- Reaction score
- 11
Zητώ την βοήθειά σας για επιλογή sacd έως τα 1.500 € (πλην YAMAHA S2000 για το οποίο έχω ενημέρωση). Με trully balanced εξόδους. Υπάρχουν προτάσεις;
Όντως δεν έχει αλλά θα ήθελα να μου πεις ένα λόγο που σου χρειάζονται balance έξοδοι σε οικιακό περιβάλλον με λογικό μήκος καλωδίων.Eυχαριστώ πολύ. Ωστόσο το ΜΑΡΑΝΤΖ 7001 δεν έχει balanced εξόδους.
Το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δε θα είναι καλύτερο εκτός και αν ζεις σε βιομηχανικό περιβάλλον με έντονο ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο και χρησιμοποιείς μεγάλο μήκος καλωδίων διασύνδεσης (πάνω από 5 μέτρα).Aπλά επειδή ο κατασκευαστής του ενισχυτή, (CAV-A12), παρέχει αυτή την δυνατότητα και προτείνει η σύνδεση να γίνει μέσω αυτών των κυκλωμάτων για καλύτερο αποτέλεσμα, θέλω να το εκμεταλευτώ.
Να σου δώσω μια λογική εξήγηση. Στην έξοδο balance συνήθως τα μηχανήματα βγάζουν μεγαλύτερη έξοδο από 3 db (διπλάσιο) έως και 6 db (τετραπλάσιο).Παράξενο... Καταλαβαίνω βέβαια την τεχνική εξήγηση αλλά σε όλες τις αναλύσεις και παρουσιάσεις προϊόντων, (πλην του player της YAMAHA που ο reviewer του "ΗΧΟΥ" δεν βλέπει βελτίωση), αναφέρεται ότι υπάρχει βελτίωση με τις balanced συνδέσεις. Επίσης γιατί η CAV να προτιμάει αυτόν τον τρόπο;
Θα έλεγα κι εγώ να μην σε περιορίσει το θέμα των Balanced εξόδων...[/QUOTE said:To θεωρώ απόλυτα απαραίτητο.