EΒΔΟΜΑΔΑ Avsite

Reaction score
1
Και αλλα δώρα Αντρέα....;

Απορώ για καθόμαστε..!!!!!!! :p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απο τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ"

Μια ετησια συνδρομη του περιοδικου ΗΧΟΣ&Εικονα

Reaction score
5
Επειδή δεν θυμάμαι αν έχω γράψει, και εδώ που είμαι το access στο internet είναι τόοοοοοσσοοοο αργό, που να δω όλες τις σελίδες, οπότε ας γράψω να είμαι σίγουρος. [ΓΚΡΙΝΙΑ] Ρε πώς γίνεται να έχω στο σπίτι πιο γρήγορο internet από εταιρεία που ασχολείται με το internet?? Ελληνική πραγματικότητα...τέλος πάντων...[/ΓΚΡΙΝΙΑ]

Φιλικότατο το site, σε αντίθεση με μερικά άλλα του χώρου στην Ελλάδα (ονόματα δε λέμε), όπου κατά καιρούς βρίζονται όλοι μεταξύ τους...
Εύχομαι να γίνει η αιχμή της διάδοσης της καλής εικόνας και ήχου στη χώρα μας.

Ακης Σκλαβουνάκης

Reaction score
7
Μπράβο στον Μιχάλη & τον Γιώργο.........
Εύγε!!!! :D :D :D :D :D
Πως φαινεται ο μαθηματικος!!!

Μπράβο στον Μιχάλη & τον Γιώργο.........
Αν υψωσεις τα αρθρα στη νιοστή ειναι γραμματικο λαθος.

(αυτο επειδη σχολιαζεις εκει που δε σε σπαιρνουν) :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για όλες τις λέξεις ισχύει ο γνωστός νόμος του κπτ...

Στον γραπτό λόγο πριν τα κύρια ονόματα πάντα μπαίνει το ν και ας μην προφέρεται...

Reaction score
7
ασχετο και ξεφευγουμε απο το θεμα, αλλα που υπαρχει αυτος ο κανονας γραμμενος? Επειδη στη γραμματικη του Τρ (που ειναι και η επισημη) δεν το βρισκω (εχω 4 εκδοσεις της). Αλλο το τι συννηθιζεται και αλλο τι ειναι σωστο. Εκτος και αν το αναφερει καπου.

V

VIDEOMIX

Guest
Προσφέρω και εγώ για τους μουσικόφιλους, την γνωστή σειρά DVD KARAOKE Eλληνικών τραγουδιών του Νάκα αποτελούμενη απο 11 δίσκους, αξίας 220 ευρό. Καταπληκτική συλλογή, απίθανη διασκέδαση το να τραγουδάτε με τόσο ποιοτική ενορχήστρωση. Απλά βάλτε.... την φωνή!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μπραβο Θανο!

Παιδια εμειναν μονο τρεις ημερες απο την ημερα που θα αρχισει η εβδομαδα του AVSite αρα και οι κληρωσεις.

Προλαβαινετε ακομα... :wink:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Κανένα παρτάκι Ανδρέα θα γίνει για τα 1000 μέλη ή θα το κάνουμε μια και καλή στα γενέθλια :mrgreen:

Άντε και εις ανώτερα στο φόρουμ.

Reaction score
1
εγω εχω μια απορια :shock:
πως καταφερνετε, οι διαχειριστες βασικα, να βρισκετε λυση στο προβλημα του καθε αυνανα??? :D
δεν προλαβαινει να πει καποιος την "αυνανια" του και εχει ετοιμη την απαντηση!!! :)
περα απο την πλακα κανετε φοβερη δουλεια και ελπιζω να συνεχισετε ετσι

υ.γ. μπορουμε να κανουμε καμμια λαμογια και να κερδισω τον optoma h78 που θελω??? :D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON