune ,nds,xbox360,ps3.
Διαλεγεις Εγγενες
Μαρκαρεις τον τιτλο που θελεις ,τον ηχο,και τους υποτιτλους
Επιλεγεις επομενο
πατας ρυθμισεις μετατροπης
Στο επανω μερος στον ορισμο μετατροπης επιλεγεις generic.avi.h264.audiocopy για avi
η generic.mkv.h264.audiocopy για mkv.
Επιλεγεις το μεγεθος και ποσα περασματα θα κανει.Αναλυση κρατας την αρχικη.

Για ενα 20 λεπτο επεισοδιο Friends επιλεγω 700mb και θελει απο 15-30 λεπτα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: DVD to MKV / AVI ripping

Για ενα 20 λεπτο επεισοδιο Friends επιλεγω 700mb και θελει απο 15-30 λεπτα.
Πολύ καλό!

Τι επεξεργαστή έχεις και πόσα passes προτείνεις για να είναι το mkv παρόμοιο σε ποιότητα με το DVD;

Reaction score
0
Το DVDFab μαζι με το mobile option κοστίζουν γυρω στα 60-70 ευρώ... καμμια πιο "οικονομική" λύση....?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: DVD to MKV / AVI ripping

Πολύ καλό!

Τι επεξεργαστή έχεις και πόσα passes προτείνεις για να είναι το mkv παρόμοιο σε ποιότητα με το DVD;
Στον σταθερο εχω intel core 2duo E4600 2,4G
RAM 2GB
Vista 64 bit

και επιλεγω 2περασματα για καλυτερο αποτελεσμα .

Reaction score
6
Το DVDFab μαζι με το mobile option κοστίζουν γυρω στα 60-70 ευρώ... καμμια πιο "οικονομική" λύση....?
Automkv 0.95c
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=134478

Από DVD σε x264 .mkv (αν έχεις και το anydvd που ξεκλειδώνει on-the-fly, μπορείς να μετατρέψεις απευθείας από το dvd χωρίς να το rippάρεις στο δίσκο πρώτα!), με καλύτερη ποιότητα από Divx αντίστοιχου μεγέθους (ή ίδια ποιότητα σε μικρότερο μέγεθος , πχ 20λεπτο επεισόδιο πιάνει περίπου 400Mb με πολύ καλή ποιότητα)

Reaction score
0
Και εγω πριν το καλοκαιρι εκατσα και μετετρεψα καποια κινουμενα σχεδια απο τα dvd σε avi και τα εβαλα στον φορητο για να βλεπουν τα μωρα στις διακοπες. Τα εχω και στον 320αρη WD Passport και τα παιζει και το PS3 απο εκει. Εκεινο που ηθελα να κανω αρχικα ειναι να τα μετατρεψω σε mp4 - h264 που δεν χανει καθολου σε ποιοτητα και να τα παιζει και το PS3. Τα Divx και Xvid τελικα χανουν καπως σε ποιοτητα ακομα και αν δεν τα συμπιεσεις πχ τα περισσοτερα τα εκαμα 1200 - 1800 mb και εχουν ενα κλικ θολεροτητας σε σχεση με το dvd. Ενω με τον x264 και τον h264 ... Εχω δει 45λεπτα επεισοδια των 175 mb που ηταν σχεδον ποιοτητα dvd και σιγουρα πολυ καλυτερα απο τα 350 mb divx. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν τα mkv . Βαζεις και τον ελληνικο ηχο και τον αγγλικο, βαζεις και τους υποτιτλους. Ομως επειδη ηθελα να τα παιζει και το PS3 (ελεος ρε Sony με αυτη την υποθεση με τα mkv) κατευθυνθηκα προς τα mp4 μονο με τον ελληνικο ηχο.
Τελος παντων, βρηκα καποια προγραμματα που λεγανε οτι κανουν αυτη την δουλεια. Το Super . To Media Encoder. Νομιζω και ενα Ripbot για αυτο δεν θυμαμαι καλα. Ομως δεν καταφερα να μου δουλεψει κανενα απο αυτα δυστυχως, ολα μου κανανε κολπα.
Και ετσι τελικα εμεινα με το AutoGk και τα εκανα ολα Xvid. Ενταξει επειδη δεν με ενοιαζε ο χωρος τα εκανα αρκετα μεγαλα και σχεδον δεν χασανε ποιοτητα εικονας. Αλλα λεω σε καποια φαση να ξαναδοκιμασω με τον h264. Ιδιως αν αποφασισει η sony να βοηθησει λιγο το PS3 με τα mkv....
Παντως για μετατροπες σε avi το AutoGK το εγγυομαι. Και ο default του αλγοριθμος ο xvid ειναι πολυ συμβατος. Και στα standalone dvd players και στο ps3 ...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale