Eπιλογη 3D BLUE RAY PLAYER

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους απο ενα νεο μελος του site.το 1999 αγορασα εναν ενισχυτη τον YAMAHA DSP A2 και 2 ηχεια τα ROISTER EVIDENCE 7 SE.ολα αυτα τα χρονια σε συνδυασμο με ενα cd player ακουγα μονο μουσικη χωρις να ενδιαφερομαι καθολου για home cinema.
Μολις τωρα τον τελευταιο χρονο μου ηρθε το ενδιαφερον να στησω και εγω το δικο μου Home cinema.Αγορασα μια 3D SMART TV την LG 42LA667S ,αγορασα ενα κεντρικο το ROISTER EMPHASIS C 5 και ελπιζω συντομα να αγορασω surround και subwoofer..
τα φορμα ηχου που υποστηριζει ο ενισχυτης μου ειναι
  • Dolby Surround Pro Logic ,Dolby Digital & DTS
Ενδιαφερομαι τωρα να αγορασω ενα 3D BLUE RAY PLAYER ..
1)αν συνδεσω τον ενισχυτη μου στην οπτικη εξοδο ηχου του 3D BLUE RAY PLAYER τοτε θα λαμβανω Dolby Digital και DTS και θα εχω πολυκαναλο συμβατικο ηχο και συνδεοντας το 3D BLUE RAY PLAYER στην ΤV θα εχω εικονα FULLHD 3D σωστα?δηλαδη το home cinema μου θα υστερει σε ηχο μονο οχι σε εικονα ετσι δεν ειναι?
2)πως μπορω εγω να κανω κατι ωστε να βελτιωσω τον ηχο μου
πρεπει να αγορασω νεο ενισχυτη??η μπορω με την επιλογη του σωστου 3D BLUE RAY PLAYER να κανω κατι?
διαβασα καλες κριτκες για το SONY BDP S 790 ..εχει 2 εξοδους HDMI εμενα ομως δεν με ενδιαφερει αφου ο ενισχυτης μου δεν εχει καμμια HDMI...μεσω αναλογικης εξοδου ηχου ομως θα μπορεσω να λαμβανω HD ηχο?
ευχαριστω για το χωρο

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πρέπει να βρείς ενα player με αναλογικές συνδέσεις ώστε και τα νεα φορματ να έχεις και το hdmi να συνδεθεί κατευθείαν στην τηλεόραση σου.
στα πόσα χρήματα θέλεις να κινηθείς?

Reaction score
0
σε καταλαβα !αρα ψαχνω ενα player που να εχει μια component και μια hdmi
δεν με ενδιαφερει το wi fi,skype συνδεσεις στο ιντερνετ ,smart ευκολιες κλπ...να παιζει 3D με ενδιαφερει μονο και οι συνδεσεις που προαναφεραμε!
αν εχεις καμμια προταση καλοδεχουμενη!σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
μεχρι 200 ευρω μπορω να κινηθω

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.538
Κανένα πρόβλημα. Τα ελάχιστα 7.1 θα τα παίξει σαν 5.1.

Reaction score
410
Λογικα θα υπαρχει και δυνατοτητα επιλογης στο menu του BD για να διαλεξεις 5.1 η 7.1,χτυπα το philips που απ οτι βλεπω κοστιζει 70ευρω λιγοτερα, δεν εχει δυο hdmi oπως το samsung, αλλα στην περιπτωση σου δεν χρειαζονται,θα χρειαζονταν εαν ειχες πολυκαναλο με hdmi που δεν περνα το 3d.

Reaction score
0
ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια σας!θα παρω το philips τελικα..ευελπιστω μεσα στις γιορτες..
θελω μια ακομα ερωτηση να κανω..τι καλωδια πρεπει να παρω?ενα hdmi 1.4 για συνδεση blue ray με tv ??
και για συνδεση του ενισχυτη με την αναλογικη εξοδο του blue ray?πως να το ζητησω το καλωδιο?πως λεγεται
ευχαριστω!

Reaction score
0
http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp7700_12/bdp7700_12_dfu_eng.pdf εδω φαινεται η 5.1 αναλογικη εξοδος του blue ray της philips ..ο ενισχυτης μου ο yamaha dsp a2 γραφει απο πισω external decoder input που υποθετω εδω πρπει να συνδεθουν
εχει 2 εισοδους main απο κατω 2 εισοδους surround και απο κατω 1 εισοδο subwoofer και 1 εισοδο center..
εγω πρεπει να παρω καλωδιο 2 rca σε 2 rca ?3 τετοια καλωδια?

Reaction score
1.391
καλησπερα κ χρονια πολλα.

να ρωτησω και εγω , αν και τα 2 πλευερ παιζουν απο στικακι ματροσκες με srt υποτιτλους?

ευχαριστω!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito