Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Βρε παιδάκια, αν είναι να τα πείτε για τα αυτοκίνητα, δεν πάτε σε άλλη κατηγορία? Μερσί...
Zε σέλω , εκεί ακούνε MP3! :crazy_3: :happy_2:Βρε παιδάκια, αν είναι να τα πείτε για τα αυτοκίνητα, δεν πάτε σε άλλη κατηγορία? Μερσί...
Βασικα η Graaf και η Kharma βαφουν τα προιοντα τους εκει που βαφει και τα αυτοκινητα της η Ferrari.Υποθετω και αλλες εταιριες.Αυτό το κάνουν σε κάποιο επόμενο στάδιο που ψεκάζουν κάποιες πούδρες...
μετά βάζουν το αυτ/το σε φούρνο ώστε να ψηθούν/στερεοποιηθούν οι πούδρες και μετά το βάφουν.
Άσε. Οι τύποι κάνουν απίστευτη δουλειά.
Το αυτοκίνητο πραγματικά έχει....ψυχή. :-o
Μεγάαααααλο λιμάνι το φόρουμ.Βρε παιδάκια, αν είναι να τα πείτε για τα αυτοκίνητα, δεν πάτε σε άλλη κατηγορία? Μερσί...
Η Ferrari τα βάφει στη... Ferrari. Αμφιβάλω αν κάθονται και βάφουν κουτιά για τρίτους. Αλλά και να τα βάφουν, τι σημαίνει; Είναι και αυτό δικαιολογία για την τιμή τους;Βασικα η Graaf και η Kharma βαφουν τα προιοντα τους εκει που βαφει και τα αυτοκινητα της η Ferrari.Υποθετω και αλλες εταιριες.
H Sony κατά καιρούς έχει βγάλει μοντέλα σε τιμές καρά hi-end.
Με τα ανάλογα συνοδά, η διαφορά είναι εμφανής. (και δεν μιλώ για καλώδια)
Οπως ειχε πει μαστορας σε γνωστο μου, οταν τον ρωτησε "γιατι τοσο ακριβα?"Το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που περιμενα και τον ρωτησα πως θα το εκανα ,και εκατσε και μου εδειξε και την εκανα σαν νικελομενη
συμπερασμα
οταν εισαι εμπορας και πουλας μοναδικα πραγματα τα πουλας οσο θες ,αν μπορουν ας πανε και αλλου:happy_4:
Εχω ακουσει αρκετα συστηματα μην ανησυχεις, οχι ολα αλλα αρκετα.Δες για παράδειγμα την Cary. Έχει ενισχυτή 600Watt στα 6000 € και ενισχυτή 80 Watt στα 20000 €. Αν έχουν διαφορά ή όχι δεν θα στο πω εγώ, να πας να τους ακούσεις.
Το 0.2 και λοιπές ΑΗΔΙΕΣ των περιοδικών είναι για να πουλάνε. Το άθλημα του hiend θέλει περπάτημα, κουβάλημα και ακροάσεις. Αλλιώς google και τα μαθαίνεις όλα :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: